Legendary Pokémon

Full Version: New Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Επειδή είμαι καινούρια μπορείτε να μου πείτε πως θα βρω αυτές τις τοποθεσίες? Τις είδα στο Serebii.net και αφού έχω τις κασέτες θέλω να πιάσω τα θρυλικά. 1. το Faraway Island στην Emerald για Mew, 2. το Navel Rock στην Emerald ή τη Firered για Lugia,Ho-oh, 3. το Birth Island στην Emerald ή τη Firered για Deoxys (και αν μπορώ να επιλέξω μορφή), 4. το New Moon Island στην Pearl για Darkrai, 5. το Hall of Origin στην Pearl για Arceus, 6. το Flower Paradise στην Pearl για Shaymin και που βρίσκουμε Spiritomb. Απλά γράψτε για ό,τι ξέρετε. Ευχαριστώ
  • Για να πάς στο Faraway Island στην Emerald, χρειάζεσαι το Old Sea Chart το οποίο λαμβλανεις μέσω ενός event.
  • Για να πάς στο Navel Rock ή στο Birth Island, χρειάζεσαι ένα ειδικό εισητήριο το οποίο λαμβάνεις μέσω ενός event.
  • Στην Emerald πιάνεις την Speed Form(γρήγορη μορφή) του Deoxys. Στην FireRed πιάνεις την Attack Form(επιθετική μορφή) του Deoxys, ενώ στη LeafGreen πιάνεις την Defense Form(αμυντική μορφή). Όσο για τις Ruby/Saphire, δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να το πιάσεις, αλλά αν το ανταλλάξεις σε μία απο αυτές, τότε θα πάρει την Normal Form(κανονική μορφή). Μόνο στις Diamond και Pearl μπορείς να επιλέξεις σε ποια μορφή θα είναι το Deoxys.
  • Δεν έχει γίνει κάποιο event για to New Moon Island στις Pearl και Diamond, αλλά είχε δωθεί στην 10η ταινία Pokemon.(Αν έχεις Darkrai, τότε πρέπει να έχει και ένα Ribbon. Αν δεν έχει, είναι hacked.)
  • Δεν έχει γίνει κάποιο event για to Hall of origin στις Pearl και Diamond.(Αν έχεις Arceus, είναι hacked.)
  • Δεν έχει γίνει κάποιο event για to Flower Paradise στις Pearl και Diamond.(Αν έχεις Shaymin, είναι hacked.)
  • Spiritomb βρίσκεις αν μιλίσεις σε 32 ανθρώπους υπόγεια(underground). Αφου μιλίσεις σε 32 ανθρώπους, πήγαινε στο Hollow Tower(πρέπει επίσης να έχεις και το Odd Keystone). Αν δεν τα καταφέρεις, προσπάθησε αν το βρείς μέσω WiFi.
πολυ σωστα αυτα που εγραψες fr3quency (το Odd Keystone το βρισκεις στο underground)
ffs, υπαρχει αναλογο θεμα για τετοιες ερωτησεις, ας το κλειδωσει καποιος μοντ το θρεντ...
Reference URL's