Legendary Pokémon

Full Version: Greek Pokemon Championship
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
deozard Wrote:Μου αρεσει που ολοι ειπανε I like turtles.Κριμα που δεν εχω γουαι φαι.
Nai bre epeidi to site exei 21474836479 meli mazeutikan oloi kai psifisan to i like turtles.....
Μη μιλάς εσύ ρε, δεν ξέρεις. Έχουμε κρυμμένα τα υπόλοιπα μέλη για να μην τα βλέπετε. Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι το "I like turtles" θα προηγούταν έτσι κι αλλιώς.

Και πέρα από τις βλακείες, τι θα λέγατε να κανονίζαμε πραγματικά ένα τουρνούα (στο Shoddy) αντί να λέμε όλοι "κρίμα που δεν έχω wifi"?
Εγω ειμαι συμφωνη.(με το Shoddy)
Εγώ δεν είμαι σύμφωνος (με το shoddy) γιατί έχω Wifi.
(Η ερώτηση του poll είναι γιατί συμμετέχετε στο πρωτάθλημα: ποιο το νόημα να υπάρχουν εναλλακτικές απαντήσειs του τύπου "δεν συμμετέχω γιατί βαριέμαι ή επειδή με τρώει η μύτη μου..."?)
εδώ θέλω respect, θέλω να με δοξάσετε little girls, πως να το κανουμε, ΕΓΩ ξεκίνησα την ιστορία με "i like turtles" στο φόρουμ άρα αξίζει το λιγότερο να γίνω moder, εντάξ και admin δεν με χαλάει.

και πρωτάθλημα δεν παίζει να γίνει γιατί όλοι λείπουν σε διακοπές η δεν έχουν wi-fi η δεν έχουν όρεξη (me)
mirka αφου εισαι συμφωνη με το σοντι γιατι δεν συμμετεχεις στο λπ τουρναμεντ ?
pokeman Wrote:εδώ θέλω respect, θέλω να με δοξάσετε little girls, πως να το κανουμε, ΕΓΩ ξεκίνησα την ιστορία με "i like turtles" στο φόρουμ άρα αξίζει το λιγότερο να γίνω moder, εντάξ και admin δεν με χαλάει.

και πρωτάθλημα δεν παίζει να γίνει γιατί όλοι λείπουν σε διακοπές η δεν έχουν wi-fi η δεν έχουν όρεξη (me)

χωρις παρεξηγιση, αλλα: ΤΙ ΨΩΝΑΡΑ! Ασε που απαγωρευετε να ζηταμε να γινουμε admin/mod! επισης, δεν σε ρωτησαμε την γνωμη σου αν θα γινει πρωταθλημα ή οχι... ο ΝΜ2 εκανε ενα πρωταθλημα πολυ καλητερο απο το δικο μου, και το δικο μου θα καθηστερισει λιγο αυτο ειναι ολο!
πο πο... μερικοι μερικοι μολισ μυριστουν πως κατι δεν παει με το σχεδιο πεταγοντε σαν τις @#$%^! και σαμποτερουν το ολλο θεμα, για να κερδισουν 1 post!
Κοιτα ποιος μιλαει ... τοτε γτ αργει το πρωταθλημα ρε ? Η απλα το καναμε για να κανουμε φιγουρα?
MANUELF Wrote:
pokeman Wrote:εδώ θέλω respect, θέλω να με δοξάσετε little girls, πως να το κανουμε, ΕΓΩ ξεκίνησα την ιστορία με "i like turtles" στο φόρουμ άρα αξίζει το λιγότερο να γίνω moder, εντάξ και admin δεν με χαλάει.
χωρις παρεξηγιση, αλλα: ΤΙ ΨΩΝΑΡΑ! Ασε που απαγωρευετε να ζηταμε να γινουμε admin/mod!
Δεν διαφωνω οτι ο Pokeman ειναι λιγακι (καλα, οχι λιγακι) ψωνιος, αλλα αυτος δεν ειναι λογος για να τσακωθειτε κιολας. Αλλωστε οντως αυτος ξεκινησε την ολη φαση με το "I like turtles" Toungue. Και φυσικα το "θελω να γινω μοντ/αντμιν" ηταν για πλακα.

MANUELF Wrote:επισης, δεν σε ρωτησαμε την γνωμη σου αν θα γινει πρωταθλημα ή οχι...
Εδω ομως θα διαφωνησω. Απο τη στιγμη που πας να οργανωσεις ενα τουρνουα, πρεπει να εισαι προετοιμασμενος και για αρνητικες απαντησεις, αρνητικα σχολια, κλπ. Εξαλλου αυτα ειναι που σε βοηθανε να βελτιωσεις το επομενο τουρνουα.

Επισης, αφου τελικα δεν θα παιξει τιποτα τωρα, κλειδωνω προσωρινα το τοπικ γιατι δεν προκειται να προκυψει κατι χρησιμο απο εδω τωρα. Αν ποτε θες να συνεχισεις το τουρνουα Manuelf, PM σε εμενα ή τον Μπιλλαρο.
Pages: 1 2
Reference URL's