04-07-2008, 05:03 AM
deozard Wrote:Μου αρεσει που ολοι ειπανε I like turtles.Κριμα που δεν εχω γουαι φαι.Nai bre epeidi to site exei 21474836479 meli mazeutikan oloi kai psifisan to i like turtles.....
deozard Wrote:Μου αρεσει που ολοι ειπανε I like turtles.Κριμα που δεν εχω γουαι φαι.Nai bre epeidi to site exei 21474836479 meli mazeutikan oloi kai psifisan to i like turtles.....
pokeman Wrote:εδώ θέλω respect, θέλω να με δοξάσετε little girls, πως να το κανουμε, ΕΓΩ ξεκίνησα την ιστορία με "i like turtles" στο φόρουμ άρα αξίζει το λιγότερο να γίνω moder, εντάξ και admin δεν με χαλάει.
και πρωτάθλημα δεν παίζει να γίνει γιατί όλοι λείπουν σε διακοπές η δεν έχουν wi-fi η δεν έχουν όρεξη (me)
MANUELF Wrote:Δεν διαφωνω οτι ο Pokeman ειναι λιγακι (καλα, οχι λιγακι) ψωνιος, αλλα αυτος δεν ειναι λογος για να τσακωθειτε κιολας. Αλλωστε οντως αυτος ξεκινησε την ολη φαση με το "I like turtles" . Και φυσικα το "θελω να γινω μοντ/αντμιν" ηταν για πλακα.pokeman Wrote:εδώ θέλω respect, θέλω να με δοξάσετε little girls, πως να το κανουμε, ΕΓΩ ξεκίνησα την ιστορία με "i like turtles" στο φόρουμ άρα αξίζει το λιγότερο να γίνω moder, εντάξ και admin δεν με χαλάει.χωρις παρεξηγιση, αλλα: ΤΙ ΨΩΝΑΡΑ! Ασε που απαγωρευετε να ζηταμε να γινουμε admin/mod!
MANUELF Wrote:επισης, δεν σε ρωτησαμε την γνωμη σου αν θα γινει πρωταθλημα ή οχι...Εδω ομως θα διαφωνησω. Απο τη στιγμη που πας να οργανωσεις ενα τουρνουα, πρεπει να εισαι προετοιμασμενος και για αρνητικες απαντησεις, αρνητικα σχολια, κλπ. Εξαλλου αυτα ειναι που σε βοηθανε να βελτιωσεις το επομενο τουρνουα.