Legendary Pokémon

Full Version: Μια βοήθεια σας παρακαλώ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ξέρω ότι το post μου είναι άκυρο και ντρέπομαι κιόλας αλλά θέλω μια βοήθεια. Για διάφορους λόγους εδώ και 3-4 χρόνια έχω χάσει τις εξελίξεις από το πάλαι ποτέ αγαπημένο μου χόμπυ. Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για τις εξελίξεις μέχρι σήμερα για να μπορέσω να ξαναρχίσω να ασχολούμε. Κυρίως τι γίνεται στο anime γιατί τα παιχνίδια μπορώ να τα αγοράσω και να τα παίξω.

Ευχαριστώ και συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου.
Τι σημαίνει πάλαι? :??

Το anime, εδώ στην Ελλάδα, είναι ακόμα στα επισόδια με το Groudon και Kyogre. Στην Ιαπωνια και στην Αμερική έχουν βγεί να καινούργια επισόδια «Diamond and Pearl» καιτ ο επόμενο επισόδιο στην Ιαπωνία θα είναι το #545 «Everyone's a Rival! Wallace Cup!».
Ευχαρστώ, θα ψάξω να βρω περιλήψεις των επεισοδίων και επείσης πρέπει να βρω και τον φορτιστή του gameboy μου γιατί τον έχασα Sad
Χαίρομαι που σας βρήκα πάντως!

ΥΓ πάλαι [pále] επίρρ. χρον. : (λόγ.) συνήθ. στην έκφραση ~ ποτέ, σε κάποια παλαιά εποχή, κάποτε κατά το παρελθόν. || (ως ουσ.) το πάλαι, κατά τον παλαιό καιρό. [λόγ. < αρχ. πάλαι] - Λεξικο Τριανταφυλλίδη Online Version
Reference URL's