Legendary Pokémon

Full Version: Battle tower D/P
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
θα ήταν ωραία αν μέναμε κοντά να κάναμε μάχες 2 εναντίον 2 τυχαίων και να τους σκίζαμε όλους. Επίσης ωραίο είναι και με το γουάι-φάι με τα δωμμάτια και τους αντιπάλους από άλλες μεριές του πλανήτη εσείς τι λέτε;;;
Κοιτα,No offence,θα σου ελεγα την αποψη μου αν καταλαβαινα τι ελεγες xD.Μπορεις να το εξηγησεις λιγο παραπανω?
Λέω ότι το Battle Tower στις D/P είναι ένα ωραίο μέρος αν μέναμε κοντά(σίγουρα κάποιοι μένουν) θα μπορούσαμε να κάνουμε μάχες με άλλους τυχαίους. Επίσης ωραία είναι και τα δωμμάτια με γουάι-φάι που παίζεις με άλλους αλλά όχι online ξέρεις η τρίτη κυρία μέσα στο κτίριο. Ρωτάω τη γνώμη σας γι' αυτό το θέμα.
Μα η μια ειναι με Wireless, η αλλη με WiFi , και η παραλλη για να παιζεις μονο σου...Δηλαδη,εγω δεν καταλαβα τι θες να πεις.
μαλλον λεει οτι το battol tower ειναι καλη φαση και μας ρωταει αν μας αρεσει το battol tower
o3o A,ενταξει τοτε.
Καλο ειναι, μπορεις να εξασκεις στρατηγικες κτλ.

Και παιρνεις και πολλους μπατλ ποιντς που αγοραζεις ΗΡ και Καρμπος κτλ μονο για ενα μπ.ποιντ το ενα.
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνετε? το παιδί λέει για το δωμάτιο του Battle Tower που σου επιτρέπει να κάνεις double battles με partner ένα από τους χαρακτήρες που συναντάς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή με την ασύρματη επικοινωνία του DS με έναν φίλο σου που βρίσκεται δίπλα σου. Το άλλο δωμάτιο είναι αυτό που με τη Wi-Fi Connection κατεβάζεις ομάδες από άλλους παίχτες ανά τον κόσμο και τους πολεμάς εναντίον του CPU, το οποίο χρησιμοποιεί τα πόκεμον του και μετά κάνεις upload τα record σου, για να ανέβεις rank και να παίξεις με πιο δύσκολους εκπαιδευτές. Το πρώτο δωμάτιο είναι άχρηστο αφού το Battle Tower αξίζει να παίζεις για να πάρεις την Black Trainer Card, την οποία όμως δεν στην δίνουν από εκεί. Το άλλο δωμάτιο με το Wi-Fi είναι στην αρχή καλό για να ανεβαίνεις rank και να γίνεις εσύ leader στο room. Το είχα φτάσει στο Rank 8 από τα δέκα αλλά μετά γίνεται πολύ δύσκολο και κατρακύλησα στο 5. (άσε που πέφτει τρελό hacking από κάτι γιαπώνια, ποιος έχει legendaries και jolteon με τέλεια IVs και ακριβώς τη hidden power που θέλουν?)
εμενα δεν μου αρεσει επιδη ειναι μονο μεχρι Lv 50! επρεπε να το κανουν με λεβελ 100!
Ποια η διαφορα ? Αφου αν εχεις το ποκε σου πανω απο 50 το κανουν αυτοι 50
Μπορει καποιος να μου πει μια ομαδα για να νικησω τον αρχηγο του batle tower?
Εχω πολλα να σου προτεινω αλλα αν γινεται περιμενε μεχρι να ανεβασω τον οδηγω για Battle Tower στο main site.
Και εγω θα χαρω πολυ να δω αυτο τον οδηγο
Εχω φτοιαξει σχεδον το μισο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Υπολογιζω μεσα στη βδομαδα να τον εχω ανεβασει.
Edit: Σχεδον ετοιμο. Απομενουν μερικες διορθωσεις και μικροαλλαγες. Αν εχω κουραγιο θα το φτοιαξω το απογευμα και θα το postαρω το βραδυ αλλιως την Τεταρτη.
Να σας πω.Αυτος ο καταλογος ειναι ετοιμος και λινκ αν ειναι!εχω κολλησει στον αρχηγο και δεν μπορω ετσι να παω στην ρεσορτ ερια και την αλλην που ειναι διπλα για αυτον τον λογο!
Ο οδηγός είναι έτοιμος και ανεβασμένος στο site εδώ και μερικές εβδομάδες.
http://www.legendarypokemon.net/2008/11/...le-battles
Ωστόσο αν δεν ξέρεις και πολλά περί ανταγωνιστικού παιχνιδιού, effort points, κλπ, δεν ωφελεί σε τίποτα να τον διαβάσεις, θα μπερδευτείς χειρότερα. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις πρώτα τους άλλους οδηγούς ( http://www.legendarypokemon.net/guides_el είναι και στα ελληνικά) και μετά βλέπουμε.

Και btw, δεν χρειάζεται να νικήσεις κανέναν για να πας στις Survival και Resort Areas νομίζω.
Pages: 1 2
Reference URL's