Legendary Pokémon

Full Version: Το wiki στο λαό!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Είμαι τρελός!
Είμαι τρελός!
Είμαι τρελός για σένα!Toungue
Εννοείται πως αστειεύομαι.Αλλά πρέπει να ζωντανέψουμε ΚΑΙ ΤΑ 2!
Κανε εσυ την αρχη αν θες. Αν δουν οτι ασχολειται καποιος με το wiki μπορει να αρχισουν να ενδιαφερονται και οι υπολοιποι
Βασικά αν γραφτώ στο wiki θα γράφω τουλάχιστον 1 σελίδα την εβδομάδα (θα συμπληρώσουμε το Pokedex γρήγορα)
Θα γράφεις, αλλά τι ακριβώς θα γράφεις και τι όχι; Με ποια σειρά; Ποιές θα είναι οι πηγές, οι συνοδευτικές εικόνες;

Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται πρώτα κάποιος συντονιστής/διαχειριστής για το όλο Wiki…
(18-02-2013 08:30 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Θα γράφεις, αλλά τι ακριβώς θα γράφεις και τι όχι; Με ποια σειρά; Ποιές θα είναι οι πηγές, οι συνοδευτικές εικόνες;

Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται πρώτα κάποιος συντονιστής/διαχειριστής για το όλο Wiki…

Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο για ένα άτομο να ελέγχει τα πάντα.. Γι'αυτό είναι και δύσκολο να κρατήσει το wiki θέλει συνεχείς διορθώσεις, ενημέρωση και περισσότερα από ένα άτομα για να ασχολούνται.
Όσο για τις πηγές δεν είναι τόσο δύσκολο.. Υπάρχουν πολλά "wiki" pokemon style sites στα Αγγλικά.
Το άτομο στο οποίο αναφέρεται ο Arty2 δεν είναι για να ανανεώνει το περιεχόμενο, αλλά για να δίνει τη γενική "κατεύθυνση" για τον τρόπο με τον οποίο θα γράφονται τα άρθρα.
@Arty2 Πηγές μου θα είναι κυρίως η Bulbapedia.Αλλά αν θέλετε να γράφω και προτεινόμενα movesets,τότε θα κοιτάω και το Smogon.
Σειρά θα είναι όπως στην Bulbapedia περίπου.
Εικόνες βρίσκω στο Google.
Περα απο αυτα πρεπει να εχεις τον χρονο να τα γραψεις αυτα και οπως ειπε και ο Alexandros το wiki για να λειτουργησει σωστα θελει περισσοτερα ατομα. Παιρνω για παραδειγμα το Bulbapedia. καθε μερα γινονται πολλες αλλαγες και διορθωσεις. το ξερω για τις παρακολουθω τις αλλαγες μεσω RSS Feed
Μπορώ να συνδέομαι κάθε μέρα για τουλάχιστον 1 μισάωρο.
Για Admin δεν ξέρω αν θα μπορώ,αλλά για συγγραφέας μπορώ.
Προτείνω να αφήσουμε για την ώρα την wiki και να επικεντρωθούμε στο forum. Ίσως κανένα οδηγό αν κάναμε για competitive battles/tcg decks ίσως/etc (έχω δει για ev-breeding νομίζω και deck building).
Εγω για το forum θα ελεγα να γινει update στο pokedex για την πεμπτη γενια αλλα τωρα δεν εχει νοημα γιατι περιμενουμε την εκτη
Όντως, Ηρακλή μπορείς να το κάνεις ή δεν έχεις χρόνο;
(18-02-2013 09:57 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]@Arty2 Πηγές μου θα είναι κυρίως η Bulbapedia.Αλλά αν θέλετε να γράφω και προτεινόμενα movesets,τότε θα κοιτάω και το Smogon.
Σειρά θα είναι όπως στην Bulbapedia περίπου.
Εικόνες βρίσκω στο Google.

Γνωρίζω πολύ καλά τα της Bulbapedia εκ των έσω. Από όταν ξεκίνησε δεν είχε μόνο ένα συντονιστή που ψάχνουμε εδώ. Το να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ο,τι νομίζει πως μπορεί, με όποιο τρόπο νομίζει, δε λειτουργεί.

Οι επιθέσεις και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν μπει χειροκίνητα σε κάθε Pokemon, ούτε οι εικόνες μπορούν να είναι από το Google.

Χωρίς διαχειριστή που θα έχει όρεξη να μάθει πως δουλεύει το MediaWiki σε βάθος, από ρυθμίσεις συστήματος μέχρι στήσιμο bots για αυτοματοποίηση περιεχομένου, το project δεν έχει νόημα να τρέξει· απλά θα χάνετε το χρόνο σας γιατί δεν θα γίνει ποτέ τίποτα χωρίς πρόγραμμα και συντονισμό.


Για το Pokedex χρειάζεται πολύς χρόνος. Αν είχα ένα, ίσως δυο μήνες να μην κάνω τίποτα, κάτι θα μπορούσε να γίνει.
Κάτι ακόμα:
Στο Pokedex βοηθάει αν έχεις το Pokedex 3D Pro για να βάλεις διάφορα στοιχεία για το Pοkemon για το οποίο γράφεις.
Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι admin μόνιμα.Προσωρινά ναι,αλλά μόνιμα δεν θα μπορούσα.
8hachi8 απο οτι καταλαβα εχεις βαλθει να βοηθησεις οπωσδηποτε με καποιον τροπο το wiki ε; Toungue τι ακριβως θες να γραψεις στο wiki, εχεις σκεφτει;
Pages: 1 2 3
Reference URL's