11-10-2008, 11:28 PM
wtf?! ποτε εγιναν ολα αυτα τα ποστς εδω?παλι καλα που το ξεθαψατε, τεσπα, για να μην διαδιδονται ψευτικες φημες :Ρ
σωστος εδω ο ΠΟΚΕΜΟΝ ΜΑΣΤΕΡ, στο ranger το καινουργιο απλα πιανεις το shaymin, αλλα δεν μπορεις να το μεταφερεις σε καποια κασετα οπως το manaphy ή το darkrai
καταρχην στα ribbons εγραψα "classic ribbon" το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να τοποθετηθει στο gts.
α ναι και επειδη σκεφτηκα οτι το θρεντ αυτο ειναι πολυ αχρηστο, λεω να ποσταρω εδω οτι πληροφοριες απο events βρω. και αλλαζω τιτλο.
(18-08-2008 02:44 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Γίνεται και από pokemon ranger νομίζω, όπως το darkrai, αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει και αυτό... Και δε νομίζω να το πάρω
σωστος εδω ο ΠΟΚΕΜΟΝ ΜΑΣΤΕΡ, στο ranger το καινουργιο απλα πιανεις το shaymin, αλλα δεν μπορεις να το μεταφερεις σε καποια κασετα οπως το manaphy ή το darkrai
(19-08-2008 11:25 AM)Dragar Wrote: [ -> ]Ναι ρε ειναι βλακεια αυτο...αλλα απο GTS ξαναλεω...μεγαλη πιοθανοτητα να ειναι hacked...αυτο ειναι που μου την δινει στα νευρα ρε...!
καταρχην στα ribbons εγραψα "classic ribbon" το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να τοποθετηθει στο gts.
α ναι και επειδη σκεφτηκα οτι το θρεντ αυτο ειναι πολυ αχρηστο, λεω να ποσταρω εδω οτι πληροφοριες απο events βρω. και αλλαζω τιτλο.