Legendary Pokémon

Full Version: Ποκεμον απο Event
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
wtf?! ποτε εγιναν ολα αυτα τα ποστς εδω?παλι καλα που το ξεθαψατε, τεσπα, για να μην διαδιδονται ψευτικες φημες :Ρ

(18-08-2008 02:44 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Γίνεται και από pokemon ranger νομίζω, όπως το darkrai, αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει και αυτό... Και δε νομίζω να το πάρω Sad

σωστος εδω ο ΠΟΚΕΜΟΝ ΜΑΣΤΕΡ, στο ranger το καινουργιο απλα πιανεις το shaymin, αλλα δεν μπορεις να το μεταφερεις σε καποια κασετα οπως το manaphy ή το darkrai

(19-08-2008 11:25 AM)Dragar Wrote: [ -> ]Ναι ρε ειναι βλακεια αυτο...αλλα απο GTS ξαναλεω...μεγαλη πιοθανοτητα να ειναι hacked...αυτο ειναι που μου την δινει στα νευρα ρε...!

καταρχην στα ribbons εγραψα "classic ribbon" το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να τοποθετηθει στο gts.

α ναι και επειδη σκεφτηκα οτι το θρεντ αυτο ειναι πολυ αχρηστο, λεω να ποσταρω εδω οτι πληροφοριες απο events βρω. και αλλαζω τιτλο.
Εγω δεν πιστευω να γινει αλλο event pokemon στην Ελλαδα
Bασικα σιγουρα θα γινει και αλλο.δεν παιζει.Απλα γινονται ελαχιστα εδω περα.Αυτο ειναι το θεμα.Και αργουνε να γινουν κιολας.Τι να κανουμε..η ελλαδα ειναι λιγο πισω ΚΑΙ σε αυτο το θεμα..Toungue
στην τελικη μπορει να γινει και το event arceus εδω. στην ακροπολη, και καλα απο την ταινια.

...

δε παιζει, ε?
παιδια,δειτε εδω:
http://www.serebii.net/games/events-pkmn.shtml
απο τις 1 δεκεμβριου εως 15 ιανουαριου οσοι εχουν platinum και wi-fi θα μπορεσουν να κατεβασουν την member's card απο το mystery gift (με wi-fi, δλδ ανεξαρτητως που μενει) που σου δινει αξξεςς στο σπιτακι το κλειδωμενο της canavale. μετα θα βρεθεις στο νιου μ00ν island και πιανεις darkrai. Επισης αυτο το ανακοινωσε η νιντεντο, και το λεω μονο και μονο για να ξεθαψω το θρεντ μου και να μας κανω να ζηλεψουμε.

PS: κεηος εκει σε κλεβουνε ρε, μην μπαινεις.
(13-11-2008 03:10 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]απο τις 1 δεκεμβριου εως 15 ιανουαριου οσοι εχουν platinum και wi-fi θα μπορεσουν να κατεβασουν την member's card απο το mystery gift (με wi-fi, δλδ ανεξαρτητως που μενει) που σου δινει αξξεςς στο σπιτακι το κλειδωμενο της canavale. μετα θα βρεθεις στο νιου μ00ν island και πιανεις darkrai. Επισης αυτο το ανακοινωσε η νιντεντο, και το λεω μονο και μονο για να ξεθαψω το θρεντ μου και να μας κανω να ζηλεψουμε.

PS: κεηος εκει σε κλεβουνε ρε, μην μπαινεις.

1 ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠ ΤΟ ΣΕΡΕΜΠΙ.ΝΕΤ!!!
2 δεν νομιζω οτι με κλεβουνε,γιατι αυτα που λενε παραειναι αληθινα
Εγώ πιστεύω πως όταν βγει εδώ η Platinum μπορεί και να πάρουμε και εμείς τίποτα από το wi-fi mystery gift.
(13-11-2008 03:46 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]1 ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠ ΤΟ ΣΕΡΕΜΠΙ.ΝΕΤ!!!

τωρα το 'δες κι απ'το λπ (δλδ χεστηκαμε)

(13-11-2008 07:45 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Εγώ πιστεύω πως όταν βγει εδώ η Platinum μπορεί και να πάρουμε και εμείς τίποτα από το wi-fi mystery gift.

παιζει να κανουνε συχνα πυκνα τετοια γουι-φι μυστερυ γκιφτς,αρα ολο και κατι θα παρουμε.
Pages: 1 2
Reference URL's