23-10-2008, 12:33 AM
Pages: 1 2
24-10-2008, 07:43 PM
(23-10-2008 12:33 AM)Dragar Wrote: [ -> ]Bασικα δεν θαστε εντελως κολοφαρδοι με το action replay..εντελως αξιολυπητοι θαστε.Ελεος πια
απλως το χρειαζομαι για να εχω πολλα TMS,αντικειμενα και berries
01-11-2008, 06:58 PM
(24-10-2008 07:43 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]απλως το χρειαζομαι για να εχω πολλα TMS,αντικειμενα και berries
Απλώς κάνεις ένα τεράστειο λάθος, το οποίο θα πληρώσεις αργότερα... Τα αντικείμενα που απόκτησες με AR δεν αξίζουν μία.
20-03-2010, 01:55 PM
O μόνος λόγος που εχω action replay ειναι που όταν είχα πρωτοπάρει την pearl ηθελα να αποκτήσω μανιοδώς το darkrai και το arceus αλλα δεν υπηρχε κανένα event στην Ελλάδα αλλα δεν ειχα και internet! Παντως δεν το χρησιμοποιω πια! Τωρα όσο μαλλον για την κλωνοποιηση στην pokemon emerald αν κανεις ενα βήμα λάθος τα ποκεμον που πας να κλωνοποιήσεις χάνονται!
20-03-2010, 08:45 PM
εχω κι εγω αλλα οχι δεν εχω γ.φ
20-03-2010, 10:30 PM
έλεος με την ar!όποιος χρησιμοποιεί ar πέρα από cheater είναι...tespa emena mou diagrafike to paixnidi apo la8os klwnopoiisi...
26-08-2011, 02:36 AM
Όταν αγοράζεις Action Replay μέσα στο κουτί έχει και οδυγείες που γράφει: (Σας κάνω και μετάφρασει!)
Ευχαριστούμε που αγοράσατε Action Replay,γιά να περνάτε ευκολότερα το game.
Bla,bla.........bla............Τα περνάω τα άχριστα...
Προσοχή:Η Action Replay είναι μιά δυνατή συσκευή που πρέπει πολύ καλά να προσέχετε πως την χρεισιμοποιήτε γιά λόγους ασφάλειας.Μπορεί με κάθε τρόπο να χαλάσει τα system της κασέτας (Αυτό που έλεγε ο Arty2) και της κανσόλα σας.Με κανέναν τρόπο μη πρήζεται (μη κάνετε πολλούς codes την ίδια στιγμή) και να την προστατέβεται (να μην την χαλάσετε) γιά λόγους ασφάλειας.
Γιά όσους θέλουν να πάρουν μία να ξέρουν πως να την χρεισιμωποιούν και τι μπορεί να σας κάνει.
Γιά όσους έχουν να ξέρουν ΜΗ ΒΑΖΕΤΑΙ codes από το Internet,σου χαλάει ευκολότερα την κασέτα.
Υ.Γ. Οι codes που έχει μέσα τις η Action Replay από μόνα τους δεν θα κάνουν κακό στο game ενώ αυτά που πέρνεις από το Internet...
Προσοχή:Η Action Replay είναι μιά δυνατή συσκευή που πρέπει πολύ καλά να προσέχετε πως την χρεισιμοποιήτε γιά λόγους ασφάλειας.Μπορεί με κάθε τρόπο να χαλάσει τα system της κασέτας (Αυτό που έλεγε ο Arty2) και της κανσόλα σας.Με κανέναν τρόπο μη πρήζεται (μη κάνετε πολλούς codes την ίδια στιγμή) και να την προστατέβεται (να μην την χαλάσετε) γιά λόγους ασφάλειας.
Γιά όσους θέλουν να πάρουν μία να ξέρουν πως να την χρεισιμωποιούν και τι μπορεί να σας κάνει.
Γιά όσους έχουν να ξέρουν ΜΗ ΒΑΖΕΤΑΙ codes από το Internet,σου χαλάει ευκολότερα την κασέτα.
Υ.Γ. Οι codes που έχει μέσα τις η Action Replay από μόνα τους δεν θα κάνουν κακό στο game ενώ αυτά που πέρνεις από το Internet...
26-08-2011, 05:45 AM
Egw den exw! Ta TMs mou ta edine enas filos apo Amerikh pou eixe giati alliws eprepe na antallaksw ev'd pokemon (gia ta opoia ithela ta TMs) gia 2 kala TMs.
To cloning sthn emerald einai eukolo alla mporeis eukola na kaneis lathos thn seira 2 vhmatwn kai na diagrapseis ta pokemon pou itheles na klonopoihseis enw klonopoieis auta me ta opoia ta kaneis switch.
Stis D/P einai panw katw ligo random o xronos pou prepei na kleiseis to DS. Ki an den petyxei, kindyneveis na sou paroun kai to prwtotypo.
To cloning sthn emerald einai eukolo alla mporeis eukola na kaneis lathos thn seira 2 vhmatwn kai na diagrapseis ta pokemon pou itheles na klonopoihseis enw klonopoieis auta me ta opoia ta kaneis switch.
Stis D/P einai panw katw ligo random o xronos pou prepei na kleiseis to DS. Ki an den petyxei, kindyneveis na sou paroun kai to prwtotypo.
26-08-2011, 10:19 AM
(26-08-2011 02:36 AM)ZoroMonArk Wrote: [ -> ]Όταν αγοράζεις Action Replay μέσα στο κουτί έχει και οδυγείες που γράφει: (Σας κάνω και μετάφρασει!)
1) μηλαμε για τα glich.ΟΧΙ ΑR!!!Ελεος πια!Ολα με το AR θα τα κανουμε?
2) εγω χρισιμοποιω το ar μου μονο για την black και οι μονοι κωδικοι που χρισιμοποιω ειναι απο το internet.Δεν επαθα απολυτος τιποτα ακομα.Αρκει να μην κανεις βλακειες την ωρα που βαζεις τους κωδικους σε εφαρμογη.
Τωρα στο θεμα μας.Αν κανεις την κλονοποιηση σωστα στην emerald δεν προκειται να παθεις τιποτα.Εγω εδω και 3-4 χρονια το χρισιμοποιω και ακομα δεν εχει παθει την παραμικρη ζημια.
Τωρα στην diamond........επειδει εχει επαφη με το net το αποφευγω αφου θα μπορουσε οποιοςδιποτε να κανει ενα hack και να μοθ κλεψει το πκμν που θελω να κλονοποιεισω.
26-08-2011, 01:10 PM
An mpei ston server tou GTS nai. Alliws einai entelws akindyno (ektos an den petyxei h klonopoihsh kai to prototypo paei online gia trade kai sto antallaksei kapoios (gi'auto zhtame Giratina Lv 10 or lower))
21-10-2011, 11:32 PM
Kingnothing412, αυτό με το AR είναι για όσους νομίζουν ότι είναι επικίνδυνο, & άλλα που νομίζουν, & όχι for you.
26-10-2011, 08:30 PM
Εμμ, clone στην diamond και pearl γινεται χωρις action replay?κι αν ναι, πως?
26-10-2011, 11:33 PM
@andrreaskal13:
#t...-and-pearl
Νομίζω αυστηρά για Diamond/Pearl αλλά αν ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, με δυσκολία δουλεύει και σε Platinum. Νομίζω είχα κλωνοποιήσει μερικά. Αλλά με δυσκολία. Θα σε γελάσω. :S
#t...-and-pearl
Νομίζω αυστηρά για Diamond/Pearl αλλά αν ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, με δυσκολία δουλεύει και σε Platinum. Νομίζω είχα κλωνοποιήσει μερικά. Αλλά με δυσκολία. Θα σε γελάσω. :S
Pages: 1 2