Legendary Pokémon

Full Version: pokemon movie 12 space and time end!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

akis1988

χαιρεταω ολους τους φιλους των ποκεμον.θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι εχει ανακηνωθει καινουρια ταινια ποκεμον.θα μου πειτε τωρα "το ξερουμε ρε φιλε για νεο μας το λες την 11 λες με το giratina kai to shaymin''!
και ομως οχι αναφερομαι στην καινουρια καινουρια με τιτλο pokemon movie 12 space and time end! απο οτι φαινετε στο trailer εχουμε να κανουμε με ακομα μια επικη μαχη ανμεσα στο dialga και το palkia! μεχρι να βγει στην χωρα του ανατελοντος ηλιου εχουμε ακομα καιρο ως τοτε προπονηθητε καλα γιατι τα παιδια απ τν nintendo θα αργησουν να πουνε την τελευταια τους λεξη!!!!!

α ναι ρε το trailer ξεχασα να βαλω!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-AkNPtw5m...re=related
Bασικα εμενα αυτο δεν μου φαινετε ναναι καινουργια ταινια...
παρα ενα κακοφτιαγμενο βιντεο που συνδυαζει την προηγουμενη ταινια με και γω δεν ξερω τι...
αλλα δεν ξερω κιολας..μπορει να λεω και μπαρουφες...
Lolαρα για τουλαχιστον 5 λεπτα.
Ειμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΗ οτι ειναι μιξ απο επεισοδια και παλαιοτερες ταινιες.Random σκηνη απο εναν ανεμοστροβιλο,στη σκηνη με το Darkrai και το Mewtwo λεει πανω πανω "Unregistered Hypercam2"
Bρηκα πολλα αλλα βιντεο με την ταινια νο.12 xD Και σχεδον ολα με αλλα θεματα!

ΥΓ Στο 0.22 ειναι η σκηνη που το Ντιαλγκα και το Παλκια κατεβαινουν σε εκεινη τη πολη απο την δεκατη ταινια

pokemonbtcompany failed.
Οποτε δικιο ειχα..Ε ναι ρε φαινετε το πραγμα.Εξαλλου δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομη για 12η ταινια...Εδω ακομη η 11η με το γκιρατινα δεν βγηκε...τεσπα...!
akis1988 Wrote:χαιρεταω ολους τους φιλους των ποκεμον.θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι εχει ανακηνωθει καινουρια ταινια ποκεμον.θα μου πειτε τωρα "το ξερουμε ρε φιλε για νεο μας το λες την 11 λες με το giratina kai to shaymin''!
και ομως οχι αναφερομαι στην καινουρια καινουρια με τιτλο pokemon movie 12 space and time end! απο οτι φαινετε στο trailer εχουμε να κανουμε με ακομα μια επικη μαχη ανμεσα στο dialga και το palkia! μεχρι να βγει στην χωρα του ανατελοντος ηλιου εχουμε ακομα καιρο ως τοτε προπονηθητε καλα γιατι τα παιδια απ τν nintendo θα αργησουν να πουνε την τελευταια τους λεξη!!!!!

α ναι ρε το trailer ξεχασα να βαλω!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-AkNPtw5m...re=related

μονο καποιος αναπηρος θα πιστευε οτι αυτο ειναι αληθινο trailer (δεν θελω να σε πω αναπηρο, αλλα αμα πιστευεις οτι αυτο ειναι οφφ τρειλερ, μαλλον δεν εισαι αρκετα γρηγορος στο μυαλο, η απλα σπαμμαρεις)
Για να πω την αλήθεια ούτε εγώ νομίζω να είναι καινούρια ταινία. Η nintendo απ' ότι έχω δει δεν έχει ανακοινώσει τίποτα (τώρα θα μου πεις ούτε το arceus δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα), όμως το συγκεκριμένο βίντεο είναι χάλια σε ποιότητα, έχει γίνει μίξη σκηνών από προηγούμενες ταινίες και γενικότερα δε θυμίζει και τόσο trailer. Πάντως πολλά τέτοια βίντεο κυκλοφορούν στο youtube. Συμφωνώ λοιπόν με τους υπόλοιπους και προτείνω να περιμένεις ώσπου να βγει η αληθινή.
Εγώ συμφωνώ με τους Dragar, mirka, pokeman και Grovyle_Fan. Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει σκηνές από την 10η ταινία και στο τέλος δείχνει μια εικόνα του Darkrai εναντίον του Mewtwo η οποία εικόνα έχει δημιουργηθεί από οπαδούς των Pokémon και δεν είναι ούτε 0,1% επίσημη. Την συγκεκριμένη εικόνα μπορείς να τι βρεις και σε πολλά άλλα σημεία στο διαδίκτυο, υπάρχει ακόμα και σε άλλα βίντεο στο Youtube όπως αυτό εδώ. Πώς είναι δυνατόν ένα βίντεο που δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2008 να έχει αληθοφανή δεδομένα για μια ταινία που θα βγει το 2010? Για να φανεί αληθινό το trailer αυτός που ένωσε μερικά κομμάτια από την 10η ταινία μείωσε την ανάλυση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείς να διακρίνεις καλά αυτά που βλέπεις. Και να μην ξεχνάμε ότι για λόγους marketing η Nintendo δεν θα αποκάλυπτε σε κανέναν τίποτα (δεν το συζητάμε για ολόκληρο trailer) από τις αρχές του 2008 για μια ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2010. Επίσης το όνομα του δημιουργού της ταινίας που αναφέρει αυτός που έβαλε το trailer στο Youtube είναι και αυτό ψεύτικο. Το «Kunihiko Yuyamaand» δεν είναι το πραγματικό όνομα του δημιουργού αλλά αυτός που έφτιαξε την 10η και την 11η ταινία Pokémon είναι ο κύριος Kunihiko Yuyama (δεν ξέρω και τι άλλες ταινίες έφτιαξε). Η γνώμη μου είναι ότι το βίντεο είναι 100% fake.

Fire X

Guys an official trailer came out of pokemon 12 and season 12 has started
Now movie 12 is about Arceus the pokemon God and the battle between dialga palkia and giratina also the scenery is taken from Greece
Έχει ανακοινωθεί όντως. Η δωδέκατη ταινία λέγεται: 'Το πετράδι της ζωής'.
Τη ταινια την ειδα μεσω ενος site...μονο το Arceus μου αρεσε ετσι οπως αλλαζε "plates"....απο story,τα συνηθυσμενα το Dialga,Palkia και Girantina εναντιον του αγριεμενου Arceus....και οι γνωστοι ηρωες παγιδευμενοι στο παρελθον....LOL!!!!
lol τα προηγουμενα βιντεο ειναι removed απο το youtubeToungue
Καλά ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ...!!!???
ΜΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ"...

Εγώ μόνο πήγα να δείξω τα τρειλερ σε κάτι φίλους μου είδα Arceus and the jewel of life part 1 και έπαθα πλάκα. Το είδα όλο. Παραλίγο να χάσω τα αγγλικά. Ήταν τέλειο και, φυσικά, τελείως διαφορετικό απ' ό,τι φανταζομουν...
http://www.youtube.com/watch?v=ycQNLkFI3C4
εγω που την ειδα επαθα σοκ διοτι ηταν φοβερη
Reference URL's