Legendary Pokémon

Full Version: new evolutions!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

akis1988

τι καινουργιες pre-evolutions η evolutions των pokemon θα θελατε να δειτε στην platinum η γενικα καπου αλλου π.χ στην 12η ταινια?
εγω ενα baby skarmory η το evolution του pinsir!
Για τις pre-evolutions θα μπορουσες να ποσταρεις εδω: #s...hp?tid=453
Oσο για τις εξελιξεις,τα pokemon που θα ηθελα να εχουν ειναι τα Eevee,Οctillery και τελος το Sableye.Aυτα νομιζω οτι χρειαζονται εξελιξεις,και οτι θα εχουν μια,στις επομενες γενιες η ακομα και στην Platinum.Οσο για τις pre-evolutions,δεν νομιζω οτι θα υπαρχουν αλλες....
εγώ θα ηθελα να γινει κάτι με το kangaskhan,ας πούμε το μωρό που εχει στην κοιλιά του εκει πέρα(δεν μου ρχετε πως λεγεται) να εχει μια ικανοτητα Toungue....
το dunsparce,το mawile και το pachirisu να εξελίζονται σε κατι καλό..
και εννοείτε να βγούν κι άλλα ποκεμον που να γεννιούνται από fossils Big Grin
δεν μου ρχονται άλλα τώρα...αυτά τα λίγα προσ το παρόν...και να πεσω σε καποιο μεσα Toungue
Θα μπορούσαν να βρουν και εξέλιξη για το seviper και φυσικά για το dunsparce(που να μπορεί βέβαια να πετάει... με αυτά τα μικροσκοπικά φτερά το dunsparce δεν καταφέρνει και πολλά)
ναι γι'αυτο το ειπα για το dunsparce....τουλαχιστον ΑΝ εξελιχτεί σε κατι καλό,ίσως τότε να μην το παραμελούν πολλοί,γιατί τωρα εντάξει για να λέμε και την αλήθεια,δεν θα υπάρχουν πολλά άτομα που να τους αρέσει το dunsparce...εγώ έτσι πιστεύω..
Εγώ θα ήθελα να υπάρχει μεταμορφωση του MILOTIC με κάτι τεράστια φρύδια(διπλάσια απο τώρα)
Evos:
Seviper
Zangooze
Duncprance(σε κάτι όμορφο)
Rampardos
Bastiodon
Kabutops
Omastar
Salamence
όλα τα starters
Tyranitar
Milotic
Sableye
Spiritomb
Ninetales
καινούριες εξελίξεις του Eevee

Babys:
όλα τα fossils
και Growlith
(γενικός δεν μου πολυαρέσουν τα μωρά)
βσκ πολλα απο τ ποκεμον που ανεφερες dialga fan ειναι ηδη τριτη εξελιξη κ δν μπορουν ν εξελιχτουν αλλο... παντως συμφωνω απολυτα στ 8εμα του dunsparce...
κ τ miltank k tauros χρειαζονται baby evo...
aerodactyl,dunsparce,shuckle,kanagaskan,tauros,miltank,corcola,qwuilfish,zangoos​e,seviper,
Reference URL's