Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo DS Lite Special & Limited Pokémon Editions
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Εδώ μπορούμε να γράψουμε πληροφορίες και να κάνουμε post εικόνες σχετικά με τις Pokémon Special & Limited Editions του Nintendo DS Lite. Πιο συγκεκριμένα για τις:

1) Pokémon DAISUKI Club edition: Μία έκδοση του DS Lite που κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία. Είναι λευκό και στο καπάκι έχει ένα Pikachu.*

2) Pokémon Dialga and Palkia edition: Το διασημότερο Pokémon DS Lite. Έχει ένα ασημί Dialga και ένα χρυσαφί Palkia στο καπάκι του. Έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία και στην Αμερική. *

3) Pokémon Center Pikachu edition: Ένα κίτρινο DS Lite το οποίο έχει ένα Pikachu στο καπάκι του. Κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και στην Αμερική.*

4) Nintendo Connection Tour '07 edition: Για αυτή την έκδοση είναι λίγο δύσκολο να βρείτε περισσότερα στοιχεία γιατί υπάρχουν μόνο 15 σε ολόκληρη τη Γη, ένα για κάθε νικητή σε ένα τουρνουά των Pokémon Diamond and Pearl που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2007 στην Αυστραλία. Έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Αυστραλία από την Nintendo της Αυστραλίας.*

5) Pokémon Pack edition: Για την συγκεκριμένη έκδοση έχω συλλέξει κάποια στοιχεία τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Εάν θέλετε να διαβάσετε από την Wikipedia περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις εκδόσεις που έχουν ένα * κάντε κλικ εδώ.

Pokémon Pack edition

Μία μυθική έκδοση του DS Lite θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 17 Αυγούστου 2008. Η συσκευασία θα περιέχει:

[Image: 20080812_dialgapalia-dslite_us.jpg]

1) Ένα Special limited Edition DS Lite που θα έχει στο καπάκι στα αριστερά ένα χρυσαφί Palkia και στα δεξιά ένα ασημί Dialga.

[Image: 417M4l6Z1%2BL._SS400_.jpg]

2) Μία μαύρη θήκη για το DS Lite που και αυτή θα έχει στα αριστερά ένα χρυσαφί Palkia και στα δεξιά ένα ασημί Dialga.

[Image: 51Km435dd2L._SS400_.jpg][Image: 51gfwCe19BL._SS400_.jpg]

3) Ένα επεισόδιο Pokémon Mystery Dungeon Mystery Dungeon Explorers of Time & Darkness διαρκείας 22 λεπτών στα Αγγλικά που ποτέ δεν έχει προβληθεί ή πωληθεί αλλού στα Αγγλικά.

[Image: 61nVygae2UL._SS400_.jpg]

4) Ένα συλλεκτικό mini-poster Pokémon που απεικονίζει το Grovyle από τις Pokémon Mystery Dungeon Mystery Dungeon Explorers of Time & Darkness.

Η τιμή για όλα τα παραπάνω είναι 129.99 δολάρια δηλαδή περίπου 85 ευρώ. Εάν λοιπόν περάσετε από την Αμερική αυτές τις ημέρες μην το χάσετε!
Μπράβο Pokemon Trainer Silver. Πολύ καλή δουλειά. Μακάρι να μπορούσα να βρεθώ στην Αμερική και να το αγοράσω ( κυρίως λόγω της αφίσας Smile )
Μπραβο ρε PTS!Eγω δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν ολα αυτα...Πολυ καλο το πακετο αυτο και πολυ καλη η δουλεια σου για να συλλεηεις τοσες πληροφοριες!
Ακομα μια φορα μπραβο PTSBig Grin.Mακαρι να ζουσαμε και εμεις στην Αμερικη,για να τα παιρναμε πρωτοιToungue.
Grovyle_Fan Wrote:Μακάρι να μπορούσα να βρεθώ στην Αμερική και να το αγοράσω ( κυρίως λόγω της αφίσας Smile )

Dragar Wrote:Πολυ καλο το πακετο αυτο

Xarhs Wrote:Mακαρι να ζουσαμε και εμεις στην Αμερικη,για να τα παιρναμε πρωτοι Toungue.

Επειδή σε όλα posts προς το παρόν είναι ευδιάκριτη μια επιθυμία απόκτησης του προϊόντος προτείνω κάποιους τρόπους για την παραλαβή του:

Α) Να το παραγγείλετε μέσω internet από κανένα μεγάλο κατάστημα.

Β) Εάν δεν θέλετε να το παραγγείλετε μέσω internet μπορείτε να πείτε σε έναν γνωστό σας που βρίσκεται εκεί να το πάρει και να σας το φέρει ή να σας το στείλει.

Γ) Και η τελευταία επιλογή σας είναι να ψάξετε σε διάφορα καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή που μένετε τα οποία εισάγουν προϊόντα από το εξωτερικό και να το παραγγείλετε ή να το αγοράσετε εάν είδη υπάρχει. Το τελευταίο είναι και το ευκολότερο αλλά βέβαια θα έχει κάποια διαφορά στην τιμή.

Όμως μην βιαζόμαστε! Σε 5 ημέρες θα κυκλοφορήσει ή μάλλον σε 6 γιατί η Αμερική και πιο συγκεκριμένα η Νέα Υόρκη είναι πιο πίσω από την Ευρώπη περίπου 7 ώρες...
1)Δεν εχω κανεναν γνωστο στην ΑμερικηToungue
2)Tις αγορες μεσω internet τις ψηλοφοβαμαι....
3)Δεν νομιζω τα μαγαζια του Αιγιου να εισαγουν προιοντα απο εξωτερικο....ποσο μαλλον της ΑκραταςToungue.
Αλλα θα δω τι θα κανω,καπως θα τα βολεψω.
PTS,ευχαριστω για την συμβουλη,προς το παρον,διακοπεςBig Grin
Xarhs Wrote:1)Δεν εχω κανεναν γνωστο στην ΑμερικηToungue
2)Tις αγορες μεσω internet τις ψηλοφοβαμαι....
3)Δεν νομιζω τα μαγαζια του Αιγιου να εισαγουν προιοντα απο εξωτερικο....ποσο μαλλον της ΑκραταςToungue.
Αλλα θα δω τι θα κανω,καπως θα τα βολεψω.
PTS,ευχαριστω για την συμβουλη,προς το παρον,διακοπεςBig Grin

2) Κι εγώ το ίδιο.
3) Σίγουρα θα υπάρχουν μερικά μαγαζιά στο Αιγαίο που εισάγουν προϊόντα από την Αμερική αλλά φαντάζομαι θα είναι πολύ δυσεύρετα και θα βρίσκονται στα μεγάλα νησιά. Στην Αθήνα 100% θα βρεις μαγαζιά και όχι 1 και 2 αλλά αμέτρητα...

Έχω την παρακάτω απορία η οποία είναι σχετική με τα DS Lite: Το Αμερικάνικο DS Lite τι διαφορές έχει σε σχέση με το Ευρωπαϊκό (εκτός από τον διαφορετικό φορτιστή ρεύματος)?
Στην Αθήνα πιθανότατα θα υπάρχουν δεκάδες τέτοια μαγαζιά, πάντως εδώ στο Ρέθυμνο αμφιβάλλω. Ίσως στο Ηράκλειο θα μπορούσα να βρω, όμως ποιος τρέχει τώρα...

Για την απορία σου PTS δεν έχω ιδέα. Έχω βλέπεις το κλασσικό DS και όχι το lite. Θα μπορούσες όμως να ψάξεις στο site της nintendo ή στη wikipedia (sorry αν αυτό θεωρείται διαφήμηση, για να βοηθήσω το έκανα)
lulz...I WANNA I WANNA I WANN-*shotted*
Αχεμ.
Ναι.Εχω γνωστους,βασικα ο θειος μου ειναι στην Αμερικη xD;;
Μου αρεσει το μαυρο lite...Γυαλιζει ;-;
Αύριο το αργότερο έρχεται η Pokémon Center Pikachu edition γι αυτό μην ξεχάσετε να ξανακοιτάξετε εδώ!
Ωραία!! Αλλά δυστυχώς ούτε αυτή θα κυκλοφορήσει εδώ. Sad
ωραίο θέμα, αλλά αφού δεν πρόκειται όχι Ελλάδα, αλλά Ευρώπη να έρθουν (από τις ανακοινώσεις μέχρι τώρα δλδ), γιατί να νοιαστούμε? εξάλλου τώρα ποια όλοι έχουμε ds...
Kαι να πηγαιναμε Αμερικη/Ιαπωνια να το παρουμε,θα ηταν αχρηστο :9 Moνο για φιγουρα θα εκανε...

Xarhs Wrote:Ακομα μια φορα μπραβο PTSBig Grin.Mακαρι να ζουσαμε και εμεις στην Αμερικη,για να τα παιρναμε πρωτοιToungue.

Υοu are Greek.Be proud.One of the most ancient civilazations,that fixed this damned world :/
mirka Wrote:Kαι να πηγαιναμε Αμερικη/Ιαπωνια να το παρουμε,θα ηταν αχρηστο :9 Moνο για φιγουρα θα εκανε...

Μη το λες αυτό! Μπορεί να θεωρηθεί συλλεκτικό! Εξάλλου εάν το έχεις θα είσαι από τους ελάχιστους κατόχους του στην Ελλάδα!
Pokémon Center Pikachu edition

Αυτή η έκδοση του DS Lite κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία από την 1η Ιουνίου 2007 έως την 1η Ιουλίου 2007. Ο τρόπος για να την προμηθευτεί κανένας ήταν λίγο περίεργος. Οι αγοραστές έπρεπε να επισκεφτούν ένα Pokémon Center της Ιαπωνίας και να συμπληρώσουν μία αίτηση αποκτώντας έτσι κάποιες πιθανότητες να αγοράσουν την κονσόλα για 16.800 γεν (περίπου 140 δολάρια ή περίπου 90 ευρώ). Οπότε χρειαζόσουν εκτός από 90 ευρώ μπόλικη τύχη για να αγοράσεις το Pokémon Center Pikachu edition DS Lite. Στις 17 Νοεμβρίου 2007 ένα ειδικό πακέτο κυκλοφόρησε στο Pokémon Center της Αμερική για 345,95 (περίπου 290 ευρώ) το οποίο είχε μέσα:

1) Το Pokémon Center Pikachu edition DS Lite

2) Την Pokémon Diamond Version

3) Την Pokémon Pearl Version

4) Τον επίσημο οδηγό στρατηγικής για τις Pokémon Diamond & Pearl Versions

5) Τον επίσημο οδηγό του Pokédex για τις Pokémon Diamond & Pearl Versions που έχει στοιχεία για 492 Pokémon

Για να αγοράσεις αυτό το πακέτο δεν χρειάζεσαι τύχη αλλά είναι πολύ πιο ακριβό σε σχέση με το Pokémon Center Pikachu edition που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία.

[Image: bundle112607.jpg]

Το ειδικό πακέτο που κυκλοφόρησε στο Pokémon Center της Αμερικής.

[Image: Dspika.jpg] [Image: pikachu-dsl-2-dsf.jpg]

Το Pokémon Center Pikachu edition DS Lite κλειστό.

[Image: pikachu-dsl-1-dsf.jpg]

Το Pokémon Center Pikachu edition DS Lite ανοιχτό.

[Image: pikachu-dsl-0-dsf.jpg]

Το κεφαλάκι του Pikachu στο Pokémon Center Pikachu edition DS Lite.
Pages: 1 2
Reference URL's