Κατ' αρχάς:
(15-08-2008 09:51 PM)Pokemon Trainer SILVER Wrote: [ -> ]Κι εγώ το έχω δοκιμάσει σε 5 – 6 αυγά και δεν νομίζω να βλάπτει σε τίποτα
Και γιατί να έχει παρενέργεια? Ούτε χαλάς τα δεδομένα του παιχνιδιού για να το δεις (όπως γίνεται με το AR, κλπ), ούτε "παίζεις" με τα αποθηκευμένα αρχεία της κασέτας (όπως γίνεται με το cloning trick της Emerald). Οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος. Απλά δείχνει το nature ενός Pokémon. Το ότι το Pokémon είναι ακόμα μέσα σε αυγό δεν έχει καμία σημασία αφού το nature ορίζεται τη στιγμή που παίρνεις το αυγό, όχι όταν το σκας. Και βασικά δεν είναι καν glitch αυτό αλλά τεσπά.
(02-11-2008 11:19 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Κατ' αρχάς:
(15-08-2008 09:51 PM)Pokemon Trainer SILVER Wrote: [ -> ]Κι εγώ το έχω δοκιμάσει σε 5 – 6 αυγά και δεν νομίζω να βλάπτει σε τίποτα
Και γιατί να έχει παρενέργεια? Ούτε χαλάς τα δεδομένα του παιχνιδιού για να το δεις (όπως γίνεται με το AR, κλπ), ούτε "παίζεις" με τα αποθηκευμένα αρχεία της κασέτας (όπως γίνεται με το cloning trick της Emerald). Οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος. Απλά δείχνει το nature ενός Pokémon. Το ότι το Pokémon είναι ακόμα μέσα σε αυγό δεν έχει καμία σημασία αφού το nature ορίζεται τη στιγμή που παίρνεις το αυγό, όχι όταν το σκας. Και βασικά δεν είναι καν glitch αυτό αλλά τεσπά.
δηλαδη NM2 ενοεις οτι το αυγο που θα γινει απ το γκλιτσακι δεν θα ειναι hacked?
Για το θεμα της αποθηκευσης τα αβγα πρεπει να ανεβαινουν στο Ranch αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.
(02-11-2008 11:28 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Για το θεμα της αποθηκευσης τα αβγα πρεπει να ανεβαινουν στο Ranch αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.
Ναι, το έχω δοκιμάσει, ότι αυγό έχεις μπορείς να το αποθηκεύσεις στην My Pokémon Ranch!
Τωρα η ερωτηση δεν ταιριαζει με το θεμα ακριβως, αλλα θα την κανω μια και το εφερε η κουβεντα: Τα eggs μετρανε στον συνολικο αριθμο των Pokemon στο Ranch;
This glitch is as old as sparta
(02-11-2008 11:27 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]δηλαδη NM2 ενοεις οτι το αυγο που θα γινει απ το γκλιτσακι δεν θα ειναι hacked?
1ον το glitch δεν επειρεαζει το Pokémon. 2ον Για να είσαι απόλυτα σίγουρος, κάνε το glitch και μετά κλείσε το DS.
(04-11-2008 12:23 AM)BLUE Wrote: [ -> ]Τωρα η ερωτηση δεν ταιριαζει με το θεμα ακριβως, αλλα θα την κανω μια και το εφερε η κουβεντα: Τα eggs μετρανε στον συνολικο αριθμο των Pokemon στο Ranch;
Ναι, μετράνε. Οπότε το να κάνεις πολλά αυγά συμφαίρει γιατί: α) γεμίζεις την Ranch, άρα παίρνεις Mew στα 999 Pokémon και β) βρίσκεις ένα Pokémon με τα stats που θες! Μ' ένα Σμπάρο, δύο Τρυγόνια!
Παιδες νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι το thread ειναι για το egg nature glitch και οχι για το pokemon ranch χωρις παρεξηγηση..
Ναι βρε. Αυτο ειπα οταν ρωτησα για το Ranch. Η σημαντικη ομως πληροφορια ειναι οτι το Ranch μπορει να σε βοηθησει πραγματικα στη διαδικασια με το Trick καθως δεν χρειαζεται να σπας ολα τα αβγα.
Ωραίος αυτός ο τρόπος.Δεν ξέρω όμως γιατί σε εμένα δεν γίνετει;Το έχω δοκιμάσει σε 120 αυγά (μην ρωτάτε που τα πήρα) και δεν μου έγεινε σε κανένα!
Το δοκίμασα και πέτυχε. Για καλύτερα αποτελέσματα καλύτερα να έχετε και ένα χρονόμετρο ακριβείας.
Το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι ένα κόλπο για να πετάμε τα άχρηστα αυγά.