Legendary Pokémon

Full Version: Φορουμικές Συναντήσεις
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Και να πηγαινε καποιος Σπαρτη μην νομιζεις οτι θα ηθελε
Παιδια,εγω ψηνομαι για την συναντηση στο Mall(αν ισχυει ακομα)απλα κανονιστε την ωρα και ενα σημειο που θα μαζευτουμε οταν φτασουμε.
εγω λεω κατα τις 12 στα περιφημα ουδετερα τραπεζακια
Garam Wrote:Παιδια,εγω ψηνομαι για την συναντηση στο Mall(αν ισχυει ακομα)απλα κανονιστε την ωρα και ενα σημειο που θα μαζευτουμε οταν φτασουμε.
Θα συναντηθούμε στην είσοδο του Mall για να μην χαθούν οι μισοί. Η ώρα λογικά θα είναι το πρωί, υπολόγιζε κάπου στις 11.30. Αφενός γιατί το Σάββατο απόγευμα γίνεται της ******** στο Mall κι αφετέρου γιατί δεν θα μπορεί πολύς κόσμος αργότερα. Και, ναι, απ' ο,τι κατάλαβες, ισχύει ακόμα. Θα χαρούμε να σε δούμε.

Επίσης, για να μην με ρωτήσει κι άλλος, ναι, εκεί θα είμαστε με τα DS μας (κατά προτίμηση να φέρετε και κανα GBA) και θα παίζουμε και Pokémon σαν καθυστερημένοι. Και ναι, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που θα μας κοροϊδέψουν. Σιγά, θα τους κοροϊδέψουμε κι εμείς.

@ Xara-lampos: Μην ξεχάσεις ΤΗΝ κάρτα. Θα σου έχω και το αντάλλαγμα, μην το φέρω τσάμπα, αμαρτία θα είναι. Α, ναι, και την FR.
KAI KAΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ!!!αν εχετε ofc.ρε νμ2 ψηνεσαι να τους κανουμε μαθημα καρτες?
ThEoXaRhS{MaZa} Wrote:KAI KAΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ!!!αν εχετε ofc.ρε νμ2 ψηνεσαι να τους κανουμε μαθημα καρτες?
Κοίτα, εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι εμείς θα παίζαμε κάρτες έτσι κι αλλιώς. Και για το μάθημα μέσα είμαι. Και φυσικά, όποιος έχει deck, ας το φέρει. Όποιος δεν έχει deck, θα μπορούσε μέχρι και να φέρει ό,τι κάρτες έχει και να αποκτήσει deck εκείνη τη στιγμή. Κι ό,τι σπάνιες έχετε προς ανταλλαγή είναι επίσης ευπρόσδεκτες. Big Grin
Ενταξει,11:30-12:00 θα ειμαι εκει(εκτος απροοπτου)...τωρα για καρτες εγω εχω μονο κατι παναρχαιες,να φανταστειτε τις εχω στο αλμπου δεν θυμαμαι κ εγω ποσα χρονια...
Garam Wrote:Ενταξει,11:30-12:00 θα ειμαι εκει(εκτος απροοπτου)...τωρα για καρτες εγω εχω μονο κατι παναρχαιες,να φανταστειτε τις εχω στο αλμπου δεν θυμαμαι κ εγω ποσα χρονια...
Αν έστω και μία από το άλμπουμ σου είναι προς ανταλλαγή, τη φέρνεις φίλε μου. Το γεγονός ότι είναι πανάρχαιες δεν με πειράζει καθόλου, αντιθέτως θεωρώ τις παλιές πιο πολύ ως "συλλεκτικές κάρτες".
Ρε παιδια για να καταλαβω...Τι μερα θα γινει?
Αυτο το σαββατο.Μπορεις επισης να διαβασεις το θρεντ...
θα ερθω και εγω.
σ'το απαγορευω
Πως πηγε τελικα?
δε ξερω για ποιον λες παντως εγω με τραινο πηγα
Σοβαρα τωρα...Τι κανατε?Ποιοι ησασταν?
Reference URL's