14-12-2008, 02:09 PM
14-12-2008, 02:19 PM
(14-12-2008 01:20 PM)fr3quency Wrote: [ -> ](14-12-2008 12:42 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]μου λεει:unable to orbtain an ip adress.move within range of the access point or check DHCP settings.for help,visit http://www.nintendwifi.com.
Είσαι σίγουρος πως έκανες τα βήματα σωστά;
Είσαι σίγουρος πως το modem σου υποστηρίζει Wi-Fi;
1 ΜΑ ΥΠΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΤΕΜ!!!!
2 παταω nintendo wifi connection settings,μετα κονεξιον 1,υστερα search for an access point,υστερα εκει που μου εχει την μπλε κλειδαρια και μου κανει κονεξιον τεστ,μεχρι που ενω το κανει κανονικα,χανεται η συνδεση στο τελος.
14-12-2008, 02:29 PM
Προσπάθησε να κάνεις επανεκκίνηση στο modem και προσπάθησε πάλι.
14-12-2008, 02:47 PM
(14-12-2008 12:42 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]2 μου λεει:unable to orbtain an ip adress.move within range of the access point or check DHCP settings.for help,visit http://www.nintendowifi.com.
Για όνομα του Θεού ρε παιδιά, το λέει ξεκάθαρα τι να κάνετε. Μπείτε στο Nintendo WiFi, βάλτε εκεί που πρέπει το error code που σας βγάζει και ακολουθήστε τις οδηγίες. Τι είναι ο fr3 να πρέπει να ξέρει τα πάντα για το router του κάθε μέλους? Κάνουμε κάτι και μόνοι μας, δε βλάπτει.
16-12-2008, 02:03 PM
Kανω εγκατασταση του Nintendo Wi-fi USΒ tool και συνεχως μου βγαζει error *INTERNET CONNECTION SHARING(6).Στη συνεχεια βρηκα εναν οδηγο που ειχε το προγραμμα για εγκατασταση και βρηκα αυτη τη λυση για αυτο το error.Το προβλημα ομως το δικο μου ειναι οτι χρησιμοποιω Vista(το εχω μονο 1 μηνα) και δεν μπορω να βρω που να πατησω ωστε να εγκαταστησω πληρως το προγραμμα.Οποιος μπορει να βοηθησει αυτο μου γραφει:
With the error on the screen (USB connector still connected) go to Control Panel, then Network
and Sharing Center, then open Network Connection Management. Right click on the local area
connected to the internet and choose Properties. Select the Shared tag to "Allow other users
in this network to connect via this internet connection" and click OK.
Next, disconnect the USB connector and re-run Setup.exe.
Το ξερω οτι ειναι χαζο αυτο που ρωταω τωρα αλλα το μονο που ξερω που ειναι το control panel που ειναι ο πινακας ελεγχου....Οποιος μπορει ας βοηθησει please και να μου δωσει την ακριβη μεταφραση των εννοιων.....
With the error on the screen (USB connector still connected) go to Control Panel, then Network
and Sharing Center, then open Network Connection Management. Right click on the local area
connected to the internet and choose Properties. Select the Shared tag to "Allow other users
in this network to connect via this internet connection" and click OK.
Next, disconnect the USB connector and re-run Setup.exe.
Το ξερω οτι ειναι χαζο αυτο που ρωταω τωρα αλλα το μονο που ξερω που ειναι το control panel που ειναι ο πινακας ελεγχου....Οποιος μπορει ας βοηθησει please και να μου δωσει την ακριβη μεταφραση των εννοιων.....
16-12-2008, 02:17 PM
πηγαινε στον πινακα ελεγχου, μετα στο "δικτυο και ιντερνετ" και μετα το "κεντρο δικτυου και κοινης χρησης" και ενεργοποιησε τις απενεργοποιημενες επιλογες (ετσι για να ειμαστε σιγουροι οτι θα πετυχεις και την σωστη). Μετα πατα ΟΚ, μετα αποσυνδεσε το Γιου ες μπι κοννεκτορ και ξανααρχισε το setup.exe
μετα πηγαινε και δωσε μερικα λεφτα για να αγορασεις ενα αγγλικοελληνικο λεξικο, ή στην τελικη γκουγκλ τρανσλεητορ φτγ.
μετα πηγαινε και δωσε μερικα λεφτα για να αγορασεις ενα αγγλικοελληνικο λεξικο, ή στην τελικη γκουγκλ τρανσλεητορ φτγ.
16-12-2008, 03:18 PM
οσο αναφορα εμενα,τωρα απ τη μια μου κανει connection successful κι απ την αλλη connection failed.τι γινεται???????????????????????????????????????????????????????
21-01-2009, 05:13 PM
Μάγκες να ρωτήσω κάτι(μάλλον ανόητο)το friend code από που το παίρνω????Διάβασα στις οδηγίες και έλεγε ότι για να συνδε8είς πρέπει να έχεις fc ενώ μετά αλλού έλεγε οτι πρεπει να συνδε8είς και στο δίνουν μετά( φαύλος κύκλος δηλαδή).Τελικά τι παίζει???????????HELPPPPPPPPPP
21-01-2009, 05:29 PM
Συνδέεσε μια φορά για παράδειγμα στο GTS και μετά βρίσκεις το Pal Pad και πατάς name's Friend Code.Π.χ. mAlakazam's Friend Code.Το Pal Pad είναι στα key items.
21-01-2009, 05:30 PM
Την πρώτη φορά που πας να συνδεθείς στο Nintendo WFC (υπόγειο στα Poké Centers) θα σου δώσει η μαντάμ εκεί μέσα το Friend Code σου.
31-05-2009, 06:48 PM
το καλο με την πλατινουμ, ειναι οτι αν υπαρχει ελευθερο access point, θα αποθηκευσει αυτοματα τις ρυθμησεις του οταν πας να συνδεθεις (τουλαχηστον αν δεν εχεις αλλη συνδεση) και ετσι αποφευγεις το να πρεπει να κλεινεις το ds, να το ξαναανοιγεις για να κανεις την συνδεση, και μετα να μπεις...
01-06-2009, 05:08 PM
εμενα μολις πατισω search access point λεει πως no access pointy in range,move within range.ΔΗΛΑΔΗ???????????HELP!!!!!!
01-06-2009, 05:22 PM
δηλαδή πήγαινε στο μόντεμ σου.αν έχεις.
01-06-2009, 05:30 PM
Προφανώς, δεν υπάρχει κάποιο router με ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις ασύρματου internet. Αν έχεις router που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να δίνει ασύρματο internet, ενεργοποίησέ το. Αν δεν έχεις, αγόρασε USB Connector.
23-05-2010, 08:10 PM
pou mporw na vrw USB Connector ???
kai pws mporw na spasw tis gkri klidaries ???
kai pws mporw na spasw tis gkri klidaries ???