Legendary Pokémon

Full Version: Οfficial Manga: Τα σιαμαία Bidoof και το Μυστικό του Βόθρου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Next page~ Dun Dun Dun!

[Image: ckcg4.png]

Tα χρωματα στο Φωτοσοπ ειναι λιγο βλακεια, αλλα τεσπα :3 Επισης αλλαξα καποια πραγματα στο στυλ για να μοιαζει πιο πολυ με μανγκα.
Το επομενο σε κανα μηνα Toungue

α και ο αστερισκος ειναι για να τονισει το μεγεθυντικο φακο που δειχνει το τρικυκλο :>
Χαχαχαχα, το χέρι του Machop είναι τέλειο. xDDD Σαν τον «Εξολοθρευτή» μοιάζει.
Finally, next page after some time :>

[Image: zofhat.png]

Λολ, δεν εχω ξαναφτιαξει ποδηλατο, πλακα εχει xD
Καλα, τα φοντ οπως παντα ειναι αισχος, αλλα διαβαζονται, επισης το σκαννερ τρωει τα παντα, θα εχω μαρτυρα τη Δημητρα οτι ιρλ ειναι πιο ωραιο xD
Καλά, η πυρηνική έκρηξη όλα τα λεφτά, θα δοκιμάσω να τη σχεδιάσω κι εγώ κάποια στιγμή αύριο. Also, η έκφραση του Γιώργου, 3ο καρέ, μου θυμίζει τον Rock στην σιγκ μου... Toungue
ωραια κανε την να την δουμε
Οντως ωραια η μανιταρο-εκρηξη.
Λολ προσεξα κατι, ο θανος ειναι χοντροοος :Ρ

α ναι επισης βαζε δεξια/αριστερα art by celesi και story by xara-lampos για επιφυλαξη, γιου νεβερ νοου. [/καχυποπτος mode]
Double ep; coz 1 4m 1337 like that B-) A και, Χαρη, θα βαλω τα cretis καμια αλλη στιγμη βρμαι τωρα xD (και ο Βασιλης ειναι πιο χοντρος απο το Θανο *cough*)

[Image: 2qs2n48.png]

[Image: 2qxahwm.png]

μαρκαδοροι φτλ...
και γμτ, δεν μπορω να αντισταθω στο να σας βαζω γελοιες φατσες. Μεχεχεχε.
Ρισπεκτ στο Θανο και το Βασιλη που παιζουν TCG σε τετοιες δυσκολες στιγμες :'D (where did they have the cards?!)

δεν ευθυνομαι εαν δεν ημπορειτε να διαβασετε τα γραμματαν μου :Ρ
/salute.

Α, και οι φάτσες είναι όλα τα λεφτά.

(23-11-2008 09:47 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Ρισπεκτ στο Θανο και το Βασιλη που παιζουν TCG σε τετοιες δυσκολες στιγμες :'D (where did they have the cards?!)

Δεν βλέπω prize cards, ποιος νικάει? Toungue
ετσι πως πας σιαδωρα,θα μπορουσες αυτο το μανγκα να το κανες μπεστσελλερ.συνεχισε ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!
οντως ειναι τελειο!!!συνεχισε την καλη δουλεια
καλόόό!!! αντε και στην αγορά με 10.00 το τεύχος, εεε??
Πάτησα έναν σύνδεσμο
μπήκα σε thread τριών χρόνων.
Δεν θέλω να μείνει θαμμένο
εις τον αιώνα των αιώνων!
Ανέβα thread στην κορυφή!
Σε διατάζει ο Terra!
Ανέβα κόσμος να σε δει
να πάρεις λίγο αέρα.
Συγχαρητήρια Σιαδώρα
τα σιαμαία bidoof τα σπάνε
και αν θέλεις να μας κάνεις δώρα
επόμενα τεύχη κάνε.

Necrobump
By yours truly
Celesiαίο έργο, aka epic. (λετς κιπ δε νεκρομπαμπινγκ απ Toungue)
εμένα δεν με ενθουσίασε, έχω δει τόσα fanfic(και άλλα ακατάλληλα), που αυτό μου φάνηκε πολύ παρωχημένο. Ας μείνει θαμμένο το thread καλά ήταν.
Pages: 1 2 3
Reference URL's