τοτε παρε το lite.εξαλλου,για απλο,δεν νομιζω οτι υπαρχει...
Αν αυτό που βρήκες μοιάζει με αυτό (είναι αυτό):
τότε κάνει και για το απλό DS.
Βασικα δεν μοιαζει με αυτο Ninjomewtwo και κρυμα δηλαδη.Και κατι αλλο αυτο που το βρικες? μιπως βρω και εγω
(26-02-2009 06:11 PM)AplaEleos Wrote: [ -> ]Βασικα δεν μοιαζει με αυτο Ninjomewtwo και κρυμα δηλαδη.Και κατι αλλο αυτο που το βρικες? μιπως βρω και εγω
Το συγκεκριμενο προιον θα το βρεις σε μερικα καταστηματα της Αθήνας(αν μενεις φυσικα).Ενα παραδειγμα ειναι στο Mall στα Mutirama και Γερμανος και αν το βρεις φυσικα...
καλα ευχαριστο cHr[1]sTozZ αλλα δεν μενο Αθηνα μενο Αργος και τωρα σωθεικα αν περιμενο απο εδω
οκ ρε ευχαριστω πολυ Arty2 θα το κοιταξω αμεσα να το παραγγιλο
Μολις μου σπάσε σήμερα και είχα κανονίσει Γουάι Φάι τρέιντ... Α, και παρεπιμτόντως νομιω οτι σταματησαν την παραγωγω για νομικους λογυς.
εχω και εγω μια noob ερωτιση.....μου κανανε δωρο πριν απο μερικες μερες 1 DS lite χρειαζομαι αυτο το USB για να μπορω να κανο τις WI-FI μοντες???
Ναι, εκτός κι εάν το modem σου έχει από μόνο του Wi-Fi. Εάν έχει, τότε δες
αυτόν τον οδηγό.
οκ το modem μου δεν ειναι wi-fi :S.Ελπιζω ο κολητος μου να εχει ακομα το παλιο του modem (που ειναι wi-fi) για μην μπω σε διαδικασια παραγγελιας.....
Και δεν μου λες, αυτός ο συκγεκριμενος connector κανει και για DSi?
Ναι, κάνει για όλα τα μοντέλα ds. Τον έχω δοκιμάσει σε διάφορες συσκευές (και dsi) και δεν έχει κανένα πρόβλημα
παιδια εχω ενα προβλιμα οταν παω να συνδεθω με το USB στο DS μου λεει οτι ηπαρχει προβλιμα με το IP address
τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω???