Legendary Pokémon

Full Version: pokemon mystery dungeon explorers of time/darkness
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
εξελιζεσαι ΜΟΝΟ οταν τερματησεις ολοκληρο το παιχνιδι, γιατι εχει και συνεχεια, & κανεις μελος της ομαδας σ το palkia.....
Οτι πληροφορια θες,δες εδω!
http://www.serebii.net/dungeon2/evolve.shtml
Εγώ σήμερα την πήγα New Game και βγήκα Totodile & partner Charmander. Tην ομάδα δεν την έχω ονομάσει ακόμα...
εγω ονομασα την ομαδα μου AbyssCharm Big Grin .thnks παιδια!!!^^αποτι βλεπω εχω δρομο ακομα....Τ_Τθελω να εξεληξω το Buneary μου μιμιμιιιιιιΤ_Τ...
εμενα η δικια μ λεγεται Chaos Co.
Paidia h istoria synexizetai pera apo ekei pou synantas sthn paralia thn omada me to Roserade,Gallade & Rhyperior?Epishs 8a h8ela na ma8w pws e3elizeis to Tyrogue se Hitmonchan & Hitmontop.
1 αν εννοεις εκει που νικας το dialga και μετα, ναι.
2 το tyrogue εξελισεται σε hitmonchan MONO αν το στατιστικο της αμυνας του ειναι μεγαλυτερο απ αυτο της επιθεσης ενω γινεται hitmontop οταν τα στατιστικα επιθεσης και αμυνας ειναι ισα κατα την εξεληξη.
aaa enta3ei.Exw ftasei sto shmeio pou sthn paralia mou exei er8ei auth h omada pou kai kala eswse to Dugtrio.Ean anevw Rank sunexizetai;
δεν χρειαζεται να ανεβεις ρανκ για να συνεχισεις. αφου ετσι κι αλλιως, θες δε θες, συνεχιζεται....
και ναι καταφερα να νικισω το dialga με την 3τη "επισκεψη" Big Grin weeeeeeeee
[Image: DSC02828.jpg]
και μετα να εξελιξω το seel,tendacool,mareep,caterpi,weedly και τη buneary φυσικα μετα απο πολυ gummy farming
[Image: DSC02848.jpg]
(*σημειοση το serebi οταν λεει 2 αστερακια IQ εννοει κανονικα 2,5 δλδ καθε ποκεμον εχει μισο IQ οταν ερχετε στην ομαδα σου αρα 2 αστερακια +0,5 αυτο σημαινει πολλα gummies...
Nai alla den proxwraei to paixnidi kai autoi den fevgoun apo thn paralia.ti na kanw;Egw to nikhsa me thn prwth.
Με το δεν προχωράει το παιχνίδι εννοείς ότι δεν σου βγάζει του story τότε αυτοί στην παραλία δεν έχουν μεγάλο νόημα που κάθονται εκεί.Ήσουν να φύγουν και να συνεχιστει η ιστορία όταν κάνεις πάνω από 9000 μισιονς......εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα στο game όταν δεν συνέχιζε το story.
Ή υπάρχει και η πιθανότητα να πρέπει να πας σε μια ντανζεον.Έλενξε τες πρώτα όλες τις σελίδες ψάξε για το θαυμαστικό και αν δεν είναι είσαι οκ.Θα πρέπει να κάνεις μερικές σπαστικές αποστολές.
Sto thema Mystery Dungeon games den eimai prwtarhs.Ta thavmastika exoun fugei polu kairo twra.Afou exw parei kai Darkrai.Mono to Jirachi den exw parei giati variemai ekei pou einai.
9000 apostoles???Paw na fountarw se kanan gremo!!!
δεν το πιστευω υπαρχει anime
http://www.youtube.com/watch?v=bM1tQHND1...re=related
(27-07-2009 12:22 PM)skorp Wrote: [ -> ]Sto thema Mystery Dungeon games den eimai prwtarhs.Ta thavmastika exoun fugei polu kairo twra.Afou exw parei kai Darkrai.Mono to Jirachi den exw parei giati variemai ekei pou einai.
9000 apostoles???Paw na fountarw se kanan gremo!!!

lol maybe under 9000.

Είσαι σίγουρος;Μπορεί επειδή το έχεις προχωρήσει αρκετά τώρα να ξεκλειδώνεις ποιό δύσκολα dudgeons..ή τις έχεις ξεκλειδώσει όλες γιατί και από ότι κατάλαβα κάπου στο τέλος είσαι..
Pages: 1 2 3
Reference URL's