ατομικό ρεκόρ δεν έχω κάνει ακόμα(απ' οτι θημάμαι( έχω να παίξω την Diamond πάνω απο 3-4 μήνες)) και στην Shaphire είχα κάνει new game τώρα προσπαθώ να πάω τα Swampert, Brellom και Swalow 100 lvl για το battle tower και να πρωσπαθήσω τις 100 νίκες στην σειρά.
Ατομικά ρεκόρ ε;... Μμμ, έχω τερματίσει την FireRed σε 5-6 ώρες και την Ruby σε 7. Έχω όλα τα Pokemon στην Diamond και έχω τρία αστεράκια στην κάρτα της Emerald. Έχω νικήσει σε Wi-Fi μάχη χωρίς να χάσω κανένα Pokemon(τον NM2)(πλακίτσα
) και μου βγήκε shiny Pokemon από αυγό(+ έχω πιάσει κάπου 4 shiny και έτσι έχω κάπου στα 17)
αμα κανεις αυτα
1 να περασεις το pokemon league
2 να εχεις 100 νικες στο battle tower χωρις να χασεις
3 να πιασεις ολα τα ποκεμον
4 να περασεις το μαστερ ρανκ στο super contest
5 να περασεις το underground flag game
Στα "ολα τα Pokemon" δεν περιλαμβανονται τα Pokemon που δεν υπαρχουν σε καμια κασετα, δηλαδη τα Event Pokemon οπως Arceus, Darkrai, Mew κτλ.
(20-10-2008 03:54 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]αμα κανεις αυτα
1 να περασεις το pokemon league
2 να εχεις 100 νικες στο battle tower χωρις να χασεις
3 να πιασεις ολα τα ποκεμον
4 να περασεις το μαστερ ρανκ στο super contest
5 να περασεις το underground flag game
Τοσο καλα......
Παντος εγω την Emerald την εχω τελειωσει σε 4 ημερες και επεζα γυρω στις 8 ωρες για να νικησω το πρωταθλημα
Εγω σε 1 μηνα εχω:
7 wins και 2 loses.....
Και συνεχιζω....
κι εγω εχω 10 νικες και 2 ηττες.........
Ρεκορ?Xmm
Yellow finished in 3:00(Nidoran Male run)
Tην πρωτη φορα που πηγα Battle Tower στην Crystal νικησα και τους εφτα Trainers o_O.
(Χωρις να ξερω τι Pokemon ειχαν)
Ναι ,βασικα χρησιμοποιησα αυτα που ειχα απτην αρχη,οποτε ειχαν παρα πολύ Stat Exp και Drugs,αρα δεν ειναι τοσο δυσκολο.
ΕΓΩ ΤΕΡΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΛ ΣΕ 5 ΩΡΕΣ
ego stin ruby ixa pari 92 sinexomenes nikes sto battle tower kai kapou stis 204 sinolika, ixa piasi 600+ ores pexnidiou kai tous elite 4 tous ixa nikisi pano apo 500 fores ixa kai gold trainer card. stin leaf green to mono pou ixa kani ine na pao gia defteri fora stous elite 4 mesa se 8 ores. stin platinum den exo kani tipota to sintaraktiko giati varieme.
Χμμμ...Στην Leaf Green είχα συμπληρώσει το Kanto Dex και στην Emerald είχα 365-370 Pokemon στο Pokedex.Επίσης,στην Platinum έχω πέντε ασημένια στο Battle Frontier και για ένα διαστημε είχα κάπου στα 380 BPs.Α,και να μην ξεχάσω το απίθανο,τρομερό,σούπερ-ντούπερ,φανταστικό,πολυπόθητo,ανυπέρβλητο σερί των 35 νικών στο Battle Tower
Εγώ στην Fire Red είχα 149 Pokemon στο Kanto Dex και μου έλειπαν το Magmar και Mew!
Όσο για την Platinum έχω και εγώ 5/5 ασημένια και αν δεν χάλαγα τα ΒΡ θα πρέπει να είχα καμιά 500
!Σήμερα έφτασα 41 σερί νίκες στο Battle Tower αλλά έκανα 2 συνεχόμενα MISS με Close Combat σε ένα Lickilicky!