εδω θα λεμε ποιο θα θελαμε να ναι το χαρακτηριστικο μας θεματικο τραγουδι μαχης στις d/p/pt.επισης,πρεπει να τηρει αυτες τις προϋποθεσεις:
1 πρεπει το θεματικο τραγουδι να ναι ΜΟΝΟ απο παιχνιδια ποκεμον,δηλαδη πχ απ την εμεραλντ και οχι wind of change κτλ που δεν ειναι απο παιχνιδια ποκεμον.
2 πρεπει το τραγουδι αυτο να αφορα μαχη και οχι πχ το θεματικο τραγουδι του victory road.
θα αρχισω εγω.εγω για θεματικο τραγουδι μαχης θα μου πηγαινε αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=Siz9FSvPc7w
fail thread is fail.
ειναι σαν να μας λες "γραψε το αγαπημενο σου χρωμα εκτος απο το ασπρο και τα χρωματα που το αποτελουν"
now i'm going to defy logic and απαντησω to you με τον τροπο που θελω.
"
AT THE GATES - SLAUGHTER OF THE SOUL".
Το αν το θεμα ειναι αποτυχημενο θα αποδειχθει στην πορεια. Επισης το να μην ακολουθεις τους κανονες του δεν εχει λογικη απ' τη στιγμη που γραφεις σε αυτο. Αν δε σ' αρεσει μην απαντησεις. Δεν εχω πολυ χρονο τωρα. Καποια στιγμη ισως γραψω κι εγω ποια μουσικη μου αρεσει για μαχες.
καλα λοιπον.αφου το θελετε ετσι,μπορειτε να βαλετε κι τραγουδια που δεν ειναι απο παιχνιδια ποκεμον.
Που «κολλάει» αυτό με τα Pokemon;
Εγω θα ελεγα κυριως το Wild Pokemon Battle Theme απο Diamond και Pearl (τα soundfonts που χρησιμοποιηθηκαν και οι ηχητικες δυνατοτητες του DS το κανουν απλα το καλυτερο) και το Wild Pokemon Battle Theme απο HeartGold και SoulSilver
οταν μιλαμε για τραγουδια μαχης, ΠΑΝΤΑ επικ μεταλ
Eνα υπερμεγιστο τραγουδι ειναι των Amon Amarth το
Twilight Of The Thunder God
Οταν ακούω:
Mighty Thor grips the snake
Firmly by it's tounge
Lifts his hammer high to strike
Soon his work is done
Vingtor sends the giant snake
Bleeding to the depth
Twilight of the thundergod
Ragnarök awaits
και δεν με νοιαζει τπτ
ενταξ φυσικα και το υπερτετραμεγιστο
Gates of Valhalla και καπακι το
Hatred (οπως στον δισκο), priceless
και ολο το hammerheart των Bathory.
(ολα αυτα εχουν θεματολογια Viking, τι αλλο να θες στην ζωη?)
ως ατομο που ακουει ΜΟΝΟ ((((soundtracks))))εχω βρει απειρα(που λεει ο λογος) μουσικα ι τραγουδιστα κομιατια για μαχες ειτε απο παιχνιδια ειτε απο συνθετες τραγουδιστες και φυσικα δεν τα θυμαμε ολα αλλα μπορω να ποσταρω μερικα απο τισ τελευτεες ποροσεις μου!
1o
Postumus Pompeiikai se video legendary
pokemon
2o AION
ishalgen battle theme
3o(παντα μου αρεσεX3)
final battle xdgale of darkness
4ο
Metal gear may cryσε video lineage2
5oprimal dialga σε ρεμιχ
Primal dialga
αυτα τα τοπ 5 μου γτ εχω κατι δουλειες να κανω και δεν προλαβαινω να γραψω αλλα...