Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Event
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Γειά σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Κατα πρώτον δηλώνω και εγώ παρόν στο site σαν εκπαιδευτής pokemon και 2ον ήθελα να ρωτήσω αν θα γίνει κάποιο Pokemon Event( εκείνα που παίρνεις κάποια μοναδικά item και pokemon) στην Ελλάδα όπως διάβασα είχε γίνει αρχές Σεπτεμβρίου.. Σε ποιά μαγαζιά και πότε?
παντος οχι πολυ συντομα δυστηχος αν και θα το ηθελα
1 καλωσηρθες στο φορουμ
2 αυτο το event που λες ειναι παλιο,γιατι ειχε γινει πιο πριν και δεν θα ξαναγινει εδω
3 δεν πρεπει να ανηγουμε θρεντ μονο και μονο για μια μια ερωτηση.θα μπορουσες να κανεις αυτη την ερωτηση στο θρεντ ερωτησεις και απαντησεις στο ''παιχνιδια ποκεμον'',με λιγα λογια δηλαδη πρεπει το θρεντ αυτο δυστυχως να κλειδωθει.θα το εκλεινα,αλλα δεν ειμαι moderator,αλλα ουτε adminstratorSad
Θα ήθελα και εγώ να γίνει ένα event και όλοι οι fun των pokemon πιστεύω. Στο site έλεγε οτι θα γίνουν και άλλα και έτσι πιστεύω είναι σωστό γιατί συμμετοχή υπάρχει και στην Ελλάδα είναι πολύ καλό να γίνονται μιας και είμαστε πιο λίγοι απο ότι στο εξωτερικό ώστε να μάθουν και άλλα άτομα για το ωραίο αυτό παιχνίδι και να φανερωθούν και άλλοι εκπαιδευτές.

Γενικά events γίνονται απο πολύ μικρός θυμάμαι. Αποκλείεται να σταματήσουν τώρα. Θα περιμένω για όσο πάρει..

ΥΓ. Έίμαι νέο μέλος και κάποια πράματα δε τα ξέρω καλά. Αν κάπου υπάρχουν κανόνες και δεν τους είδα πείτε μου.. Πιστεύω δεν υπάρχει κάτι κακό στο να ανοίγεται μια συζήτηση. Ελεύθερο διάλογο κάνουμε.. Ευχαριστώ.
τοτε θα ταν καλο να δεις τους κανονες του φορουμ
(04-11-2008 08:03 PM)Vitrioli Wrote: [ -> ]Αν κάπου υπάρχουν κανόνες και δεν τους είδα πείτε μου..


(04-11-2008 08:06 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]τοτε θα ταν καλο να δεις τους κανονες του φορουμ

ναι πολυ βοηθας εσυ.

οι κανονες ειναι εδω #f....php?fid=2 .παραξενο που δε τους προσεξες, εκτος αν κοιτας τις σελιδες απο κατω προς τα πανω
(04-11-2008 08:03 PM)Vitrioli Wrote: [ -> ]Θα ήθελα και εγώ να γίνει ένα event και όλοι οι fun των pokemon πιστεύω. Στο site έλεγε οτι θα γίνουν και άλλα και έτσι πιστεύω είναι σωστό γιατί συμμετοχή υπάρχει και στην Ελλάδα είναι πολύ καλό να γίνονται μιας και είμαστε πιο λίγοι απο ότι στο εξωτερικό ώστε να μάθουν και άλλα άτομα για το ωραίο αυτό παιχνίδι και να φανερωθούν και άλλοι εκπαιδευτές.

Γενικά events γίνονται απο πολύ μικρός θυμάμαι. Αποκλείεται να σταματήσουν τώρα. Θα περιμένω για όσο πάρει..

ΥΓ. Έίμαι νέο μέλος και κάποια πράματα δε τα ξέρω καλά. Αν κάπου υπάρχουν κανόνες και δεν τους είδα πείτε μου.. Πιστεύω δεν υπάρχει κάτι κακό στο να ανοίγεται μια συζήτηση. Ελεύθερο διάλογο κάνουμε.. Ευχαριστώ.

Προφανως και εχουμε ελευθερη συζητηση, αλλα το προβλημα με τα πολλα Threads με μικρη χρηση ειναι οτι τα καινουρια μελη (οπως εσυ) δυσκολευονται να βρουν αυτο που χρειαζονται λογω των τοσων πολλων και πολλες φορες ανουσιων Thread αφου καλυπτωνται απο αλλα. Το θεμα θα κλειδωθει, αλλα νομιζω πως η απαντηση σου στο υστερογραφο ηταν υποδειγματικη νεου μελους και πως κανενα αλλο μελος μεχρι τωρα δεν εχει απαντησει ετσι. Bravo και καλη συνεχεια Smile (Συζητηση για τα Nintendo Events υπαρχει και εδω: #s...ndo+Events )
Reference URL's