Legendary Pokémon

Full Version: Χρήσιμες Συμβουλές..για ευκολότερο παιχνίδι :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Εδώ μπορούμε να γράφουμε διάφορες συμβουλές για πιο εύκολο παιχνίδι είτε έχει να κάνει με πιάσιμο pokemon ή οποιεσδήποτε προσωπικές η μή συμβουλές για τις κασέτες για χρήστες είτε του forum είτε εκτός αυτού που μπορεί να μην τις ξέρουν.

Ξεκινάω με την εμφάνιση των Roaming Pokemons (Entei, Raikou..)

Ανάλογα με τη κασέτα που παίζετε εμφανίζονται και κάποια Roaming pokemons. Το θέμα είναι οτι όλα τα pokemons( κατα το προγραμματισμό της κασέτας) με απλά λόγια έχουν ένα pattern εμφάνισης σε κάποιες συγκεκριμένες route με παράγοντα τη σπανιότητα τους. Τα roaming όμως έχουν και έναν άλλο παράγοντα, αυτό της τυχαίας εμφάνισης σε όλες τις route.

Η στρατηγική λοιπόν που αναπτύχθηκε έχει να κάνει με το 2ο παράγοντα.
Θα πω για FR/LG αλλά η στρατηγική είναι ίδια και για τις άλλες κασέτες

Θα χρειαστείτε 35 repel (είναι αρκετά)
(και όσον αφορά το πιάσιμο υπάρχουν πολλές συμβουλές. Εγώ προτείνω ένα υψηλού lvl gastly-haunter-gengar για τη παγίδευση του pokemon και τη κοίμηση του)
Πηγαίντε στη Route 2, χρησιμοποιείστε το 1ο repel και κάντε μερικούς κύκλους στα χόρτα. Όχι για πολύ. Περίπου 3-4 είναι αρκετοί. Aνεβείτε μετά στο σπίτι που οδηγεί στο Viridian Forest.

Μπείτε και ξαναβγείτε. Αυτό το σημείο είναι που ανανεώνει τον κώδικα εμφάνισης του roaming pokemon και κάνει πιο εύκολο το πιάσιμο του!

Ξαναπηγαίντε στα χόρτα κάντε άλλους 3-4 κύκλους και πάντα να ανανεώνετε τα repel διότι αυτά βοηθάν στο να μη βγαίνουν μικρά pokemon (στο Legendary δεν έχει επίδραση το repel..)

Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία ώσπου το Legendary θα εμφανιστεί στη Route σας αντί εσείς να το ψάχνετε!

Θα ήταν καλό να πείτε μερικές συμβουλές για το πιάσιμο αυτών των pokemon!
Μονο να συμπληρωσω οτι το Repel νομιζω πως εχει επιδραση στα Legendary γι αυτο το Pokemon που εχετε πρωτο θα πρεπει να ειναι ισο lvl με το Pokemon που θελετε να ποιασετε και οχι μεγαλυτερο. Επισης δεν θα ηταν κακο να κανετε γυρους μεχρι να τελειωσετε ενα Repel μπας και ειστε ατυχοι και ενω το Pokemon ειναι στο συγκεκριμενο γρασιδι δεν εμφανιστει αμεσως.

Η πρωτη χρησιμη συμβουλη που μου ερχεται στο μυαλο τωρα ειναι αυτη που εδωσα και στο Battle Tower Guide: Ο πιο αποτελεσματικος τροπος να μαζεψετε πολλα Battle Points ειναι να νικατε τις πρωτες 21 μαχες (μεχρι και τον Palmer για να παρετε τους 20 ποντους που δινει). Μετα να χανετε επιτηδες γιατι οι μαχες απο κει και περα γινονται πολυ πιο δυσκολες και χρονοβορες.

Επισης μετακινησα το Thread στα "Παιχνιδια Pokemon" γιατι ταιριαζει καλυτερα εδω.
θα μπορουσες μαλιστα vitrioli να βαλεις στην ομαδα σου 1 wobbuffet για να παγιδευσεις αυτα τα ποκεμον,γιατι τα roaming pokeon σου φευγουνε οπως το λατιας και το λατιος
Για ολα τα υπολοιπα Pokemon ισχυει και ειναι αυτο, αλλα τα σκυλια εχουν και Roar οποτε χρειαζεται ενα Pokemon να τα κοιμησει.
Σχετικά με αυτό που είπε ο Vitrioli για τα roaming legends. Ένα γρήγορο Gengar ενα lvl χαμηλότερο απ' ότι αυτά είναι το καλύτερο Pokémon καθώς θα είναι πιο γρήγορο από αυτά. Όσο για τη διαδικασία με τα repels. Στις D/P, δεν είναι ανάγκη να χαλάς όλα τα Repels. Το Pokémon θα εμφανίζεται στο marking map app του Pokétch, οπότε repel χρησιμοποιούμε μόνο όταν φτάσει στη route μας. Επίσης, αφού και τα 2 roaming legends στις D/P είναι Psychic type, με μια σειρά από Mean Look - Hypnosis - Shadow Ball - Quick/Dusk Ball με Gengar, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πιαστούν. Περισσότερς συμβουλές όταν θυμηθώ κάτι ενδιαφέρον.
Reference URL's