Legendary Pokémon

Full Version: Εevee, Vaporeon, Flareon, Jolteon, Espeon ή Umbreon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
χμμ, εγώ Umbreon θα το έκανα έτσι:
Bold nature

Toxic
Mean look
Button pass
Moonlight

που όταν παίζετε 1-1 ή έχει μείνει μόνο ένα πόκεμον στον καθ' ένα να κάνεις πρώτα Mean look μετά Toxic και τέλος Μοοlight μέχρι να χάσει απο το Toxic

και αν πέζετε με πάνω απο 1 πόκεμον θα έλεγα να κάνεις πρώτα Mean look μετά Toxic και τέλος button pass για ένα pokemon με καλές Defences ή Hp (π.χ. Vaporeon ή Blissey) για να χάσει πάλι με το Toxic.

Υ.Γ.: Το Mean look περνάει με Button pass στο ποκεμον που θα βάλεις οπότε no problem
Θα το δοκιμασω.Ευχαριστω παιδια και ενα Εσπεον δεν θα ηταν κακο ετσι.Θα αρχιζω απο αυριο να εκπαιδευω ενα με adamant και θα τα πηγαινω σε team battle pokemon ή να επιλεξω αλλον παρτενερ;
λοιπόν για Espeon θα σου πρότινα αυτό:
Espeon
Geneder: Female
Nature: Mild
Attacks:
Attract
Psychic
Calm mind
Morning sun

από αυτό εγώ θα έλεγα όταν ο αντίπαλος βγάζει Μale gender pokemon να βγάζεις το Espeon το οποίο θα κάνει την εξής δουλιά: 1η κίνηση: Attract 2η κίνηση: Calm mind Χ3 για ασφάλια και μετά χτυπάς αλύπητα με Psychic διότι : 90Χ1,5=135Χ3=405 power και με την μεγάλη του Sp.Attack γίνετε μία σχεδόν ανίκιτη Special Sweeper

Υ.Γ.: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην βάλεις αυτό το Espeon ενάντια σε Dark pokemon και Ninjask

Edited: το adamant nature είναι το χειρότερο nature που μπορούσες να βρεις διότι κατεβάζει το Sp.Attack και ανεβάζει το Attack δηλαδή ακριβός το αντίθετο που χριάζεσαι για βοήθεια κοίτα εδώ
Τι νόημα έχει ένα Umbreon με batton pass αν δεν έχει Curse ας πούμε????Απλά επειδή βαριέσαι να κάνεις switch???E έλεος.Δεν λέω *koloky8izei* το Umbreon ( απτα αγαπημένα μου) αλλά μην ξεχνάτε ότι για να κάνει και mean look kai toxic kai ότι άλλο να ναι ( εναπόκειται στη στρατηγική) έχουν περάσει άπειροι γύροι.Είναι σαν να μου λες έχεις ένα Ninjask και σκάς 4 agility(χώρια το speed boost),περνάνε 10000000 γύροι,παραδόξως ζω και κάνω batton pass στον Rampardos...H ίδια λογική είναι...
εγω ειμαι μεταξυ του ubreon,espein,gleceon αλλα δεν ξερω ακομα ποιο ειναι το καλυτερο....Sad
ρε παιδια στις D ΚΑΙ P πως πιανω ενα Eevee;
στο δινει αυτη που εχει το storage pc στην πολη της Fantina.....ειναι διπλα στο pokemon center αν δεν κανω λαθος...
ομως ποια ειναι
Πολύ απλό... μιλάς σε όλες;
βαριεμαι αλλα θα ψαξω τι να κανω αφου θα παρω ενα Eevee
Εγω παλι πιστευω οτι το Umbreon πρεπει να εχει μια επι8εση σκοταδιου, για να παιρνει STAB. Γι αυτο προτεινω:
Toxic
Mean Look
Moonlight
Faint Attack
egw tha to e3eliza se flareon mias kai einai to trito agapimeno mou pokemon, xwris basiko logo, mono kai mono giati mou aresei, dwse perisoterh prosoxh se ti sou aresei para se ti einai dunatotero (e3alou ola me proponhsh kala einai ektos tou magikarp)
Pages: 1 2
Reference URL's