Legendary Pokémon

Full Version: Οι αγαπημενοι ηρωες
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
ακομη και ο μπατμαν πχ?????
ναι φυσικα
ωραια λοιπον.τοτε ετος απ τον σπάιντυ,μου αρεσουν ο σουπερμαν και ο μπατμαν
εμενα εκτος απο τον The human torch μου αρεσει Batman,Spiderman,storm απο τους χ-men και οι αρχαιοι,μυθικοι ηρωες Ζηνα,Ηρακλης και Mystic στους X-men εκεινη η μπλε σαν το ντιττο
χμ..εμενα παλι δεν μαρεσουν κ πολυ οι σουπερ ηρωες...δεν χρειαζεται να πεταμε η να βγαζουμε λειζερ απο τα ματια για να ειμαστε σουπερ ηρωες των αλλων..μπορουμε να κανουμε πολυ απλουστερα πραγματα!
ναι αλλα ο Human torch δεν βγαζει λειζερ απο τα ματια
ένας και μοναδικός Σκοτινός ιππότης, Νυχτερίδα, Batman!
ναι ειναι τελειος!!
BATMAN 4EVER!!!!Big Grin
SPIDERMAN 4 EVER!!!!!!Smile
Batman and spiderman forever
spam forever.

πω ενα ντηλητ που θα πεσει
(17-11-2008 01:10 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]BATMAN 4EVER!!!!Big Grin

(17-11-2008 02:22 PM)Lugia Wrote: [ -> ]SPIDERMAN 4 EVER!!!!!!Smile

(17-11-2008 02:32 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Batman and spiderman forever

(17-11-2008 04:34 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]spam forever.

C-C-C-COMBOBREAKER!

Σοβαρά τώρα, ρε 'σεις, θυμάστε ότι υπάρχει ένας κανόνας που λέει να μην σπαμμάρουμε? Κι ένας που λέει ότι απαγορεύονται τα ποστς με λιγότερες από 10 λέξεις καθώς συνήθως δεν προσφέρουν τίποτα στη συζήτηση? Αηντε λοιπόν, μην ποστάρετε ό,τι να 'ναι, το να γεμίζουμε ένα τόπικ με 10 σελίδες ποστς που λένε μόνο "*hero's_name* 4EVER!" δεν νομίζω ότι είναι και τόσο χρήσιμο.

(17-11-2008 04:34 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]πω ενα ντηλητ που θα πεσει

Next time, έρχεται.
okay!!!!!εγω γιριζω στο θεμα του θρεντ!!!! μου αρχιζει να μου αρεσει εκτος απο τον ανθρωπο νυχτεριδα και ο Wolfverin γιατευεται γρηγορα και εχει κοφτερα νυχια
Χμμ, μιας και το αλλαξες, θα προσθεσω και τους Batman, Wonder Woman, Superman & Green Laturn στη λιστα με τους αγαπημενους ηρωες...
Pages: 1 2 3
Reference URL's