Legendary Pokémon

Full Version: Κανονισμοί
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Για την δική σας και δική μας καλύτερη ψυχοσωματική ακεραιότητα, θα ήθελα να τονίσω μερικά πράγματα σχετικά με αυτό το κομμάτι του φόρουμ:

Πρώτα απ'όλα πρέπει να τονίσουμε ότι Ελληνικά θέματα μπορείτε να δημοσιεύετε ΜΟΝΟ στο κομμάτι Ελληνική Γωνιά/Greek Corner. Σε όλα τα υπόλοιπα, πρακαλούμε να κάνετε χρήση της Αγγλικής γλώσσας.

Επίσης, παρακαλούμε κατά την εγγραφή να χρησιμοποιείτε ένα ενεργό email adress ωστε να μην δημιουργούνται επιπλοκές κατά την ενεργοποίηση του account σας.

Θα παρακαλούσαμε να προσπαθείτε να δημιουργείτε πιο Γενικά Θέματα και όχι υπερβολικά συγκεκριμένα και των οποίων οι τίτλοι δίνουν μια εικόνα του συγκεκριμένου θέματος, όπου θα απαντούνται οι ερωτήσεις και απορίες σας και θα γίνονται οι τυχόν συζητήσεις.

Με το παραπάνω εννοώ για παράδειγμα ένα θέμα το οποίο αφορά τις κασέτες Ruby & Sapphire (καθώς και οποιαδήποτε άλλη κασέτα), ή κάποιο μακροσκελές θέμα του παιχνιδιού (Breeding, EV training κλπ).
Ακολουθώντας το παραπάνω μοτίβο θα μπορεί κανείς να ανακαλύπτει πολύ πιο έυκολα θέματα για τα οποία ενδιαφέρεται να ενημερωθεί και να ρωτήσει/απαντήσει.

Μην δημοσιεύετε θέματα που μόνο σκοπό έχουν το Spamming. Κάτι τέτοιο μπορεί να έχει επιπτώσεις στην πρόσβαση σας στο forum.
Παραδείγματα:
  • Έπιασα το X Pokemon!
  • Γεια.........
  • Πίτσα ή Σουβλάκια;
  • Είμαι ο καλύτερος! Νικήστε με!
Τέτοιου είδους θέματα δεν θα κλειδώνονται αλλά θα διαγράφονται. Όποτε συναντάτε τέτοιου είδους θέματα, τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Ξενόφωνο τμήμα, παρακαλούμε να μην απαντάτε σε αυτά αλλά να επικοινωνείτε με κάποιον υπέυθυνο μέσω προσωπικού μηνύματος (pm), αναφέροντας το συγκεκριμένο topic, και αν είναι δυνατόν επισυνάπτοντας μια URL adress, κοινώς την ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία βρίσκεται αυτό.

Επίσης θα παρακαλούσαμε την χρήση μιας κατανοητής και ευπρεπούς Ελληνικής γλώσσας, καλού formatting στις δημοσιεύσεις σας, χρησιμοποιόντας τα δίαφορα tags στην φόρμα δημοσίευσης, καθώς και τον σεβασμό προς τους συνομιλητές και Διαχειριστές/Συντονιστές και όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό, την χρήση μιας ελληνικής γραμματοσειράς κατά δημοσιεύσεις σας.

Μην ξεχνάτε ότι το βασικό site, Legendary Pokémon κατέχει πληθώρα πληροφοριών και σας δίνεται η δυναότητα να ανατρέχετε σε αυτό πριν θέσετε ορισμένες ερωτήσεις ή εάν δεν είσαστε βέβαιοι για τις απαντήσεις σας. Φυσικό είναι ότι λόγω της χρήσης Αγγλικής γλώσσας σε αυτό να δημιουργούνται απορίες οι οποίες μπορούν να διαλευκανθούν εδώ στο Τμήμα, Γενικά με το Site.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.
Reference URL's