Λοιπόν, εδώ μπορούμε να πούμε ποιες ταινίες άφησαν εποχή στην καρδιά σας και τι στύλ ταινιών σας αρέσει.
Λοιπόν εμένα μου αρέσουν οι ταινίες δράσης , οι αισθηματικές και οι επιστημονικής φαντασίας.
Όπως:
-Χάρι πότερ και το τάγμα του φοίνικα
-James Bond Quantum of solace
-Wall-e(ήταν παιδικό αλλα ωραίο)
Α!! και κάτι άσχετο.. Αν θέλετε να δείτε το νέο trailer της νέας ταινίας το Χάρι Πότερ μπείτε στο:
http://www.harrypotter.com
Χμ.... Μου αρεσουν οι ταιινιες Harry Potter κυριως η 4η και η αγαπημενη μ ταινια ειναι το Eurotrip μια φανταστική κωμωδία
harry potter,spiderman,batman,james bond & αλλα....
Αγαπημένες ταινίες..fight club, saw(το πρώτο ειδικά), 300 (this is SPARTAAAAAA) the simpsons και πολλές άλλες
Χαρη ποτερ γιατι εχει σχεση με μαγια.Και οι εξι ταινιες και γενικα ταινιες δρασης και μαγιας!
- Blades of glory
- Get smart
- Semi-pro
- Mirrors
- Darkness falls
- 13 ghosts
- Scary Movies(all)
- Step Brothers
- The house bunny
- Knocked up
- Pineapple express
Λοιπον,παλια δεν εβλεπα και πολλες ταινιες αλλα εδω και 2 χρονια βλεπω.
1.Χαρι Ποτερ(ολα τα σπανε)
2.The number 23(το ειδα χθες και πραγματικα τα σπαει)
3.The Dark
4.Fear of the dark
5.Το κρυφτο
6.American Pie(πολυ γελιο)
και πολλα αλλα τα οποια δεν μουρχονται τωρα.Παντως εχω κολλημα αποτι βλεπετε με ψυχολογικα θριλερ ειδικα και κωμωδιες
Banlieue 13
Hero
The One
επισης αν υπηρχε ταινια με τον Ριου Χαγιαμπουσα ή τον ΠοΠ ή τον Αλταηρ ή εμενα, θα μου αρεσε.
εμενα μου αρεσουν ολα τα harry potter (τα εχω διαβασει και τα 7 βιβλια)και γενικα ολεσ οι ταινιεσ δρασησ οπωσ bond.και κατι ασχετο το xarry potter 7 θα γινει 2 ταινιεσ.
(25-11-2008 04:35 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]επισης αν υπηρχε ταινια με τον ΠοΠ θα μου αρεσε.
Χιχιχι, θα βγει το 2009-2010. "Sands of time".
ναι που το ειδεσ στο internet?
(25-11-2008 08:19 PM)tsexos Wrote: [ -> ]εμενα μου αρεσουν ολα τα harry potter (τα εχω διαβασει και τα 7 βιβλια)και γενικα ολεσ οι ταινιεσ δρασησ οπωσ bond.και κατι ασχετο το xarry potter 7 θα γινει 2 ταινιεσ.
Εγω παντος νομιζω πως θα ειναι ολοκληρωμενο οπως ειχα διαβασει στο Internet....
οχι,μολισ χθεσ μπηκα και ειδα στο (official site) οτι το 7 θα γινει 2 ταινιεσ !
καλα...
Λοιπον εχουμε και λεμε:
1)Χαρι Ποτερ {ΟΛΑ}
2)Spiderman 1,2&3
3)X-MEN
4)SAW
3)X_FILES
4)300
5)JAMES BOND
6)Ο Εξορκιστης
Εμενα μου αρεσουν οι ταινιες επιστημονικης φαντασιας με σουπερηρωες και ταινιες τρομου οπως
Scream
Final Destination
Saw (καλα ο σεναριογραφος "εγραψε")
Spiderman
Harry Potter
Ο Περσι Τζακσον και οι ολυμπιοι
Green Lantern
και αλλες πολλες που δεν μου ερχονται τωρα