10-02-2009, 10:34 PM
(10-02-2009 08:34 PM)MANUELF Wrote: [ -> ](τωρα ξερετε γιατι μερικοι σας περνουν απεσια ρουχα και αχρηστα παιχνιδια που ξερουν πολυ καλα πως δεν θα τα αγγιξετε ποτε. lol!)
μα σ εμενα μου παιρνουν τελεια παιχνιδια!
(10-02-2009 08:34 PM)MANUELF Wrote: [ -> ](τωρα ξερετε γιατι μερικοι σας περνουν απεσια ρουχα και αχρηστα παιχνιδια που ξερουν πολυ καλα πως δεν θα τα αγγιξετε ποτε. lol!)
(10-02-2009 11:08 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]στην παρενθεση ενοω μονο αυτους που σου δωριζουν επιτηδες πραγματα που ξερουν οτι δεν θα σου αρεσουν
προφανος εχετε την τυχη να μην σας εχουν ποτε χαρησει αυγο barbi το πασχα ενω εισαστε αντρας ή κατι παρομοιο... εμενα μια φορα μου ειχαν χαρισει μια κοριτσιστικη κουκλα και η μονη χρηση που μπορουσα να σκευτω ηταν για βουντου! παλι καλα που την ηθελε μια ξαδερφη μου και την ξεφωρτοθηκα!
δεν ενοω τα παιχνιδια γενικα, αλλα τα απεσια (για το γουστο σας)παιχνιδια !
(11-02-2009 04:07 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ](10-02-2009 11:08 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]στην παρενθεση ενοω μονο αυτους που σου δωριζουν επιτηδες πραγματα που ξερουν οτι δεν θα σου αρεσουν
προφανος εχετε την τυχη να μην σας εχουν ποτε χαρησει αυγο barbi το πασχα ενω εισαστε αντρας ή κατι παρομοιο... εμενα μια φορα μου ειχαν χαρισει μια κοριτσιστικη κουκλα και η μονη χρηση που μπορουσα να σκευτω ηταν για βουντου! παλι καλα που την ηθελε μια ξαδερφη μου και την ξεφωρτοθηκα!
δεν ενοω τα παιχνιδια γενικα, αλλα τα απεσια (για το γουστο σας)παιχνιδια !
μα καλα?!για φλωρο σε περασανε ή για πλακα το εκαναν??
(24-04-2009 06:10 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Καλυτερο δωρο που πηρα το Πασχα ηταν ενα καινουργιο Ι-pod!!
(24-04-2009 07:13 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]i pod touch ή nano?? εγω εχω το touch....
btw, ενα καλο δωρο που πηρα το πασχα ειναι το dsi...