Legendary Pokémon

Full Version: Καλύτερο δώρο?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
(10-02-2009 08:34 PM)MANUELF Wrote: [ -> ](τωρα ξερετε γιατι μερικοι σας περνουν απεσια ρουχα και αχρηστα παιχνιδια που ξερουν πολυ καλα πως δεν θα τα αγγιξετε ποτε. lol!)

μα σ εμενα μου παιρνουν τελεια παιχνιδια!Dodgy
σωστή η άποψη Μανουέλφ , αλλά έχω και καλά δώρα!
στην παρενθεση ενοω μονο αυτους που σου δωριζουν επιτηδες πραγματα που ξερουν οτι δεν θα σου αρεσουν
προφανος εχετε την τυχη να μην σας εχουν ποτε χαρησει αυγο barbi το πασχα ενω εισαστε αντρας ή κατι παρομοιο... εμενα μια φορα μου ειχαν χαρισει μια κοριτσιστικη κουκλα και η μονη χρηση που μπορουσα να σκευτω ηταν για βουντου! παλι καλα που την ηθελε μια ξαδερφη μου και την ξεφωρτοθηκα!

δεν ενοω τα παιχνιδια γενικα, αλλα τα απεσια (για το γουστο σας)παιχνιδια ! Wink
(10-02-2009 11:08 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]στην παρενθεση ενοω μονο αυτους που σου δωριζουν επιτηδες πραγματα που ξερουν οτι δεν θα σου αρεσουν
προφανος εχετε την τυχη να μην σας εχουν ποτε χαρησει αυγο barbi το πασχα ενω εισαστε αντρας ή κατι παρομοιο... εμενα μια φορα μου ειχαν χαρισει μια κοριτσιστικη κουκλα και η μονη χρηση που μπορουσα να σκευτω ηταν για βουντου! παλι καλα που την ηθελε μια ξαδερφη μου και την ξεφωρτοθηκα!

δεν ενοω τα παιχνιδια γενικα, αλλα τα απεσια (για το γουστο σας)παιχνιδια ! Wink

μα καλα?!για φλωρο σε περασανε ή για πλακα το εκαναν??
(11-02-2009 04:07 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(10-02-2009 11:08 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]στην παρενθεση ενοω μονο αυτους που σου δωριζουν επιτηδες πραγματα που ξερουν οτι δεν θα σου αρεσουν

μα καλα?!για φλωρο σε περασανε ή για πλακα το εκαναν??

ξερω γω τι τρελα βαραει μερικους? λολ! παντος με τον συγγεκρυμενο ειχαν τσακωθει οι οικοι μας προσφατα, και παρολο που μονιασαμε, προφανος μου κρατουσε κακια! (επιδη υποτυθετε επρεπε να παρουμε ενα δωρο σε καποιον απο τον αλλο οικο σαν πραξη συμφιλιωσης)! βεβαια μπορει να το εκανε και για πλακα, αλλα δεν νομιζω!
εμενα δεν μου παιρνουν και πολυ σπουδαια δωρα αλλα να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερουν τα ''υλικα'' δωρα.Προτιμω τα πνευματικα.Φτανει που ζω(Dammit δεν θελω), και ειμαι καλα.

Manuelf lol
ok...τερμα η συζητηση back στο θεμα,please!
Καλυτερο δωρο που πηρα το Πασχα ηταν ενα καινουργιο Ι-pod!!Big Grin
(24-04-2009 06:10 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Καλυτερο δωρο που πηρα το Πασχα ηταν ενα καινουργιο Ι-pod!!Big Grin

i pod touch ή nano?? εγω εχω το touch....Cool

btw, ενα καλο δωρο που πηρα το πασχα ειναι το dsi...Angel
εγω πηρα PS3!τα σπαει σας λεωωω!
(24-04-2009 07:13 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]i pod touch ή nano?? εγω εχω το touch....Cool

btw, ενα καλο δωρο που πηρα το πασχα ειναι το dsi...Angel

touch φυσικα!!!τα σπαει!
Pages: 1 2
Reference URL's