Legendary Pokémon

Full Version: Aγαπημενα Τραγουδια?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Δύο στην τύχη
Ελληνικά
Goin through-ποσο ## είσαι
Ξενα
sex pistols-anarchy in the uk
Αγαπη που μενει-Χατζηγιαννης
Γριφος-Stavento

Τhe day that never comes-Metallica
Butterfly-Crazy town
Μονο δυο; Undecided

Τελος παντων...

Ξενο: Εχω δυο τρια οπως το "Bring me to Life", το "Don't Speak", το "Pokemon World", το soudrack των Charmed και το "I Gotta Feeling" αλλα θα διαλεξω το soundrack του Smallvile. το "Save me"
Ελληνικα: Εχω πολλα οπως το "Υπαρχουν στιγμες", "Ασε με να σ'αγαπω", το "Μεσα σου" και καποια του Χατζηγιαννη, των REC και του Μηδενιστη. Αλλα θα επιλεξω το τραγουδι του Sanjiro με τους Onirama."Να την προσεχεις".

EDIT: Επισης μ' αρεσουν και ο STAN οι Vegas και οι Melisses
Όπως και άλλοι, δεν μπορώ να πω μόνο 2 αλλά τουλάχιστον ξέρω ένα που σίγουρα είναι στην πρώτη θέση για μένα. Το Lose Yourself του Eminem, το έχω ακούσει από μικρός άπειρες φορές, είχα μάθει απ' έξω τα lyrics και γενικώς μ' αρέσει πολύ και σαν νόημα, σαν μουσική καθώς και ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Τώρα για δεύτερο θα μπορούσα να βάλω πάλι κάποιο του Eminem αλλά για να βάλω και κάτι άλλο μπορώ να πω το Εngel των Rammstein. Ωραίο κομμάτι, με καλό στίχο και για μένα σχετικά ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του συγκροτήματος.
Και εγω λεω διαφορα, οχι μονο 2 γιατι εχω πολλα αγαπημενα! Λοιπον
Ελληνικα: Ολα των locomondo
Μελυδρον Πυξ Λαξ
Ξενα: Metallica:Master Of Puppers, Fade To Black , Seek and Destroy, Welcome Home Sanitarum, One, No Leaf Clover,Battery
Dream Theater: The Dark Eternal Night, Constant Motion, Panic Attack, Peruvian Skies, The Glass Prison, As I Am
Senses Fail:The Martyr
Megadeth:Holy wars, This day we fight
Pages: 1 2
Reference URL's