Legendary Pokémon

Full Version: Θα αγορασετε το νεο DSi?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
(07-01-2009 09:17 PM)George7 Wrote: [ -> ]As long as i live i swear that i won't buy that sluty thing. Γενικα το ολο αυτο θυμιζει πλεκτανη οπως με το παλιο καλο xbox και με το xbox360. Οταν βγηκε το xbox360 η παραγωγη παιχνιδιων για την παλια εκδοχη του xbox σταματησε ετσι ωστε να αγοραστει το καινουργιο. Το ιδιο θελει να κανει η nintendo και με αυτο. Επισης βλεπω οτι οσοι πανε να το παρουν ή θα θελουν να πουλησουν μουρη ή εχουν καιρο να πανε με γυναικα
Δεν λες που δεν βγάζουνε παιχνίδια-κυρίως Πόκεμον-που να παίζουνε μόνο στο DSi και όχι στα προηγούμενα;
DSi=ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ DΣ.'nuff said.
Ειλικρινα,αξιζει να χαλασεις τα ωραια σου λεφτουδακια και την GBA slot μονο και μονο για καποια extra mini χαρακτηριστικα,που τα κανουν ουτως η αλλως ολες οι συσκευες?Οχι Nintendo,προτιμω να μαζεψω λιγα ακομα λεφτα και να παρω κατι που αξιζει (Wii/Κινητο etc.) παρα να χαλαω τα λεφτουδακια μου σε πραγματα που τα κανει ηδη πολυ αποδοτικα μια αλλη συσκευη σας
PS:Δεν ειμαι τσιγγουνης,προς θεου.
PS2:*Rebellious mode*
Ναι. *_* Περιμένω πως και πως να έρθει στην Ελλάδα. Έχω βαρεθεί το DS μου. >_< Πίστευα πως θα αγόραζα ένα DS lite, αλλά μου βγήκε σε καλό που δεν το αγόρασα. ;>
Δεν προκειτε γιατι πολυ απλα δεν με πολυ-ενδιαφερει αφου εχω ηδη ds lite και μπορω και παιζω ανετα τα παιχνιδια μου.Οσο για τα προσθετα αντ/να που εχουν βαλει ειναι απλες βλακειες για να δειξουν δηθεν και καλα οτι κανανε μια νεα κονσολα που ειναι 3-σε 1!!!WOW!!
οχι γτ
1.δν με ενδιαφερουν οι καμερες(ασχετο τελοσ παντον)
2.δν εχει dual slot
3.τα παιχνιδια ειναι ακριβοσ τα ιδια
4.κανενα καινουριο παιχνιδι που θα παιζει ΜΟΝΟ στο DSi
καλα εγω τελικα δεν θα το παρω.Δεν αξειζει ασχετα που δεν εχω το Ds αλλα με αυτα που εχω ακουσει θα προτιμουσα να επερνα το Ds παρα Dsi
Συμφωνω απολυτα μαζι σου γιατι πρεπει να ειναι ΜΕΓΑΛΗ μουφα....Για να δουμε θα υπαρξει καμια διαφορα στα παιχνιδια?
δειτε εδω
http://www.pokebeach.com/news/1008/intro...ntendo-dsi
μιλαει για το ντι ες αι.

επισης,στην αμερικη θα κυκλοφορησει στης 4 απριλιου 2009 με 180 δολλαρια.παντως,ετσι λεει εδω
http://www.pokebeach.com
Pages: 1 2
Reference URL's