Εγω ανεξαρτητου ομαδας θα ηθελα να εχω το πνευμα του καραγκουνη τη κεφαλια του kovasevic και τη ταχυτητα του σαλπιγγιδη δηλαδη θα ειμουν ο καραπιγγιsevic
Αυτό που είπες δεν είναι ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος είναι remix.Εγώ θα ήθελα να ήμουν κάποιος από τους παίκτες του Ολυμπιακού.Μάλλον ο Νικοπολίδης που είναι παικταράς,κουκλάκι ζωγραφιστό και Έλληνας.
Eλα μωρε σιγα αν και εχεις δικιο τοτε θα προτιμουσα τον Νινη
Εγω θα ηθελα να ημουν ο Καραγκουνης βασικα.Δεν ξερω γιατι,απλα μ'αρεσει το ολο στυλ του.
Edit:Και τα θεαματικα του θεατρικα.xD
Αυτό το thread μου θυμίζει συζητήσεις τετράχρονων-πεντάχρονων σε φάση "εγώ θέλω να είμαι ο κόκκινος πάουερ ρέητζερ!".
Δεν θα ήθελα και τόσο να είμαι κάποιος άλλος, ωστόσο από ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος μου αρέσουν ο Leto κι ο Djebbour, μόνο όταν είναι στα καλά τους. Αλλά και πάλι, αυτοί είναι ξένοι, και λίγο κωλόπαιδα και οι δυο τους οπότε μπα, θα προτιμούσα να είμαι ο Νταρακλίτσας, δεξιός τερματοφύλακας της Αναγέννησης Άνω Μακρυνίτσας FC, ή ο κόκκινος πάουερ ρέητζερ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΑΟΥΕΡ ΡΕΝΤΖΕΡ!
p.s. ναι σπαμ ειναι, ας το σβησει καποιος αλλος, παω να κοιμηθω
εγω θελω να μαι ο τωροσιδης (απο ελληνες ποδοσφαιριστες) και απο ξενους ο ντιογκο
Βσκ μ'αρεσει το στυλ του Γκαλινοβιτς και του Καραγκουνη,αν και οι δυο εχουν περιεργες φατσες ο_0,οποτε θα διαλεξω αυτους
κανενας.Ολοι για τα πανηγηρια ειναι