Legendary Pokémon

Full Version: Ποιος ποδοσφαιριστης θα θελατε να ησασταν απο το ελληνικο πρωταθ�
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Εγω ανεξαρτητου ομαδας θα ηθελα να εχω το πνευμα του καραγκουνη τη κεφαλια του kovasevic και τη ταχυτητα του σαλπιγγιδη δηλαδη θα ειμουν ο καραπιγγιsevic
Αυτό που είπες δεν είναι ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος είναι remix.Εγώ θα ήθελα να ήμουν κάποιος από τους παίκτες του Ολυμπιακού.Μάλλον ο Νικοπολίδης που είναι παικταράς,κουκλάκι ζωγραφιστό και Έλληνας.
Eλα μωρε σιγα αν και εχεις δικιο τοτε θα προτιμουσα τον Νινη
Εγω θα ηθελα να ημουν ο Καραγκουνης βασικα.Δεν ξερω γιατι,απλα μ'αρεσει το ολο στυλ του.

Edit:Και τα θεαματικα του θεατρικα.xD
Μαγκες...... Ντιογκο
Αυτό το thread μου θυμίζει συζητήσεις τετράχρονων-πεντάχρονων σε φάση "εγώ θέλω να είμαι ο κόκκινος πάουερ ρέητζερ!".

Δεν θα ήθελα και τόσο να είμαι κάποιος άλλος, ωστόσο από ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος μου αρέσουν ο Leto κι ο Djebbour, μόνο όταν είναι στα καλά τους. Αλλά και πάλι, αυτοί είναι ξένοι, και λίγο κωλόπαιδα και οι δυο τους οπότε μπα, θα προτιμούσα να είμαι ο Νταρακλίτσας, δεξιός τερματοφύλακας της Αναγέννησης Άνω Μακρυνίτσας FC, ή ο κόκκινος πάουερ ρέητζερ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΑΟΥΕΡ ΡΕΝΤΖΕΡ!

p.s. ναι σπαμ ειναι, ας το σβησει καποιος αλλος, παω να κοιμηθω
εγω θελω να μαι ο τωροσιδης (απο ελληνες ποδοσφαιριστες) και απο ξενους ο ντιογκο
Βσκ μ'αρεσει το στυλ του Γκαλινοβιτς και του Καραγκουνη,αν και οι δυο εχουν περιεργες φατσες ο_0,οποτε θα διαλεξω αυτους
κανενας.Ολοι για τα πανηγηρια ειναι
Reference URL's