Legendary Pokémon

Full Version: Φιλία.Τι πιστεύετε;Υπάρχουν σήμερα αληθινοί φίλοι;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
(02-04-2009 04:25 PM)umbreon Wrote: [ -> ]Τι να πω..προσωπικα εχω παψει πλεον να πιστευω στους φιλους..στους πραγματικους φιλους..Γτ οι ψευτικοι φιλοι, που στο παιζουν καλοι κ χαιρονται οταν σκονταφτεις ειναι παντου γυρω μας...μονο να σε λυπουνται κ ν σε βοηθουν ξερουν, για να νιωθουν πως υπαρχουν αλλοι πιο δυστυχισμενοι απο τον εαυτο τους και να αισθανονται ανωτεροι. οταν ομως τους πεις "Πηρα 20!" θα σου πουν ενα απλο"μπραβο" μαζι με ενα πλαστικο χαμογελο...
ας μη γελιομαστε. ολοι ετσι ειμαστε. δεν υπαρχει ανιδιοτελεια σ'αυτο τον κοσμο. η φιλια ειναι κατι πολυ ανωτερο απο τον ανθρωπο... κ τ χειροτερο απ ολα ειναι να νομιζεις πως ΕΧΕΙΣ πραγματικους φιλους, να επενδυεις σ'αυτους, κ μετα να ανακαλυπτεις οτι εισαι μονος σου, οτι κανεις δεν ενδιαφερεται αρκετα.. να βλεπεις πως οι αλλοι σε θελουν εκει για να σου λενε τα δικα τους προβληματα, κ ποτε δεν ξερουν να σ'ακουν. Κ αμα τους πεις πως δεν νοιαζονται, αποκρινοντα: "Εγω;;;;" Κ πραγματικα, καλυτερα να μην έχεις φίλους, παρα να εισαι περιτριγυρισμένος από ανθρωπους που δεν νοιαζονται, που δεν ενδιαφερονται. οταν έχεις ψευτικους φιλους εισαι δυο φορες πιο μονος.
ναι, το ξερω, πολυ μελο, κ πολυ πεσσιμιστικα, αλλα ετσι εχουν τα πραγματα. το θεμα ειναι οτι ελαχιστοι τα συνειδητοποιουν. ο κοσμος πλεον σκεφτεται κ αισθανεται ρηχα και επιφανειακα.

επειδη εσυ εισαι ημω δε σημαινει οτι ολος ο κοσμος ειναι σκατα, εσυ τον βλεπεις ετσι.
σοβαρα μιλαω, δε το ειπα για προσβολη.
Να κάνω μια ερώτηση. Ρωτάει κάποιος: "Τι είναι η φτώχεια;" και πείτε μου, ποιος θα πάει να απναντήσει; ο πολυεκατομμυριούχος;;; δεν νομίζω... το τι αξία έχει κάτι ούτως ή αλλως το διαπιστώνεις όταν το χάσεις, όχι όταν το έχεις.
και btw, δεν είμαι emo. να ξέρουμε πριν μιλάμε.
Ε ναι τι, μολις αποδειξες αυτο που ειπα κι εγω.
Ναι, τελος πάντων. Ότι πεις. δεν έχω όρεξη να τσακωθώ διαδικυτακώς ούτως ή άλλως. Είπα την άποψη μου για να την ακούσουν κ άλλοι, κ αν είναι να σκεφτούν λίγο παραπέρα. όχι για να με βρίζει ο καθένας.
επειδη σε ειπα ημω? πριν λιγο ειπες οτι εισαι ημω ετσι κι αλλιως αρα δε θα επρεπε λογικα να παρθει ως προσβολη

εδιτ: Οκ ειχε ξεχασει το "δεν" και το εκανε εντιτ προμπλεμ σολβντ, μαζεψτε τα ποπ κορν.
(03-04-2009 06:25 PM)umbreon Wrote: [ -> ]Ναι, τελος πάντων. Ότι πεις. δεν έχω όρεξη να τσακωθώ διαδικυτακώς ούτως ή άλλως. Είπα την άποψη μου για να την ακούσουν κ άλλοι, κ αν είναι να σκεφτούν λίγο παραπέρα. όχι για να με βρίζει ο καθένας.

Βασικα δεν νομιζω οτι εδωσες βημα για να προβληματιστει καποιος λιγο παραπερα. Απλα εδωσες την τετριμενη εκδοχη του "Οι ανθρωποι ειναι χαμενοι απο χερι" . Βεβαια επισης καποιοι εδωσαν την τετριμενη εκδοχη του: "η πραγματικη φιλια υπαρχει και ειναι σπανια" . Εγω αποδεχομαι πληρως το να εκφραζεις τη γνωμη σου και οποια κι αν ειναι θα την αξιοποιησω στο μεγιστο για να δω τι μπορω να παρω απο αυτη. Χωρις να προσπαθω να αλλαξω τη δικη σου, σου προτινω να προβληματιστεις κι εσυ πανω στις γνωμες των αλλων.
Pages: 1 2
Reference URL's