(19-01-2009 06:33 PM)ghost trainer Wrote: [ -> ]τα ιδια starter ειναι με τις time/darkness μονο που εβγαλαν ενα (δεν ξερω πιο εβγαλαν) αλλα εβαλαν riolu και κατι αλλα..δειτε το link pou εχω ποσταρει παραπανω για τις περισοτερες πληροφοριες στα starter
EDIT: Release date 22th of april
Η ημερομηνία είναι για την Γιαπωνία;
Ναι. Λογικά στην Αμερική θα βγει κάπου το καλοκαίρι και σε εμάς Νοέμβρη-Δεκέμβρη.
εγω προσοπικα θα την προπαραγκειλω οταν βγει στην ιαπωνεια (PS:καθε ποτε αλλαζεις sigs fr3? :O
Βασικά αλλάζω signatures όποτε πορώνομαι με ένα anime ή μου έκανε εντύπωση κάποια σκηνή ενός anime. Αλλά 90% αλλάζω sigs κάθε 7-14 ημέρες. xD
Συνέχεια θέλω να ανανεώνω τις sigs μου. :/
Mη βγαίνεται off-topic (PS: Fr3 , έχεις καμιά sig με one piece
σιγα, σε φορουμ ειμαστε ας συζητησουμε και καθολου.
ΚΑΛΑ Ε ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΗΜΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΩΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑ?
(15-02-2009 09:08 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]σιγα, σε φορουμ ειμαστε ας συζητησουμε και καθολου.
ΚΑΛΑ Ε ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΗΜΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΩΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑ?
lol teliws asxeto XD tespa kserate oti to storyline tha deixnei ti egine PRIN arxhsei to storyline twn time/darkness? den eimai sigouros etsi akousa
χμμ ενταξυ συναρπαστικο, μονο που μετα το τελος του darkness ξενερωσα πολυ ασχημα, πιστευω οτι το τελος αυτου του καινουργιου μυστερη νταντζεον θα ειναι παρομοια απογοητευση
giati ksenerwses? afou meta "esy" epistrefeis ston kosmo ton pokemon
ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ
καθως επαιζα στο τελος, λεω "επιτελους παιχνιδι που τελειωνει με τον πρωταγωνιστη να πεθαινει, παρτε τα παλιοαμερικανακια" και μετα τα κρεντιτς , ερχεται στην ζωη. ΕΠΙΚ ΦΕΗΛ
lol thes paixnidi pou sto telos o prwtagwnisths pethenei? den tha breis tetio pokemon game...
(15-02-2009 09:41 PM)ghost trainer Wrote: [ -> ]lol thes paixnidi pou sto telos o prwtagwnisths pethenei? den tha breis tetio pokemon game...
Και γενικως δεν θα βρεις τετοιο παιχνιδι. Περιμενω πως και πως να δω στο Legend of Zelda την Zelda και τον Link να παιρνουν τον πο*λο απ'τον Ganondorf. Τιποτα μεχρι τωρα, οι καλοι συνεχιζουν να την γλιτωνουν.
Ενώ σε anime όπως one piece ο κακός δεν πεθαίνει και γυρνάει!!!! (αλλά και πάλι χάνει πάντα)
Θέλω ένα game με looser τον καλό!!! Να πέφτει νεκρός....
Και ωστώσω μούφα θα'ναι αν διαδραματίζεται πριν τα Darkness/time....
δεν το ελεγα με την ενοια να χασουν οι καλοι, δλδ ενταξυ παιζουν και μικρα παιδια και θελει ηθικες βλακειες. Αλλα τουλαχιστο να κανει την μπουρδα του ο ηρωας και να σωσει την γη, και μετα να πεθανει ξερω γω, οπως οι χοκαγκε
Ναι αλλά και να χάσουν οι καλοί καλό θα'ταν
αν και σε μια ταινία Πόκεμον , ψοφάει ο ήρωας για να σώσει το Mew....
και ένα δέντρο....