28-01-2006, 05:47 PM
Pages: 1 2
28-01-2006, 06:40 PM
Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο παράγοντας "φιλικό", όταν κάνεις πολλές ανταλλαγές γυρίζουν στα προκαθορισμένα επίπεδα οπότε δεν το ψάχνω πλέον, το "ξέρουν" καλά οτι τα "αγαπάω" μετά απο τόσες ώρες παιχνιδιού.
Τα προπονημένα μου Pokemon έχουν όλα ένα όνομα αστερισμού (τα επίσημα ονόματα είναι αραβικά, όχι ελληνικά), συνήθως έχουν φάει αρκετές βιταμίνες και τα προπονώ με πολλά mix records (με τις άλλες κασσέτες μου) έχοντας Pokerus.
That'd be enough for what I do
Τα προπονημένα μου Pokemon έχουν όλα ένα όνομα αστερισμού (τα επίσημα ονόματα είναι αραβικά, όχι ελληνικά), συνήθως έχουν φάει αρκετές βιταμίνες και τα προπονώ με πολλά mix records (με τις άλλες κασσέτες μου) έχοντας Pokerus.
That'd be enough for what I do
28-01-2006, 06:52 PM
Εξαρταται. Για να κανω ενα Pokemon φιλικο του δινω το αντικειμενο Soothe Bell και δεν το αφηνω να χασει καμια μαχη. Ακομα του δινω Pokeblocks ωστε να γινει ακομα πιο φιλικο και αποφευγω να τους δωσω αντικειμενα οπως το Energy Root. Στα δυνατα Pokemon συνηθως δινω πολλες βιταμινες, το Macho Brace (δεν εχω τον Pokerus) και τα εκπαιδευω.
28-01-2006, 09:08 PM
Εγώ εκπαιδεύω Pokemon που μου αρέσουν, που μου βγάζουν κάτι, είτε αυτό είναι δύναμη, ή γλυκήτητα. Γι' αυτό, σπάνια ασχολούμαι με τα πλέον κορεσμένα μυθικά Pokemon όπως Kyogre, Groudon και Rayquaza.
Θέλω να έχει ο κάθενας το προσωπικό του στυλ σε είιδος Pokemon και μάχης. Είμαι από τα λίγα άτομα που θα δώσουν προσοχή στο γένος του Pokemon καθώς και στην προσωπικότητα, όχι ως προς την χρησιμότητα αυτής αλλά κυρίως την "ιδέα" ως χαρακτήρας του συγκεκριμένου Pokemon.
Θέλω τα Pokemon μου να είναι όσο καλύερα γίνεται, ακόμα και αν αυτά από μόνα τους είναι αρκετά μέτρια εφόσον και εγώ ως άτομο προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα σε διάφορους τομείς.
Βιταμίνες, σωστή εκπαίδευση, στρατηγικές κινήσεις είναι όλα τους σημαντικά. Επιλέγω τις περιοχές που τα εκπαιδεύω μετά από έρευνα. Φυσικά θα μου πείτε ότι λόγω της ενασχόλησής μου με την Στήλη Pokemo og the Week, κάποια πράγματα είναι πιο έυκολα για μένα. Μη νομίζετε, διότι συχνά ανατρέχω στις δημοσιέυσεις μου ώστε να θυμηθώ κάτι. Είναι δλδ κάτι που κάνω για μένα και για όλη την Pokemon Community.
Στεναχωριέμαι απίστευτα σε περίπτωση ήττας, κάτι το οποίο δεν δείχνω. Βέβαια η λέξη ήττα σπάνια βρίσκεται στο λεξιλόγιό μου, αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανίκητο.
Τα ονόματα που τους δίνω, προσπαθώ να τους ταιριάζουν και να είναι έξυπνα. Το όνομα "Pika" σε ένα "Pikachu" είναι αρκετά χαζό κατά την γνώμη μου. Χρησιμοποιόντας γλώσσες όπως αγγλικά, γαλλικά, λατινικά, ελληνικά και ιαπωνικά προσπαθώ να κάνω συνδυασμούς λέξεων και βρίσκω ονόματα που τους ταιριάζουν όπως για παράδειγμα, "Forex" για το Sceptile μου το οποίο είναι συνδυασμός των "Forest" και "Rex" που με λίγα λόγια σημαίνει, Βασιλιάς του Δάσους.
Σπάνια κυκλοφορώ άνευ ιατρικών αντιεκιμένων. Προσπαθώ να οργανώνομαι πριν από τα ταξίδια μου...
Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο έχει φανεί και στην ιστορία που γράφω.
Διαβάζοντας λοιπόν κάποια κείμενα που σε βοηθάνε στην εκπαίδευση, δεν καταλήγεις παρά να παίζεις μηχανικά μια κασσέτα. Το θέμα είναι να έχεις και όλα τα παραπάνω συναισθήματα που ανέφερα.
Είμαι τρελλός το ξέρω!
Θέλω να έχει ο κάθενας το προσωπικό του στυλ σε είιδος Pokemon και μάχης. Είμαι από τα λίγα άτομα που θα δώσουν προσοχή στο γένος του Pokemon καθώς και στην προσωπικότητα, όχι ως προς την χρησιμότητα αυτής αλλά κυρίως την "ιδέα" ως χαρακτήρας του συγκεκριμένου Pokemon.
Θέλω τα Pokemon μου να είναι όσο καλύερα γίνεται, ακόμα και αν αυτά από μόνα τους είναι αρκετά μέτρια εφόσον και εγώ ως άτομο προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα σε διάφορους τομείς.
Βιταμίνες, σωστή εκπαίδευση, στρατηγικές κινήσεις είναι όλα τους σημαντικά. Επιλέγω τις περιοχές που τα εκπαιδεύω μετά από έρευνα. Φυσικά θα μου πείτε ότι λόγω της ενασχόλησής μου με την Στήλη Pokemo og the Week, κάποια πράγματα είναι πιο έυκολα για μένα. Μη νομίζετε, διότι συχνά ανατρέχω στις δημοσιέυσεις μου ώστε να θυμηθώ κάτι. Είναι δλδ κάτι που κάνω για μένα και για όλη την Pokemon Community.
Στεναχωριέμαι απίστευτα σε περίπτωση ήττας, κάτι το οποίο δεν δείχνω. Βέβαια η λέξη ήττα σπάνια βρίσκεται στο λεξιλόγιό μου, αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανίκητο.
Τα ονόματα που τους δίνω, προσπαθώ να τους ταιριάζουν και να είναι έξυπνα. Το όνομα "Pika" σε ένα "Pikachu" είναι αρκετά χαζό κατά την γνώμη μου. Χρησιμοποιόντας γλώσσες όπως αγγλικά, γαλλικά, λατινικά, ελληνικά και ιαπωνικά προσπαθώ να κάνω συνδυασμούς λέξεων και βρίσκω ονόματα που τους ταιριάζουν όπως για παράδειγμα, "Forex" για το Sceptile μου το οποίο είναι συνδυασμός των "Forest" και "Rex" που με λίγα λόγια σημαίνει, Βασιλιάς του Δάσους.
Σπάνια κυκλοφορώ άνευ ιατρικών αντιεκιμένων. Προσπαθώ να οργανώνομαι πριν από τα ταξίδια μου...
Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο έχει φανεί και στην ιστορία που γράφω.
Διαβάζοντας λοιπόν κάποια κείμενα που σε βοηθάνε στην εκπαίδευση, δεν καταλήγεις παρά να παίζεις μηχανικά μια κασσέτα. Το θέμα είναι να έχεις και όλα τα παραπάνω συναισθήματα που ανέφερα.
Είμαι τρελλός το ξέρω!
06-06-2006, 03:38 PM
Εγώ παίρνω ένα Pkmn κάθε μήνα και το εκπαιδεύω. Του δίνω Soothe Bell και το χω πάντα πρώτο. Βιταμίνες, υδατάνθρακες κτλπ τους δίνω. Στις περιοχές που τα εκπαιδεύω είναι ανάλογα με lv. Στη περιοχή της Mauvile και τριγύρω για 25-35άρια, για 15-20 στη Fortree και τριγύρω, και για 40 και άνω όπου βρω.
06-06-2006, 03:46 PM
Εγω βρισκω την εκπαιδευση πολυ κουραστικη.Εχω σκεφτει τοσα Pokemon που θα ηθελα να εκπαιδευσω αλλα δεν το κανω επειδη βαριεμαι!Γι αυτο το λογο, οταν το αποφασισω ανταλλαζω Pokemon απο τη Sapphire στην LG και τα εκπαιδευω στο προταθλημα για να παιρνουν οσους παραπανω ποντους γινεται.Πριν περιπου ενα μηνα πηγα ενα Latias στο 100 με αυτον τον τροπο,μεσα σε μια μερα!
06-06-2006, 04:00 PM
πόνους? τι εννοείς, ότι πονάνε, τα μπόνους ή πόντους?
06-06-2006, 04:11 PM
Τυπογραφικο λαθος.Ποντους ηθελα να γραψω ενοοντας τα Experiance Points.
06-06-2006, 04:16 PM
Ναι κατάλαβα πόντους εμπειρίας... Και γιατί παραπάνω? Άν είναι απο άλλη περιοχή το pkmn παίρνεις περισσότερους πόντους εμπειρίας?
06-06-2006, 04:19 PM
Αν ειναι απο ανταλλαγη παιρνεις διπλασιους.Το προταθλημα των FR/LG δινει ετσι κι αλλιως πολλους ποντους και αν εχεις και Lucky egg παιρνεις παλι διπλασιους.Αν δηλαδη εχεις lucky egg και ειναι και απο ανταλλαγη,παιρνεις επι 4 τους κανονικους βαθμους κατι που σημαινει πως η εκπαιδευση σου μειωνεται στο ενα τεταρτο!
31-07-2006, 10:22 AM
Eμενα παλι, με ενδιαφέρει οχι τοσο η φιλία, αλλα η δυναμη του καθε ποκεμον. Την φιλία την χρειάζομαι ελαχιστες φορές, μονο και μονο για να εξελίξω κάποιο ποκεμον και να πλουτίσο το pokedex μου!
31-07-2006, 12:46 PM
Η αληθεια ειναι πως μεχρι τωρα ο παραγωντας "φιλια" δεν επιρεαζει πολυ το παιχνιδι εκτος απο αυτα που ανεφερε ο Ash και φυσικα τα Return/Frustration.
31-07-2006, 01:10 PM
Εγω εχω 2 box γεματα με Pokemon που μου αρεσουν σε στυλ και τα προπονω(Ακομα να παρω το Lucky egg απο το XD,αλλα τωρα με την κλωνοποιηση θα κανω 3 Salamence,θα το παρω και θα το κλωνοποιησω .Επισης σκεφτομαι να κλονωποιησω και το Deoxys για να εχω ενα σε καθε μορφη και αμα μου μηδενιστει μια κασετα να το εχω στην αλλη .).
31-07-2006, 03:49 PM
Πως τα κλωνοποιείς?
31-07-2006, 06:17 PM
Εχω φτιαξει thread στο GBA games
Pages: 1 2