Legendary Pokémon

Full Version: Kingdom Hearts
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
εχει παιξει ποτε κανεις το παιχνιδι kingdom hearts? για οσους δεν το ξερουν να ενα παραδειγμα του πρωτου game (και ο αγαπημενος μου boss Toungue) : http://www.youtube.com/watch?v=B_wY9-K0I...re=related

ενας πολυ ωραιος boss απο το 2ο παιχνιδι:
http://www.youtube.com/watch?v=QJhyc5bw2...re=related
Βασικά εντάξει το Final Fantasy είναι σε πιο παιδικό.Το έχω παίξει σε έναν φίλο μου βασικά και τα 2,καλούτσικα ήταν.Το πρωτότυπο είναι καλύτερο,ο Sephiroth ή όπως γράφεται κορυφή.
τον εχεις παιξει στο δεφτερο? >.> μεγαλος μπελας...μονο 1 βδομαδα μου πηρε να τον νικησω
Ένα από τα παιχνίδια που θέλω , να παίξω πολύ!

Δυστηχώς , δεν έχω playstation....για να παίξω αλλά ίσως αυτό είναι το μόνο καλό του PS...

Μήπως κυκλοφορεί για Wii ή PC;
Το Playstation έχει πάρα πολλά καλύτερα παιχνίδια.Προσωπικά αυθεντικό δεν νομίζω ότι θα υπήρχε περίπτωση να το πάρω αν είχα PS2(έχω το 1).
Ουάου. Άλλος ένας που παίζει Kingdom Hearts. :O

Όντως είναι από τα καλύτερα παιχνίδια, και ανυπομονώ να αγοράσω το Kingdom Hearts 3 για το PS3 το οποίο μάλλον θα βγει το 2012. xD

Το Kingdom Hearts 2 είναι καλύτερο³ από το πρώτο. Και σε γραφικά, σε ιστορία, αλλά πάνω από όλα, σε μάχες. Προτιμώ την δεύτερη Ιαπωνική έκδοση του δεύτερου παιγνιδιού, γιατί έχει πολλά παραπάνω.(μία επιπλέον μεταμόρφωση, τον Terra, ένα μυστικό ending, και μπορείς να παλέψεις την Organization XIII πάλι(αλλά είναι πιο δύσκολοι)κτλ) (Εδώ διέλυσα τον Roxas Data. Από τις πρώτες φορές που τον αντιμετώπισα)

Μετά όμως από 50 ώρες ατελείωτου παιγνιδιού, όχι μόνο μπόρεσα να νικίσω όλη την οργάνωση ξανά, αλλά ΚΑΙ τον Terra! Καλά, στο easy μπορέσα να τους νικήσω πολύ εύκολα, αλλά δεν μπορώ να πω και το ίδιο για το Hard. xD Ακόμη στον Axel vs Roxas(στην αρχή) είμαι. ;x

Τέλος πάντων, αφού σου αρέσει τόσο πολύ το Kingdom Hearts, πιστεύω πως θα αγοράσεις το επόμενο παιγνίδι για το DS(Kingdom Hearts 358/2 days) που βγαίνει στις 5 Μαΐου στην Ιαπωνία. Πάντως, όταν βγει εδώ, 70% θα το αγοράσω. Έπειτα θα αγοράσω και ένα PSP για το επόμενο παιγνίδι(Kingdom Hearts: Birth by Sleep) το οποίο δε γνωρίζω πότε θα βγει. ;0; Είναι χίλιες φορές καλύτερο από το 358/2 days, γιατί μαθαίνουμε τι έγινε 10 χρόνια πριν το πρώτο παιγνίδι Kingdom Hearts.

Υ.Σ: Οι καλύτεροι αρχηγοί, κατά τη γνώμη μου, είναι:
  1. Roxas
  2. Xemnas
  3. Terra
  4. Saix
  5. Marluxia
  6. Xehanort

(13-02-2009 07:37 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Ουάου. Άλλος ένας που παίζει Kingdom Hearts. :O

Όντως είναι από τα καλύτερα παιχνίδια, και ανυπομονώ να αγοράσω το Kingdom Hearts 3 για το PS3 το οποίο μάλλον θα βγει το 2012. xD

Το Kingdom Hearts 2 είναι καλύτερο³ από το πρώτο. Και σε γραφικά, σε ιστορία, αλλά πάνω από όλα, σε μάχες. Προτιμώ την δεύτερη Ιαπωνική έκδοση του δεύτερου παιγνιδιού, γιατί έχει πολλά παραπάνω.(μία επιπλέον μεταμόρφωση, τον Terra, ένα μυστικό ending, και μπορείς να παλέψεις την Organization XIII πάλι(αλλά είναι πιο δύσκολοι)κτλ) (Εδώ διέλυσα τον Roxas Data. Από τις πρώτες φορές που τον αντιμετώπισα)

Μετά όμως από 50 ώρες ατελείωτου παιγνιδιού, όχι μόνο μπόρεσα να νικίσω όλη την οργάνωση ξανά, αλλά ΚΑΙ τον Terra! Καλά, στο easy μπορέσα να τους νικήσω πολύ εύκολα, αλλά δεν μπορώ να πω και το ίδιο για το Hard. xD Ακόμη στον Axel vs Roxas(στην αρχή) είμαι. ;x

Τέλος πάντων, αφού σου αρέσει τόσο πολύ το Kingdom Hearts, πιστεύω πως θα αγοράσεις το επόμενο παιγνίδι για το DS(Kingdom Hearts 358/2 days) που βγαίνει στις 5 Μαΐου στην Ιαπωνία. Πάντως, όταν βγει εδώ, 70% θα το αγοράσω. Έπειτα θα αγοράσω και ένα PSP για το επόμενο παιγνίδι(Kingdom Hearts: Birth by Sleep) το οποίο δε γνωρίζω πότε θα βγει. ;0; Είναι χίλιες φορές καλύτερο από το 358/2 days, γιατί μαθαίνουμε τι έγινε 10 χρόνια πριν το πρώτο παιγνίδι Kingdom Hearts.

φυσυκα και θα αγορασω και του DS (Στα ιαπωνικα και μετα ΚΑΙ στα αγγλικα) αλλα για το PSP αναγκαστηκά μονο αγγλικα...τεσπα BTW εχεις παρει το μυστικο τελος του Final mix? (japanese version) εγω το εχω και ειναι φοβερο (αλλος ενας λογος που με κανει να θελω το birth by sleep) BTW αμα θες γραψου serebii και πηγαινε εδω:
http://www.serebiiforums.com/showthread.php?t=342002
Δε θα βγει κανένα για Wii ; Άδικο , πολύ θέλω να το παίξω !

Και περίπτωση να πάρω DS ή PSP 0,0000000001%.....Sad

να πάρει.......
(13-02-2009 07:45 PM)ghost trainer Wrote: [ -> ]BTW εχεις παρει το μυστικο τελος του Final mix? (japanese version)

Δεν το έχω ξεκλειδώσει. Πρέπει να κάνω τα πάντα,(να νικήσω τα μανιτάρια κτλ) και δε φημίζομαι για την υπομονή μου. :ρ Στην αρχή, ούτε που ήξερα ότι υπήρχε, μέχρι που το είδα στο YouTube. :ο

Πάντως, στο Final Mix+ ως ending, δείχνει το παλαιό, αλλά επίσης ΚΑΙ το μυστικό ending της πρώτης έκδοσης. Από εκεί και πέρα, εάν ολοκληρώσεις 100% το παιγνίδι(όχι ιστορία), θα μπορείς να δεις και το μυστικό ending της δεύτερης Ιαπωνικής έκδοσης.
αυτο δεν το ηξερα :/ γιατι εγω ξεκινησα το παιχνιδη με critical mode...δεν λεω δυσκολο ηταν...αλλα στο critical το μονο που εχεις να κανεις ειναι να νικησεις ολα τα ολογραματα,στο τελος αξιζει τον κοπο (γιατι βλεπεις ενα video σαν τρειλερ ταινιaς Toungue)
Για να μη το κάνω εγώ, σε παρακαλώ να κάνεις edit το thread σου και να δώσεις ένα πιο περιγραφικό τίτλο. Αφού το θέμα είναι για το kingdom hearts δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να αναφέρεται στον τιτλό; Smile
Λογικο αυτο. Μια φορα ειχα παιξει αυτο το kh στο gba με τον donald και τον goofy δεν ηταν και ενας μαπας που κραταγε ενα κλειδι. Ποτε δεν επαιξα απο τοτε
Παιδιά , μοιάζει καθόλου με κάτι παιχνίδια για GBA που έχω παίξει; Τα λένε Magical Quest...
Ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει και σε γραφικα αλλα και σε story!!!Φυσικα πιο πολυ αγαπησα το KH1 αλλα δεν ξερω γιατι.....Το KH2 μου φανηκε πιο ευκολο απο την μια αλλα ειχε πολυ πιο δυνατα bosses.Ειδικα η τελευταια μαχη στο KH2 ηταν τοσο κουραστικη που μου πηρε μονο 2:30 ώρες....Τωρα ανιπομωνω να παιξω το επομενo KH το οποιο λογικα θα βγει στο PS3....επομένως δεν θα περιγράφετε σε σχεση με τα προηγουμενα!!!!!!!
baaa... ta epomena kh tha einai:
kingdom hearts 358/2 days (DS)
kingdom hearts:birth by sleep (PSP)

kingdom hearts:coded (mobiles) (kai nomizw mono japan)
Pages: 1 2 3
Reference URL's