16-03-2009, 05:06 PM
18-03-2009, 01:48 PM
Δεν ξερω αν θα λειτουργουσε, αλλα θα μπορουσαν να βαλουν κατι σαν Ultimate Attacks που θα ηταν μοναδικες για καθε Pokemon, θα ειχαν εντυπωσιακα cutscenes και θα ενεργοποιουνταν μονο οταν θα ειχαν χαθει αρκετοι HP. Κατι σαν Revenge Attack δηλαδη. Αυτο θα αλλαζε και λιγο τη στρατηγικη καθως μπορει καποια Pokemon να ειναι γενικως μετρια αλλα να εχουν φοβερη Ultimate Αttack, οποτε θα επρεπε να χρησιμοποιουμε τροπους που να μας βοηθουν να την ενεργοποιησουμε (πχ. Focus Sash και Max Speed).
Αντιστοιχα στις double battles καποιες κινησεις θα μπορουσαν να συνδιαζονται σε μια (πχ. Hydro Pump και Thunderbolt) και να εχουν διαφορετικα αποτελεσματα.
Τελος, απο μικρος ηθελα να δω μια εξελιξη Pokemon να γινεται κατα τη διαρκεια της μαχης. Αν δηλαδη παιζω εναντιον ενος Gym Leader και οταν του νικησω το πρωτο Pokemon το δικο μου Pokemon αλλαξει Level, να εξελιχθει επι τοπου και οχι στο τελος της μαχης.
Αντιστοιχα στις double battles καποιες κινησεις θα μπορουσαν να συνδιαζονται σε μια (πχ. Hydro Pump και Thunderbolt) και να εχουν διαφορετικα αποτελεσματα.
Τελος, απο μικρος ηθελα να δω μια εξελιξη Pokemon να γινεται κατα τη διαρκεια της μαχης. Αν δηλαδη παιζω εναντιον ενος Gym Leader και οταν του νικησω το πρωτο Pokemon το δικο μου Pokemon αλλαξει Level, να εξελιχθει επι τοπου και οχι στο τελος της μαχης.
18-03-2009, 02:52 PM
(18-03-2009 01:48 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Τελος, απο μικρος ηθελα να δω μια εξελιξη Pokemon να γινεται κατα τη διαρκεια της μαχης. Αν δηλαδη παιζω εναντιον ενος Gym Leader και οταν του νικησω το πρωτο Pokemon το δικο μου Pokemon αλλαξει Level, να εξελιχθει επι τοπου και οχι στο τελος της μαχης.
Αυτό το ήθελα και εγώ απ' όταν πρωτοέπαιζα την Silver,ειδικά στα πρώτα γυμναστήρια έφτανα σε λβ για εξέλιξη....
18-03-2009, 09:23 PM
Γιατί όμως βάλανε καινούρια ποκεμον;
18-03-2009, 10:00 PM
ε;
Πού βάλανε καινούργια;;;;
18-03-2009, 11:49 PM
(18-03-2009 10:00 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]ε;
θα ενοει καποια fake pokemon λογικα....
19-03-2009, 12:08 PM
Η μπορει να ενοει γενικως. Σε καθε γενια προσθετουν εναν αριθμο Pokemon για να ανανεωσουν το παιχνιδι. Ισως ομως πλεον λειτουργει αναποδα. Πολλοι (κι εγω μεσα σε αυτους) προτιμουν τις δυο πρωτες γενιες. Αν και για να πω την αληθεια δεν ειμαι αντιθετος εντελος σε νεα Pokemon. Η τεταρτη γενια μου αρεσε αρκετα. Το θεμα ειναι ομως να ισορροπουν τα καινουρια στοιχεια με τα παλια καλα. Και τωρα που το σκεφτομαι, θα ηταν μια καλη ιδεα να υπαρχουν sub-species σε καθε Pokemon. Οπως οποιοδηποτε ζωο στον κοσμο (μαζι και ο ανθρωπος) τα ποκεμον θα επρεπε να αναπτυσουν διαφορετικα χαρακτηριστικα αναλογα με το περιβαλλον τους. Κατι σαν το Gastrodon, αλλα να μην περιοριζεται μονο στο χρωμα. Θα μπορουσα να εχουν και καποια διαφορετικη Ability η καποια διαφορετικη επιθεση...
19-03-2009, 11:07 PM
εγω θα ηθελα σιγουρα μια κασετα με πολυ καλυτερα γραφικα.Η ιστορια να ειναι διαφορετικη και ποιο μεγαλη (και να μην πρεπει να παρεις ολα τα 8 μεταλλια και αλλα) στα ποκεμον θα ηθελα σιγουρα ετσι οπως τα περιεγραψες Blue.Καθε ποκεμον να εχει μια διαφορετικη κινηση που ενα αλλο δεν μπορει να την χρησιμοποιησει οπως το Ditto με την μεταμορφωση(που μονο και ο mew μπορει να την μαθει).Επισης το στυλ της μαχης και οι κινησεις να φαινονται ακομη ποιο ωραια και να μην χρειαζετε να ανταλαξεις ποκεμον ωστε να τα εχεις ολα.
Θα ηθελα βεβαια ολα αυτα να γινουν remake των S/G/C με ολα αυτα τα ''καλα'' χαρακτηριστικα των D/P και της Platinum.
Θα ηθελα βεβαια ολα αυτα να γινουν remake των S/G/C με ολα αυτα τα ''καλα'' χαρακτηριστικα των D/P και της Platinum.
20-03-2009, 04:34 PM
ομως και το λουγκια πχ εχει και τη δικη του χαρακτηριστικη κινηση (αερομπλαστ).εκτος βεβαια κι αν αυτοι οι καλοι μας οι ιαπωνεζοι κανουν κατι ''αναμενομενο'' σ αυτο.....
20-03-2009, 05:04 PM
Άσχετο αλλά Transform μαθαίνει και το Smeargle νομίζω.
20-03-2009, 05:32 PM
*coughspamcornercough*
Το transform δεν το μαθαινει αλλα μπορει να το σκετσαρει, λογικα.
20-03-2009, 08:15 PM
end of? ολες οι πηγες λενε οτι το τρανσφορ γινεται σκετς, τραβα βιντεο για να σε πιστεψουμε.
τρανσφορμ*
edit: επειδη ο τορτς δεν του αρεσει να παραδεχεται οτι κανει λαθος, σημειωνω οτι το ποστ μου αναφερεται σε ποστ που εκανε ο τορτς και διεγραψε
τρανσφορμ*
edit: επειδη ο τορτς δεν του αρεσει να παραδεχεται οτι κανει λαθος, σημειωνω οτι το ποστ μου αναφερεται σε ποστ που εκανε ο τορτς και διεγραψε
20-03-2009, 08:27 PM
(20-03-2009 05:32 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]*coughspamcornercough*
Αυτό εννοούσα................................................................Δεν είπα ότι το μαθαίνει αλλιώς..............
21-03-2009, 04:35 PM
Το Transform οντως σκετσαρεται. Παντως εγω δε μιλουσα για κινησεις τετοιου τυπου. Σας ειπα οτι θα ηθελα να λειτουργουν αφου το Pokemon αποδυναμωθει λιγο. Να μην ειναι μια απο τις 4 επιθεσεις.
22-03-2009, 02:43 PM
Ένα πράγμα όπως η υπερδύναμη στα Medabots....