Legendary Pokémon

Full Version: Τι τύπου κασέτες θα θέλατε τα επόμενα 2-3 χρόνια?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Εγω θα ηθελα μια κασετα πιο διαδραστικη. Δηλαδη θα ηταν καλη ιδεα ας πουμε ο πρωταγωνιστης να επιλεξει αν θελει να παρει τα 8 μεταλλια ή να καταφυγει σε ποιο " δολιες " μεθοδους , δηλαδη να γινεται μελος της Team Rocket κτλ και να προσπαθει με καποιο αλλο τροπο να κερδισει δοξα και δυναμη. ( κατι σαν το Fable δηλαδη )

Επισης , ναι πρεπει να προσφερουν περισσοτερους απο 1 χαρτες , αυτο ηταν που εκανε τις G/S/C τοσο καλες. Μια κασετα στην οποια ο πρωταγωνιστης θα ξεκινουσε απο το Kanto για να παει σε αλλες " ηπειρους " θα ηταν πολυ καλη.

Περα απο το σεναριο ομως , θα μπορουσαν να γινουν και αλλες βελτιωσεις. Οι μαχες ναι , θα μπορουσαν να ειναι 3D , ή τουλαχιστον να δειχνουν μεγαλητερη εικονα των pokemon , με περισσοτερη κινηση και ανταποκριση στα χτυπηματα ( ενδειξη πονου κτλ )

Το ανθρωπακι του παιχτη μου αρεσει , το θεωρω απο τα " κλασσικα " στοιχεια του παιχνιδιου , αν και θα μπορουσε να ειναι καλητερος , οπως στην Pokemon Ranger.
(21-04-2009 06:01 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Εγω θα ηθελα μια κασετα πιο διαδραστικη. Δηλαδη θα ηταν καλη ιδεα ας πουμε ο πρωταγωνιστης να επιλεξει αν θελει να παρει τα 8 μεταλλια ή να καταφυγει σε ποιο " δολιες " μεθοδους , δηλαδη να γινεται μελος της Team Rocket κτλ και να προσπαθει με καποιο αλλο τροπο να κερδισει δοξα και δυναμη.

μα ετσι θα καταντουσε σαν το sims...Angel

btw, θα θελα οι μαχες να γινονται σαν αυτες του KH, δηλαδη να χεις την ευκαιρια να κανεις το ποκεμον να κινηθει οπου θες και να ξεφευγεις πχ απ τις κινησεις του αντιπαλου. ετσι, οι μαχες θα ειχαν πιο ενδιαφερον....Wink
Ε καλα , δεν ειπα να το ξεφτιλισουν τοσο , απλως να προσφερουν 2-3 πιθανα σεναρια.
Θα μου άρεζε πολύ να έβγαινε μια έκδοση όπου ο χαρακτήρας μετά το τερματισμό του πρωταθλήματος θα μπορούσε να ανοίξει δικό του Gym!! φαντάζεστε να μπορείτε να φτειάξετε τον δικό σας τύπο γυμναστού που θα θέλατε με το είδος που προτειμάτε περισότερο; και να έρχοντε εκπεδευτές για να ζητάνε μάχη Wink
(07-06-2009 01:23 PM)AlePouDaki Wrote: [ -> ]Θα μου άρεζε πολύ να έβγαινε μια έκδοση όπου ο χαρακτήρας μετά το τερματισμό του πρωταθλήματος θα μπορούσε να ανοίξει δικό του Gym!! φαντάζεστε να μπορείτε να φτειάξετε τον δικό σας τύπο γυμναστού που θα θέλατε με το είδος που προτειμάτε περισότερο; και να έρχοντε εκπεδευτές για να ζητάνε μάχη Wink

Αυτό υπήρχε φήμη νομίζω κάποτε ότι γινόταν στην Gold και τη Silver.
(07-06-2009 01:23 PM)AlePouDaki Wrote: [ -> ]Θα μου άρεζε πολύ να έβγαινε μια έκδοση όπου ο χαρακτήρας μετά το τερματισμό του πρωταθλήματος θα μπορούσε να ανοίξει δικό του Gym!! φαντάζεστε να μπορείτε να φτειάξετε τον δικό σας τύπο γυμναστού που θα θέλατε με το είδος που προτειμάτε περισότερο; και να έρχοντε εκπεδευτές για να ζητάνε μάχη Wink

καλη η σκεψη σου αλεπουδακι. Big Grin υπαρχουν ομως μερικα προβληματακια.
1 μιας και θα χεις δικο σ gym και θα σαι αρχηγος σ αυτο, σε τι τυπο ποκεμον θα βασιζεται το γυμναστηριο, αλλα και η ομαδα σου?
2 που να χτιζοταν ενα gym?
αν ειχα γυμναστηριο, θα προτιμουσα dark type pokemon....
λοιπων: Ωρεο θα ηταν επισης να φτιαχτει μια νεα serie ποκεμον, τα οποια να εχουν διαφορετικο storyline, ομως παραληλα με τις κλασικες: π.χ. μου αρεσε πολυ η ιδεα με την team rocket. για παραδειγμα, να δημειουργησουν κατι σαν MMORPG στις γραμμες (και τα γραφηκα) του lineage2 στο οποιο θα συνδεεσε για παραδειγμα απο wii και θα χρησιμοποιεις τα ποκεμον απο το DS (Ισως και να ελεγχεις απο εκει). Απο εδω και περα, να διαλεγεις εσυ ενα βιογραφικο, οπος πχ αν θα εισαι καλος ή κακος, καθως και να διαλεγεις στυλ εκπαιδευτη και ενδυμασια. ενδιαφερων θα ειχε να ειχαν και οι εκπαιδευτες καποιες δυναμεις (πχ, οι rangers να εχουν extra gagets ενω οι psychics αντι γι' αυτα αντιστηχες δυναμεις κτλ.). Να μπορεις να ιδρυσεις μια ομαδα με σκοτηνους σκοπους ή ενα ερευνητικο ινστητουτο ποκεμον (αντιστηχα με τα clans), να επιλεγεις διαφορα επαγγελματα και να υπαρχουν χτηρια που να τα αγοραζεις ήτε για σπιτι, ήτε για να στεγασεις το ινστητουτο/ ομαδα σου...

γενικα να γινει μια προσπαθεια για ενα ωρεαο MMORPG με θεμα τα ποκεμον και τον κοσμο να εκτηνετε σε ολες τις περιοχες καθως και αλλες που δεν εχουμε δει ακομα: να υπαρχουν πολαπλα επιπεδα μαχης, οπος απλη μαχη, μαχη μεταξη των εκπαιδευτων(!)*, διπλη μαχη, τριπλη μαχη (!) κτλ.

*το level του εκπαιδευτη να βγαινει απο τον μεσο ορο του level της 6αδας του, και να εχει ο καθε τυπος εκπαιδευτη σταθερα στατς που αφξανοντε με το λεβελ, μην το ξεφτηλησουμε τελειος και κανουμε EP training στον εκπαιδευτη(!!!!) ή τον βαλουμε να παλεβει αγρια ποκεμον για να ανεβασει λεβελ !!!!!!!!!!!! lol

ισως ολα αυτα να φανταζουν ουτοπικα, αλλα ειναι μια ωρεα εκδοχη του τι (δεν)μπορει να δουμε στο μελων...

δυο αλλοι τιτλοι που θα ηθελα να δω θα ηταν ενας που να εισαι μελος μιας απο τις ομαδες, και ενας αλλος οπου θα εισαι στον μεσαιωνα ποκεμον!
(07-06-2009 03:04 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]

καλη η σκεψη σου αλεπουδακι. Big Grin υπαρχουν ομως μερικα προβληματακια.
1 μιας και θα χεις δικο σ gym και θα σαι αρχηγος σ αυτο, σε τι τυπο ποκεμον θα βασιζεται το γυμναστηριο, αλλα και η ομαδα σου?
2 που να χτιζοταν ενα gym?
αν ειχα γυμναστηριο, θα προτιμουσα dark type pokemon....

χμμ, θα μπορούσε να γίνει κάτι σαν το frontier μετά τον τερματισμό όπου ο ήρωας θα πήγαινε σε ένα καινούριο μέρος που θα άνοιγε όπως έχει στην Platinum επάνω δεξιά σε ένα area να έχεις δική σου έπαυλη. Να σε ρωτούσε τι τύπο θα προτιμούσες να έχει το gym και να δήλωνες μια 4άδα η 6άδα.... εγώ θα προτιμούσα πάγου xD
Ρε σεις! Τι δικό σου gym? αφού όταν νικάς το πρωτάθλημα γίνεσαι champion το σωστό είναι να χεις το Πρωτάθλημα δικό σου και να πολεμάς όλο και πιο δυνατούς εκπαιδευτές που θέλουν να σε εκθρονίσουν! Αν χάνεις γίνεσαι κανονικός και τότε να μπορείς , αν θες εκδίκηση να γίνεσαι Κακός(μέλος της Team Rocket κι έτσι) ή να επιστρέφεις να πολεμάς τον Champion , ο οποίος θα έχει άλλα πόκεμον , από πριν , έτσι θα είναι πιο δύσκολο και τζαμάτο!
(07-06-2009 10:19 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Ρε σεις! Τι δικό σου gym? αφού όταν νικάς το πρωτάθλημα γίνεσαι champion το σωστό είναι να χεις το Πρωτάθλημα δικό σου και να πολεμάς όλο και πιο δυνατούς εκπαιδευτές που θέλουν να σε εκθρονίσουν! Αν χάνεις γίνεσαι κανονικός και τότε να μπορείς , αν θες εκδίκηση να γίνεσαι Κακός(μέλος της Team Rocket κι έτσι) ή να επιστρέφεις να πολεμάς τον Champion , ο οποίος θα έχει άλλα πόκεμον , από πριν , έτσι θα είναι πιο δύσκολο και τζαμάτο!

καλά Dark τώρα με πώροσες!(φοβερή η ιδέα σου) αλλα θα προτημούσα να μην γινόμασταν μέλη μιας ομάδας κακών και τουλάχιστων να γράφεις πότε έχεις γεννηθεί, το ύψος και τα κιλά σου γιατί να είμαι στην πραγματηκότητα 14, 1,72 ύψος και 60 κιλά νιώθω άβολα με το να είμαι στο παιχνίδη 10, 1,40 ύψος και 40 κιλά... τι είναι πάλι αυτό;
(16-06-2009 08:28 PM)Johan Wrote: [ -> ]είμαι στην πραγματηκότητα 14, 1,72 ύψος και 60 κιλά νιώθω άβολα με το να είμαι στο παιχνίδη 10, 1,40 ύψος και 40 κιλά... τι είναι πάλι αυτό;

ναι ναι ναι εγω ειμαι ενα ογδοντα ξανθος γαλανοματης 6 χρονια καρατε και μαγειρευω κιολας και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα
Οντως θα μπορουσε να γινεται η ερωτηση " How old are you ; "...Για να γινεται και πιο ενδιαφερον ή τουλαχιστον ο παικτης να μεγαλωνει στη διαρκεια της ιστοριας.
TRADING CARD GAMEEE!!
NAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
(16-06-2009 09:05 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Οντως θα μπορουσε να γινεται η ερωτηση " How old are you ; "...Για να γινεται και πιο ενδιαφερον ή τουλαχιστον ο παικτης να μεγαλωνει στη διαρκεια της ιστοριας.

Χμ αρκετά καλή η ιδέα σου Rhyperior.Αλλά να μεγαλώνει ως ένα όριο.Να μην καταλήξει γέρος/γριά ο Character μαςToungue
Πάντος θα ήταν πολύ καλό αν γινόταν.
(16-06-2009 10:24 PM)Billaros Wrote: [ -> ]TRADING CARD GAMEEE!!
NAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
WTH?
Nα βγαλουν ενα παιχνιδι να εχει την ιδια περιπετεια αλλα να ειναι σε τυπου RPG 3D και τα λοιπα.
Και κυριως να αποσασισοουν να βγαζουν παιχνιδια για ολες τις κονσολες και κυριως pc.Γιατι ετσι πιστευω οτι θα υπαρξουν πολλοι νεοι παιχτεςCool
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's