Εγω προσωπικα καθε χρονο εχω και εναν πιο ηλιθιο και σπαστικο καθηγητη με αποτελεσμα να με εχουν κανει να σιχαθω πολλα μαθηματα ανα χρονιες.Την εχουνε δει ολοι πολυ εξουσια και ετσι κ δεν αντεχω αλλο,συνεχεια στα μαχαιρια ειμαι με καθηγητες.Σιγα ρε καημενε με διδασκεις δεν με διαταζεις ουτε μου εισαι κατι.Τσπ.Δεν τρελενομαι για κανενα μαθημα βασικα.
Χμμμμ...Μαρεσουν αρκετα τα Αρχαια.Το αγνωστο βασικα.Το γνωστο το βαριεμαι γιατι ειναι μονο μεταφραση .
Επισης μαρεσουν αρκετα τα Κειμενα κατευθυνσης,ιστορια,βιολογια..Παντα βασικα το αγαπημενο μου μαθημα ηταν η χημεια αλλα την παρατησα μετα..πφφφφ κριμα
.Και τα θρησκευτικα καλα ειναι.Οχι τιποτα.Απλα ειμαι αρκετα ψαγμενος στο θεμα θρησκειας και μπορω να αντικρουσω αποψεις και της καθηγητριας και γενικα για χριστιανισμο κλπ.
Δεν αντιπαθω ιδιαιτερα καποιο μαθημα.Ολα οκ μου ειναι.Μονο ενα :
ΜΙΣΩ ειλικρινα ΜΙΣΩ τα λατινικα.Αυτη η καθηγητρια που εχουμε με εχει κανει να τα σιχαθω δηλαδη.Με μισει και αυτη.Καθε μερα μου την λεει και εγω την βριζω.Ειλικρινα θα την στειλω στο νοσοκομειο καμια μερα αυτην...πφφφ ενιγουεη αυτα
(02-04-2009 09:15 PM)Dragar Wrote: [ -> ]Καθε μερα μου την λεει και εγω την βριζω.
δε σε τιμωρει γι αυτο?
με έλκουν:
Φυσική
Χημεία (αυτά τα δύο διότι μου αρέσει να μαθένω απο τι ήμαστε φτιαγμένοι εμείς, το σύμπαν κλπ κλπ(δεν τα κάνουμε ακόμα αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία) και για τα άτομα και τα μόρια...!)
και Μαθηματικά (διότι έχω κλήση! Στο Γυμνάσιο που πάω (και γενικά στα Χανιά) είμαι ο καλύτερος στα μαθημάτικά!)
δηλαδή όσα έχουν να κάνουν με την θετική κατεύθηνση! (Και σε αυτά τα τριά άμα λαμβάνω λίγο περρισότερο μέρος στην Τάξη (εκτός Μαθηματικά) θα είμαι ο καλύτερος της τάξης!)
Αντιπαθώ
Αρχαία
Ιλιάδα(και αυτό διότι αυτή μου μας κάνει αυτά τα μαθήματα είναι στρίγγλα και με έχει κάνει και εμένα και μάλλον και τον Stardust_Hunter (ναι είμαστε συμμαθητές!) να τα αντιπαθήσουμε τελείως)
(03-04-2009 11:10 PM)Johan Wrote: [ -> ]με έλκουν:
Ιλιάδα(και αυτό διότι αυτή μου μας κάνει αυτά τα μαθήματα είναι στρίγγλα και με έχει κάνει και εμένα και μάλλον και τον Stardust_Hunter (ναι είμαστε συμμαθητές!) να τα αντιπαθήσουμε τελείως)
ο Blue λοιπον είχε δίκιο.Και γω αυτά τα μαθήματα που ανέφερα (εκτος μαθηματικα) είναι επειδή οι καθηγητές είναι λίγο κάπως και μου την δίνουν μερικές φορές.Στην περιπτωση σου η Ιλιάδα και τα αρχαια είναι ωραίο μάθημα αλλά αποδεικνείεται πως το πως το απολαμβάνει κανείς εξαρτάται και από τον καθηγητή.
(01-04-2009 05:10 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Καλό μάθημα είναι και η Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (aka προγραμματισμός) που δίνω φέτος πανελλήνιες. Χρησιμοποιώντας μια απλή και ανύπαρκτη γλώσσα προγραμματισμού (ευκολότερη κι από Pascal και Basic), φτιάχνουμε μικρά προγραμματάκια, κυρίως υπολογιστικής φύσεως, σε φάση υπολογισμός μέσου όρου, υπολογισμός max και min, υπολογισμός πλήθους στοιχείων με μια ιδιότητα, κλπ. Δεν ξέρω γιατί, εμένα προσωπικά μου φαίνεται γελείο και σίγουρο 100άρι στις πανελλήνιες, αλλά οι περισσότεροι δυσκολεύονται να φτιάξουν αλγόριθμο που διαβάζει ακτίνα κύκλου κι επιστρέφει το μήκος του.
Και εμεις στ ΤΕΙ,μια παρομοια γλωσσα προγραμματισμου μαθαινουμε(Fortran90)....απορω για πιο λογο την εχουμε,ειναι "νεκρη" εδω κ κατι χρονια(οχι οτι και πολλα αλλα μαθηματα που εχουμε θα μας χρησιμευσουν)
Οσο για πια μαθηματα αντιπαθω...οτι εχει σχεση με φιλολογικα(εκθεση,ιστορια,αρχαια κτλ.)
Και αυτα που παω με 1000 ειναι οτι εχει σχεση με φυσικη...και ολα τα παρακλαδια της.Γι αυτο μπηκα και Μηχανολογος,ολα τα μαθηματα ειδικοτητας εχουν σχεση με φυσικη....και για την ιστορια,Στοιχεια Μηχανων εγραψα 19 στις πανελληνιες(οχι 19 μορια,απλα το μετεφρασα σε σχολικο βαθμο)
Τα μαθήματα που μου αρέσουν είναι η γυμναστική (η οποία στο σχολείο μου δεν αποτελεί την ώρα του παιδιού),τα μαθηματικά,η χημεία,η βιολογία,η φυσική,η γεωγραφία,η ιστορία και οι ξένες γλώσσες.
Όσο για τα μαθήματα που δε μου αρέσουν ή απλά δε με έλκουν,την πρώτη θέση έχουν χαλάρα τα αρχαία.Μετά ακολουθεί η κοινωνική και πολιτική αγωγη.
(07-02-2010 11:47 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Τα μαθήματα που μου αρέσουν είναι η γυμναστική (η οποία στο σχολείο μου δεν αποτελεί την ώρα του παιδιού),τα μαθηματικά,η χημεία,η βιολογία,η φυσική,η ιστορία και οι ξένες γλώσσες.
Τα ίδια ακριβώς!!!!
Και ούτε στο δικό μου σχολείο η Γυμναστική είναι η ώρα του παιδιού επειδή είμαστε αθλητικό σχολείο!!!!
μ αρεσουν τα εξης: γυμναστικη (εννοειται), πληροφορικη (θα μ αρεσε περισσοτερο αν η πληροφορικου μας δεν ηταν τοσο στριγκλα), ιστορια & αγγλικα (κατι παρομοιο και με την πληροφορικη σ οτι αφορα τη δασκαλα μας)
Σχεδόν όλα μου αρέσουν,έστω όταν έχουμε καλό καθηγητή και ωραία παράδοση,αλλά το διάβασμα είναι άλλη ιστορία...Αυτά που δεν μου αρέσουν είναι κυρίως αυτά που δεν πρόκειται να μας χρησιμεύσουν για διάφορους λόγους (αρχές οικονομίας με το βιβλίο που έχουν και την καθηγήτριά μας δεν νομίζω να βοηθήσουν σε τίποτα)...Άλλα μαθήματα,γενικά βαρετά (π.χ. αρχαία) μου αρέσουν όταν είμαστε σε ωραίο σημείο, π.χ. όταν γίνεται συζήτηση είτε για το μάθημα είτε για κάτι άλλο).Αλλά το διάβασμα όπως είπα άλλη υπόθεση.Γενικά πάντως αγαπημένα μου μαθήματα από τα "σοβαρά" η φυσική και η άλγεβρα φέτος.
Βασικά το αν θα με έλκει ένα μάθημα εξαρτάται κυρίως απ' τον καθηγητή.
Αγαπήμενα μου είναι τα Μαθηματικά-κυρίως Άλγεβρα(η περσινή μαθηματικός μας ήταν απίστευτη-τελειώσαμε όλο το βιβλίο και το κάναμε και επανάληψη), η Βιολογία(φέτος δεν έχει) και η Χημεία. Μου αρέσει γενικά και η Φυσική, αν και ο καθηγητής μας βαριέται τόσο ώστε να βάζει σε διαγώνισμα αυτούσια τα θέματα του βιβλίου και να βγαίνει για διάλειμμα πριν τους μαθητές. Ο Χημικός μας πάλι τα σπάει, εκεί που αρχίζει να μιλάει για χημικούς δεσμούς, τελειώνουμε το μάθημα με παράδοξα και κβαντική φυσική
Τα φιλολογικά δε με ενθουσιάζουν, αν και φέτος έχουμε φοβερή φιλόλογο με τεράστια μόρφωση. Δυστυχώς βάζει και πολλές ασκήσεις.
με ελκύει τρέλα οποιοδήποτε μάθημα ασχολείται με το triage /first aid /critical care unit/ALS-BLS/ αντιπαθώ μακραν οποιοδήποτε μάθημα ασχολείται με παιδιατρική- ψυχιατρική
με "ελκυουν" τα μαθηματικα, η φυσικη και η χημεια η οποια ειναι η αγαπημενη μου
edit: και η γυμναστικη OFC
ωχ ξεχασα το διαλειμμα
όλα τα παραπάνω + πληροφορική
γενικά οι θετικές επιστήμες μου αρέσουν.τα φιλολογικά δεν τα μπορώ.
ακουω μαθηματικα και αλλαζω δρομο χαχα
Μου αρεσουν τα εικαστικα και συχενομαι την μουσικη και τα μαθηματικα