Legendary Pokémon

Full Version: Ποιά μαθήματα σας ελκύουν και ποιά όχι;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Ελκυουν:
Γυμναστικη

Δεν ελκυουν:

Ολα τα αλλα

:<
ωραιος ο απο πανω παιχτης Toungue
(18-12-2010 08:28 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Μου αρεσουν τα εικαστικα και συχενομαι την μουσικη και τα μαθηματικα

και δεν σου φαινοταν... πωσ μπορεισ να συχαινεσαι τα μαθηματικα,μου λεσ???τα μαθηματικα και η χημεια ειναι τ'αγαπημενα μου αλλα βαριεμαι τα αρχαια και γενικωσ τα φιλολογικα,τη φυσικη(δεν καταλαβαινω λεξη Dodgy ) και την οικιακη οικονομια(τι σόι μαθημα ειναι αυτο δεν καταλαβαινω Huh )
Νταξ , η οικιακη οικονομια ειναι αρκετα για *κολοκύθι*......ειδικα περσι που ειχαμε μια @@@@ καθηγητρια αστα να πανε....νταξ , κλασσικα Ο.Α η ταξη και χαβαλες Toungue
(22-12-2010 06:16 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Νταξ , η οικιακη οικονομια ειναι αρκετα για *κολοκύθι*......ειδικα περσι που ειχαμε μια @@@@ καθηγητρια αστα να πανε...

Εμένα μου λές? & εμείς είχαμε (& έχουμε) μια *beep* καθηγήτρια, η οποία έχει να πάρει σύνταξη εδώ & 9000 χρόνια. xD

& το χειρότερο? ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ & ΣΕΠ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (τώρα)!!!! xD
Ελκύουν:

Μαθηματικά
Χημεία
Φυσική
Αγγλικά

Δεν ελκύουν:

Ιστορία (Μας κάνει μάθημα κατι που έχει λίγο απο Κρουέλλα,Δρακουμέλ,Τζοκερ και Κράκεν)
Θρησκεύτικα
Εγώ έχω παρατηρήσει πως μ αρέσει κάθε μάθημα αρκεί να τα πηγαίνω καλά και να έχουμε ενδιαφέρον καθηγητή
Θέλω να ανακαλέσω τα Θρησκευτικά. Στην αρχή δεν μου άρεσαν επειδή ασχολιόμασταν μόνο με Χριστιανισμό,αλλά τώρα που αρχίσαμε τις μαγείες και λοιπές αιρέσεις έχει ενδιαφέρον. Για την Ιστορία τα ίδια και χειρότερα,ελπίζω του χρόνου να μην πέσουμε σε στραβόξυλο.
Εγω συμπαθώ απιστευτα τα:
Μαθηματικα
Φυσικη
Χημεια
Γυμναστικη
και δεν συμπαθω και τοσο τα:
θρησκευτικα
και σαφως την ιστορια μονο παπαγαλια ειναι αυτο δεν μου αρεσει
Moυ αρεσουν
1]καλιτεχνικα
2[γυμναστικη
συχενομαι
1]αρχαια
2]μαθιματικα
3]ιστορια
4]γλωσσα
Λοιπόν, με αρέσουν τα: Μαθηματικά, Βιολογία, Χημεία, Φυσικά. Δεν με αρέσουν όλα τα υπόλοιπα ειδικά τα θεωριτικά, αν και προσέχω το λεξιλόγιό μου και την σύνταξή μου, εκτώς των Θρησκευτικών για τον μοναδικό λόγο του "αγαπάτε αλλήλους". Η πληροφορική με ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά θα αποφύγω να χαρακτηρίσω αυτά που μαθαίνουμε στο γυμνάσιο.

Επίσης, το "με" είναι πιο ευθύ από το "μου", επομένως είναι πιο σωστό.
(04-03-2011 12:51 AM)Celebi Wrote: [ -> ]Λοιπόν, με αρέσουν τα: Μαθηματικά, Βιολογία, Χημεία, Φυσικά. Δεν με αρέσουν όλα τα υπόλοιπα ειδικά τα θεωριτικά, αν και προσέχω το λεξιλόγιό μου και την σύνταξή μου, εκτώς των Θρησκευτικών για τον μοναδικό λόγο του "αγαπάτε αλλήλους". Η πληροφορική με ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά θα αποφύγω να χαρακτηρίσω αυτά που μαθαίνουμε στο γυμνάσιο.

Επίσης, το "με" είναι πιο ευθύ από το "μου", επομένως είναι πιο σωστό.

Σωστός, σωστός ειδικά στο τελευταίο Smile

Για τα μαθήματα, δεν έχω μια σταθερή γνώμη. Στο γυμνάσιο μ' άρεζαν πολύ θετικά (μαθηματικοφυσικοχημείες) αλλά μόλις πλάκωσαν τα δύσκολα στο λύκειο άλλαξα γνώμη.

Τώρα προτιμώ την έκθεση, τα νεοελληνικά κείμενα (έχουμε πολύ καλή καθηγήτρια) και λίγο τα αρχαία. Βασικά περισσότερο για τα πρωτότυπα κείμενα και το νόημα πίσω τους, όχι τις π***ες με το συντακτικό και τη γραμματική. Βέβαια και η πληροφορική είναι καλή αλλά ο καθηγητής μας είναι κάτι παραπάνω από βαρετός, οπότε χαλάει το μάθημα. Τέλος ωραίο είναι κάθε μάθημα που θέλει να κάνουμε εργασίες γιατί είμαι καλός σε αυτές κ μ' αρέσει.
Οι κλισεις μου απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ηταν στα Μαθηματικα γενικα και στην Πληροφορικη. Ασχετως με το σε τι κατασταση βρισκομαι τωρα, αυτο συνεχιζει και ισχυει (γιατι περασα Πανεπιστημιο και οτι σ'αρεσει σου γυρναει μπουμερανγκ Toungue). Επισης μ'αρεσαν και οι Ξενες Γλωσσες και μερικες φορες και η δικια μας. Κατα τ'αλλα δεν εδωσα ποτε ιδιαιτερη σημασια στα μαθηματα του σχολειου και δε λεω πως εκανα κατι σωστο, απλα τιποτα δεν με τραβηξε. Τωρα πλεον ισως να τα εβλεπα με διαφορετικο ματι αλλα τοτε δεν μ'ενδιεφεραν καθολου. Ειναι γεγονος οτι οταν μεγαλωνεις σκεφτεσαι μετα ξανα τα πραγματα διαφορετικα απ'οτι τοτε που πηγαινες σχολειο. Ετσι και τωρα πιστευω οτι θα ειχα αλλη οπτικη γωνια για μαθηματα οπως Αρχαια,Κειμενα,Ιστορια,Βιολογια...
Εμενα μ'αρεσουν τα μαθηματικα,η φυσικη,η δραματικη ποιηση(Ελενη κανουμε φετος απο μεταφραση),η ιστορια και η γυμναστικη.Ομως μαθηματα που δεν αντεχω να κανω και να διαβαζω αλλο ειναι τα Αρχαια και η Χημεια...
(04-03-2011 12:51 AM)Celebi Wrote: [ -> ]Επίσης, το "με" είναι πιο ευθύ από το "μου", επομένως είναι πιο σωστό.

HIGH FIVE!!!!!!!!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's