Legendary Pokémon

Full Version: KAISSA GAMES FAIR 12 απριλιου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
λοιπον πειτε !!!!

ποιοι θα ρθετε !?!??!!!

(να ξερω ποσα decks να φτιαξω )

και οχι κανονιστε μην παω μονος -.-
Αχα... θα περάσω, μένα κατα δίπλα αν γίνει πάλι στο Στράτος Βασιλικός Big Grin
Μένω κάτι ώρες μακριά αλλιώς θα ερχόμουν να σας ξεσκίσω.Toungue
Ουτε μια προσπαθεια να ακολουθησετε τους κανονες! Ποσταρετε το κατευθειαν στο ελληνικο μερος.
@ Herc: εκεί γίνεται όπως πάντα.

@ Όλους. Το PTCG είναι στις 15.00 όπως πολύ σωστά ΔΕΝ ανέφερε ο Darvor, όσοι πιστοί προσέλθετε. Εγώ θα το προσπαθήσω, αν και δεν ξέρω αν θα μπορώ από τώρα.
θανε, ο κωστας (ακα για μια καρτα μου θα μου δωσεις ολες τις δικες σου) ειπε οτι δε θα ρθει
Ρε Στρατο, ασε τις καρτες και παρε μερος στο τουρνουα που θα γινει απο Nortec!Toungue Αντε να δουμε καμια συμμετοχη για να καταλαβουν πως τα Pokemon στην Ελλαδα δεν ειναι νεκρα.
αμα ενοεις απο τις κασετες... αφου με ξερεις πως δεν τις κατεχω xD
αλλα αμα γινει ποτε κατι πες μας..
(05-04-2009 10:35 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Ρε Στρατο, ασε τις καρτες και παρε μερος στο τουρνουα που θα γινει απο Nortec!Toungue Αντε να δουμε καμια συμμετοχη για να καταλαβουν πως τα Pokemon στην Ελλαδα δεν ειναι νεκρα.

Ρε μαν, ολόκληρο mail με επιχειρήματα έστειλα στην Κάισσα για να έχουν το PTCG στο Games Fair με βασικό επιχείρημα ότι τα Pokemon δεν είναι νεκρά στην Ελλάδα. Δεν θα μου πάρεις τώρα εσύ τον έναν από τους 5/6 που παίζουν ακόμα TCG! Anyway, πραγματικά, αν θέλει κανείς να έρθει και δεν έχει deck, να μας το πει έγκαιρα ώστε να κάτσουμε (ο Στράτος να κάτσει) να φτιάξουμε (φτιάξει) κι άλλα.
(05-04-2009 11:08 PM)darvor Wrote: [ -> ]αμα ενοεις απο τις κασετες... αφου με ξερεις πως δεν τις κατεχω xD
αλλα αμα γινει ποτε κατι πες μας..

Για δες το θεμα "προσεχως" στις ανακοινωσεις του αγγλικου μερους. (Επισης λεω να το μεταφερουμε εδω).
@Ninjomewtwo: Ενταξει δεν θα στον πραω. Θα τον μοιραστουμεToungue
Αν μου φτιάξετε ένα, σε πόση ώρα προλαβαίνω να μάθω να παίζω με τουε νέεους κανόνες; Toungue
Σε μισή ώρα άνετα.Εκτός αν έπαιζα με τους παλιούς κανόνες με τα παιδιά!Toungue
Arty, ελάχιστα πράματα έχουν αλλάξει από τα παλιά. Αν θυμάσαι, έστω και στο περίπου, το παλιό παιχνίδι, σε 2-3 λεπτά θα είσαι έτοιμος. Ουσιαστικά οι βασικοί κανόνες είναι ίδιοι, μόνο μερικά πράματα (όπως το ότι στον πρώτο γύρο δεν παίζεις trainers και ότι αν ψωφήσει fossil ο αντίπαλος πλέον παίρνει prize) έχουν αλλάξει.
Alright, δε ξερω σιγουρα οτι θα εχω χρονο για να παιξω την Κυριακή, αλλά ετοιμάστεμου ένα όποιος μπορεί και βλέπουμε Smile
Θα ΄ρθω για μπλα μπλαanyway
θα 'ρθω αν δεν εχω τι να κανω, φτιαξτε ντεκ (ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΚΕΜΟΝ ΤΟ ΝΤΕΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ)
Pages: 1 2
Reference URL's