Ρε παιδια θα μεζευτειτε ομαδα. Κριμα... Θα ειμαι εκτος Ελλαδος. Θα σας δω στο επομενο!
Λοιππον,επειδη και εγω(εκτος απροοπτου)θα ερθω....για οσους θελουν ντεκ,εχω και εγω 2 που περισευουν(βεβαια,ολα μου τα ντεκ ειναι αθλια...αλλα ετσι και αλλιως για τν πλακα μας παμε(πιστευω))
Μπααα δε θα ερθε τελικα
μετά το Πάσχα να κάνουμε κανα meeting ομως
(07-04-2009 03:16 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]φτιαξτε ντεκ (ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΚΕΜΟΝ ΤΟ ΝΤΕΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ)
Ρε μάπα άχρηστε, επειδή εσύ δεν ξέρεις να παίζεις δεν σημαίνει ότι δεν είχε Pokémon το deck!
Btw, Στράτος, πόσα deck έχεις? Γιατί όλο λες "σας δίνουμε deck" κλπ και στο τέλος δεν θα έχουμε. Εγώ ένα έχω στην καβάτζα, άντε 2 αν παίζουμε unlimited.
εγω ειμουν ο σουπερ ντουπερ υπερμεγιστος γκεστ στο πρωτο επισοδειο/τουρνουα, δεν μπορω να ερθω, εκτος και αν καποιος πληρωσει τα εισητηρια για τα πλοια, τοτε μεταχαρας ερχομαι (και για σουβλακια θελω λεφτα, ντεκ εχω, με κατι ηλεκτραμπαζ, εχω και ενα πλαστικο κερμα
)
Για πειτε τι εγινε τελικα; Ποιος ηταν ο μεγαλος νικητης;
Ένας από Πάτρα και δεύτερος ο Βασίλης.Έτσι μου είπανε δλδ...
Ας γραψει καποιος εδω τη γενικη καταταξη οποτε μπορεσει. Και ΟΠΟΙΟΣ ξερει (μην αρχισουν να ποσταρουν ολοι πως και τι ) να μου πει μηπως αυτος απο Πατρα παιζει να ηταν ο Ash_Pokemaster που ηταν παλια στο Forum.
1. Θύμιος κάτι, αυτός από Πάτρα
2. Billaros
3. Στράτος
4. Εγώ
Και μετά οι υπόλοιποι. Είναι λίγο ό,τι να 'ναι τα απότελέσματα βέβαια, ο Στράτος νίκησε άνετα τον Θύμιο μετά το τουρνουά, εγώ νίκησα τον Βασίλη και στο τουρνουά, κι ο Βασίλης αν έπαιζε με τον Θύμιο τον είχε σε 3 γύρους με μια καλή αρχή. Whatever though.
Και Blue, αμφιβάλλω. Δεν είναι και τόσο A_P-like αυτός.
Μαλιστα... Και ποια ηταν τα επαθλα;
Boosterάκια, και τίποτα άλλο. Εν τω μεταξύ αυτή τη φορά δεν έφτασαν ούτε καν για όλους.