Εδώ θα λέμε γιατί ασχολούμαστε με τα pokemon και εωτυπώσεις από τις κασέτες.
Εγώ ασχολούμαι με τα pokemon επειδή μου αρέσει έτσι όπως είναι οι άνθρωποι με αυτά (στα παιχνίδια και στις ταινίες). Δεν τα χρησιμοποιούν μόνο για τις μάχες αλλά και για άλλα πράγματα και τα σχεδιάζουν πολύ ωραία με τις φωτιές και με περίεργα πράγματα.
Spam spam spam.Επειδή γουστάρω να παίζω με τους φίλους μ και είναι πιο περίπλοκα απ' ότι φαίνονται.Και το anime το βλέπω :1)Για τις μάχες,αν και είναι στημένες με AR για να νικήσει ο Ash Ketchup.2ον)Επειδή συνεχίζω να ελπίζω ότι κάποτε θα δείξει την κηδεία τους Ash.
εγω παιζω ποκεμον, γιατι
1 μ αρεσει να παιζω ποκεμον
2 για το χρημα
3 παιρνω μ αυτα ευχαριστα τον ελευθερο μου χρονο
εμενα μου αρεσουν γιατι απλος
τα βλεπω ξεχωριστα και σαν game και anime οπου εχει τοσα και τοσα ειδη και πολεμας με αλλα ποκεμον και με την παροδο του χρονου και με την εξελιξη της τεχνολογιες γινονται ακομη καλυτερα και το game και το anime.Επισης διασκεδαζω παιζοντας τα games και βλεποντας anime
(09-04-2009 08:03 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]για τα λεφτα
και για την δοξα, συμπληρωνω
εγω δεν ασχολουμε με τα ποκεμον, τα ποκεμον ασχολουνται με εμενα.....
εγω παιζω γιατι μ αρεσουν και οτι το καλοκαιρι παιζω στην πλατια με τον GeorgeSlayer
Δεν ξερω.Τον τελευταιο καιρο σταματησα να ασχολουμαι με Ποκεμον/οτι εχει να κανει σχεση μ'αυτα.Ισως επειδη εχω τερματισει τις κασετες και βαριεμαι να σηκωνομαι απο τις 5.00 για να βλεπω το anime xD
Παρολα αυτα,υπαρχουν 3 πραματα που με τραβηξαν στα Ποκεμον.
1)Η Celesi -κυριολεκτικα- επειδη εβαλε στο dvd την κασετα με το Celebi~
2)To design των Ποκεμον και των μικρων εξερευνητων -as in poggeman trainerz-
3)Η γενικη αισθηση του ''Εχω ενα μικρο/μεγαλο πλασμα που θα με συνοδευει και θα με βοηθαει etc''
(13-04-2009 09:49 PM)Mirka Wrote: [ -> ]1)Η Celesi -κυριολεκτικα- επειδη εβαλε στο dvd την κασετα με το Celebi~
Έβαλα μια κασέτα στο DVD; Θα έπρεπε να είχα πουλήσει τα δικαιώματα γι' αυτό το κατόρθωμα/πατέντα/κόλπο και να 'χα βγάλει χρήμα, αλλά νομίζω ήδη υπάρχει πολυμηχάνημα γι 'αυτό, darnit.
K, και για να μην θεωρηθεί άσχετο τελείως το ποστ, μπορώ να πω οτι τα ποκεμον έχουν κάτι που τα διαφοροποιεί κατ'εμέ από άλλα σχετικώς παρόμοια franchise (σ.σ Digimon, Yu-Gi-Oh!). Δεν ξέρω ακριβώς-ακριβώς τι, ίσως το design, γενικά το σενάριο που ακολουθούν, ή βασικά όλα αυτά τα διάφορα μαζί, που δημιουργούν ένα χαρμάνι πιο ωραίο και από ελληνικό καφέ διπλό
. Από παλιά το παιχνίδι με τράβηξε λόγω φορητότητας στο GBA/Ds (αυτός είναι σημαντικός παράγοντας για μένα, πρακτικοί λόγοι καθαρά)αν και το ανιμ ήταν αυτό που με επιρρέασε πιο πολύ. Εξ'αιτίας των Ποκεμον ξεκίνησα να ζωγραφίζω (στο νηπιαγωγείο μου είχαν απαγορεύσει να ζωγραφίζω ποκεμον, οκ...)
Τεσπα, to get in the point, είναι κάποιες μικρές όμορφες λεπτομέρειες που με τράβηξαν να ασχοληθώ μαζί τους αν και τα έχω παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.
Ε, γιατι οσο να 'ναι...
1)Οταν εισαι 4 χρονων και εχεις διπλα σου τον αδερφο-προτυπο 6 χρονια μεγαλυτερο σου πορωμενο και να μη πορωθεις κι εσυ, ειναι δυσκολο.
2)τα ποκεμον ειναι ποκεμον.
3)οι μαχες ειναι μαχες.
4)τo anime παρ'ολο που ειναι στημενο (ο Ash χανει μονο στο προταθλημα για να μην πολυ-φαινεται) εχει πορωση.
5)η συγκινηση οταν ο αδερφος-προτυπο σου λεει μπραβο (λιγο δυσκολο) καθε φορα που κανεις αλλο ενα 100σταρι.
6)ο ζηλος να νικησω τον κολλητο μου που κανει χακ!
Αρχικά πρέπει να πω ότι δεν ασχολούμαι μόνο με τα πόκεμον. Τώρα γιατί παίζω πόκεμον. Κοίτα ένας λόγος είναι ότι μου αρέσουν τα video games και ειδικότερα αυτά που αναλαμβάνεις έναν χαρακτήρα και τον οδηγείς στην περιπέτεια. Δεύτερον όταν πρωτοβγήκαν τα πόκεμον ήταν κάτι σαν επανάσταση έπαιρναν όλοι μου οι φίλοι και δεν γινόταν εγώ να μην πάρω. Τώρα γιατί ακόμα συνεχίζω να ασχολούμαι με τα πόκεμον. Πρώτον γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για το metagame και να γίνω καλύτερος εκπαιδευτής. Δεύτερον γιατί προσθέτουν συνεχώς νέα πράγματα. Τρίτον για να περάσω ευχάριστα τον χρόνο που κάθομαι στο σπίτι (δεν γίνεται συνέχεια βόλτες!).
Εγω θα ελεγα οτι παιζω ποκεμον πιο πολυ γιατι ειναι κατι που το εκανα απο παιδι και μου θυμιζει τις παλιες καλες μερες με την παρεα.
Το παιχνιδι αυτο καθαυτο μου αρεσει επειδη ενω φαινομενικα ειναι απλο και παιδιαστικο , στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα πολυπλοκο και ενδιαφερον.
Περνουσα παντα καποιες φασεις οπου ηθελα να παιξω ποκεμον και καποιες αλλες που απλα δεν μου εκανε. Ομως το εναυσμα δωθηκε απο το email που ελαβα για το τουρνουα του legendary pkm! Μπορει να το εχασα , ομως στο επομενο θα ειμαι ετοιμος και τοτε θα γινει ο χαμος!
9 - 17 , 8 χρονια υπερηφανος pokefan!
ο κύριος λόγος που παίξω pokemon είναι οτι περνώ ευχάριστα τις ώρες μου στο σπίτι και προσπαθώ να φτιάξω ένα pokemon καλύτερο απο ένα ενός άλλου και όταν τα καταφέρνω νιώθω πολύ ωραία (δεν είναι ωραίο να έχεις ένα απο τα καλύτερα Azelf στην Ελλάδα
και απο αυτά έχω κάνει πολλούς καλούς φίλους εδώ(στο site) αλλα και στο σχολείο μου!
1)με κανουν να περναω την ωρα μου ευχαριστα.
2)αρχισα να παιζω απο τα εξι μου, γεγονος που θα με κανει δυσκολα να σταματησω να παιζω. δηλαδη αν αρχιζα απο τα 15 που ειμαι τωρα ας πουμε, μετα μπορει να εχανα εντελως το ενδιαφερον μου. και παρ'ολο την ηλικια που θα φτασω μια μερα, θα συνεχιζω να παιζω(το ξερω, αυτα ειναι μεγαλα λογια), ασχετως του οτι θα παιζουν δευτερευοντα ρολο στην ζωη μου.
3)επειδη βλεπω οτι ακομα και μεγαλοι ανθρωποι ενδιαφερονται, πραγμα που με ενθαρρυνει να συνεχιζω να παιζω, no matter what.
αυτα.
1) Στα 9 μου ηταν οτι πιο πωρωτικο που ειχα δει που με εκανε και παρατησα εστω και για λιγο το διαβασμα xD Απιστευτο παιχνιδι,απο την εννοια της συλλογης που με τρελαινει μεχρι το βαθος των μαχων.
2) Απλα δεν μπορω να ξεχασω πως ειναι να πιανεις θρυλικα Pokemon η να πολεμας τον Red στην Silver...ακομα εχω τοσες αναμνησεις που μονο και μονο γι'αυτο δε γινεται να το παρατησω,θα ειναι σα να χανω ενα κομματι του εαυτου μου.
3) Μονο και μονο που εχω παιξει με αλλα ατομα,που εχω συναγωνιστει,που εχω κερδισει κι εχω χασει και που εχω κανει φιλιες μεσα απο ολα αυτα,δεν το παραταω με τιποτα! Ποσο μαλλον τωρα που ειμαι και στο lp
μετα απο 2 χρονια ξανα αρχισα να ασχολουμε με τα ποκεμον (diamond).ξεκινισα να πεζω στη τεταρτη δημοτικου με blue yellow και crystal μιας φιλης μου.μετα αγορασε και ruby και μου αρεσαν πολυ καποια ποκεμον οπως το milotic flygon gardevoir.μετα απο ενα χρονο αγορασα shaphire με αρχικο το mudkip απο κει και περα ποροθικα οπως με καθε καινουριο παιχνιδι που αγοραζω.τα βρησκω πολυ γλυκουλικα τα ποκεμον και γενικα μου αρεσουν τα τερατακια δρακοι κτλ.