Legendary Pokémon

Full Version: ποιο ειναι το δυνατοτερο ποκεμον ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
(18-06-2009 09:50 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]
(17-06-2009 10:50 PM)Billaros Wrote: [ -> ]μιουτου με 2 αμνήσια σε ρεντ μπλου

Καλό,αλλά νομίζω πως με 3 είναι πιο δυνατό(δεν είμαι σίγουρος Toungue ).

Στις RBY ανέβαζες ένα stat μέχρι +3, αφού το Amnesia στο ανεβάζει +2, το τρίτο Amnesia δεν κάνει τίποτα. I win.
Και πραγματικά, το Amnesia Mewtwo των RBY ήταν το δυνατότερο Pokémon ever. Αν δεν υπήρχε αυτό, είμαι σίγουρος ότι και τώρα δεν θα είχαμε Special Attack και Special Defense αλλά Special σκέτο.
i win
mewtwo sigura einai to pio dunato se RUBY/SHAP k' LG/FR alla enas tropos pou anevaza to m.attck tou kyogre se ekeines tis kasetes htan calm mind exoume kai extra +m.deff +raindance/drizzle pou anevazei water type moves opa.... sp.attck kai sp.deff XP (omg to polu L2 mou alakse ta fota...sto 8ema mas nai)...to hydro pump itan polu isxiro +to idi polu sp.attck kai ena ludicolo me rain disk abil tou spas ta nevra tou alou ama exei mewtwo akoma kai an sou kanei thunder me to drizzle (spastiko)exoun super sp.deff auta ta 2 kai eei kai to ludicolo kalo sp.attck kai einai water ara ena epishs dinato hydro pump.vasika uparxoun polla dunata kai boreis na kaneis super sindiasmous stis diples maxes pistevw sta ta pokemon me weather effect abil(drizzle/drought/hailstorm/sandstorm)voi8ane poli kai dinamonoun poli ta moves (sini8os special).uparxoun kiala polu dunata alla egw pada me mewtwo kai milotic nikousa.
αυτο/αυτα που εχει/εχουν τα μεγαλυτερα σε συνολο base stats να υποθεσω?
Ισως δεν θα επρεπε να λεμε ποιο ειναι το δυνατοτερο Pokemon μιας και καθε Pokemon με το καταλληλο moveset,nature,ev spread κτλ μπορει να παιξει σημαντικο ρολο σε μια ομαδα.
Το Smeargle για παραδειγμα δεν το λες και ισχυρο οσων αφορα σε θεμα stats,αλλα ενα Smeargle Lv.1 με Endeavor η παρομοια ενα Rattata ιδιο αν παιχτουν σωστα ειναι ισχυρα Smile
Σε γενικες γραμμες αντικειμενικα μπορεις να συγκρινεις τα Pokemon μεσω των stats αλλα η πραγματικη τους χρησιμοτητα εξαρταται απο τη δυνατοτητα του καθενος σαν παικτης,που ειναι και το σωστο κατα την αποψη μου.

Παντως σε θεμα stats,ε...Arceus.Απιστευτο Pokemon Big Grin
(22-06-2009 04:31 PM)AdK Wrote: [ -> ]Παντως σε θεμα stats,ε...Arceus.Απιστευτο Pokemon Big Grin

Προσωπικά θεωρώ τα στατιστικά π.χ. του Mewtwo ή του Deoxys Attack Forme πολύ καλύτερα από του Arceus,γιατί έχουν καλύτερα αυτά που πραγματικά τους νοιάζει και έχει όλα απλά καλά.Δηλαδή μπορεί να έχουν σαφώς κατώτερες άμυνες αλλά τα Speed και Sp. Attack τους είναι πιο "επικίνδυνα".
(22-06-2009 07:33 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Προσωπικά θεωρώ τα στατιστικά π.χ. του Mewtwo ή του Deoxys Attack Forme πολύ καλύτερα από του Arceus,γιατί έχουν καλύτερα αυτά που πραγματικά τους νοιάζει και έχει όλα απλά καλά.Δηλαδή μπορεί να έχουν σαφώς κατώτερες άμυνες αλλά τα Speed και Sp. Attack τους είναι πιο "επικίνδυνα".

Τα συγκεκριμενα Pokemon ειναι αυτο που λεμε καθαροι sweepers και σιγουρα για τη δουλεια που κανουν ειναι πολυ δυνατα,απλα το Arceus μπορει με το moveset και τα stats
που εχει,για να μην αναφερω οτι μπορει να γινει οποιοσδηποτε τυπος,να λαβει πολλους ρολους μεσα σε μια ομαδα. Ειτε αμυντικα ειτε επιθετικα ειναι φοβερο Pokemon!
mew ή lugia(ουδέν σχόλειον)
Θα ελεγα caterpie αλλα θα πω metagross
Τα defense του δεν πιανονται
an laboume uposph mas ta 9rulika egw proswpika pisteuw pws to kltero pokemon einai to arceus!!!oi logoi:mporeis na tou allakseis tupo me plate!,otan tou allakseis tn typo an tou xeis ma9ei thn epi9esh judgement (normal) allazei k h epi9esh typo ara me tis plates mporeis n kaneis to pkmn na exei pleonekthma (px na to kaneis water apenadi se fire)!allo ena proterhma tou einai pws exei pl kala statistika!egw pou to xw 100stari sunolika ama pros9eseis ta stat. tou sou bgazei 1860 kapou ekei!!!!....meta ta kltera ekatostaria m se stat. pou akolou9oun einai mewtwo,palkia,giratina,ho-oh k rayquaza pou ola sta statistika pairnane ta 1700!!!........
πιστευω το dialga.αλλα εγω χανω τις μαχες μονο απο giratina + garchomp(oxi o staraptor,εγω η μεγαλη αδερφη.τον εχω νικησει μονο 2 φορες)
κοιταξτε στην ιστορια το πιο δυνατο ειναι το arceus αλλα ετσι σαν μαχη πιστευω ενα πολυ καλα εκπαιδευμενο mewtwo με καλα moveset θα αξιζε πιστευω για μια καλη μαχη
ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ
απλα σε ρωταω επιδι απαγορευονται τα διπλα account δε στο πα σε φαση να σε πειραξη
to katalaba απλοσ για σημερα
Pages: 1 2 3
Reference URL's