02-01-2011, 09:01 PM
16-06-2011, 05:42 PM
Deoxys, ένα πόκεμον από το διάστημα! Αυτό σημαίνει ότι εξελίχθικε και διαμόρφοσε διαφορετικές δυνάμεις από τα πόκεμον της γης. Mewtwo, τι μας λες; Με μια δυο γενετικές τροποποιήσεις και το bibarel που έχω να κάνει ΗΜ γίνεται το δυνατότερο πόκεμον. Arceus, ο θεός τον πόκεμον; Έλα τώρα, αυτό πάει αυτοματα εκτώς διαγωνισμού!
Με αυτά τα τρία που έχουν άδικο πλεονέκτημα απ' έξω θα ψηφίσω το Rayquaza.
Με αυτά τα τρία που έχουν άδικο πλεονέκτημα απ' έξω θα ψηφίσω το Rayquaza.
16-06-2011, 08:27 PM
Οπως ειπαν και αλλοι δεν υπαρχει δυνατοτερο ποκεμον γιατι καθενα εχει διαφορετικους ρολους σε μια ομαδα και κυριως γιατι παντα υπαρχει κατι που μπορει να το κανει counter.Παντως απο ubers/θρυλικα προτιμω το Mewtwo.
17-06-2011, 01:33 AM
Πώς και δεν έπεσε το μάτι μου σ' αυτό το thread τόσο καιρό;
On-topic, το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό έιναι Mewtwo αλλά αυτό μάλλον παέι στη κατηγορία το καλύτερο για μένα Pokémon. Αν δούμε τα πράγματα σωστά, δύο είναι μάλλον οι κορυφαίοι υποψήφιοι, Deoxys και Arceus. Κυρίως λόγω της δυνατότητας τους να αλλάζουν τύπους/μορφές, της ευελιξίας που διαθέτουν και τα τρομερά stats τους.
Οκ, τώρα όπως είπε και ο Phoenix το Arceus σαν θεός και καλά που την έχει δει είναι και το δυνατότερο αλλά ξέρουμε πως στη μάχη δεν υπάρχει τίποτα τέλειο.
Οπότε τελικά και λογικά βγάζουμε το συμπέρασμα, χωρίς να υπολογίσουμε imba τύπου Rattata και έτσι, πώς ο Mewtwo είναι υπεράνω όλων
On-topic, το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό έιναι Mewtwo αλλά αυτό μάλλον παέι στη κατηγορία το καλύτερο για μένα Pokémon. Αν δούμε τα πράγματα σωστά, δύο είναι μάλλον οι κορυφαίοι υποψήφιοι, Deoxys και Arceus. Κυρίως λόγω της δυνατότητας τους να αλλάζουν τύπους/μορφές, της ευελιξίας που διαθέτουν και τα τρομερά stats τους.
Οκ, τώρα όπως είπε και ο Phoenix το Arceus σαν θεός και καλά που την έχει δει είναι και το δυνατότερο αλλά ξέρουμε πως στη μάχη δεν υπάρχει τίποτα τέλειο.
Οπότε τελικά και λογικά βγάζουμε το συμπέρασμα, χωρίς να υπολογίσουμε imba τύπου Rattata και έτσι, πώς ο Mewtwo είναι υπεράνω όλων