16-04-2009, 04:33 PM
16-04-2009, 05:27 PM
Αν και ξερω σχεδον ολα τα ονοματα των Ποκεμον και μπορω να αναγνωρισω καποιο αν μου δωσεις εικονα,απο 'εμπειρια' (σαν του ΝΜ2,πχ xD) δεν εχω.Την κασετα την τερματισα σε 2-3 μηνες,γιατι βαριομουνα να παιξω,η ξεχναγα να κανω save.Απο μαχες,...Τις εντος παιχνιδιου τις εχω κερδισει ολες,χωρις να χασω ποτε,αλλα εκτος παιχνιδιου οχι xD
Ωρες παιχνιδιου;Πολλες,πανω απο 460.
Ωρες παιχνιδιου;Πολλες,πανω απο 460.
16-04-2009, 06:27 PM
Νταξ , είμαι καλός στο να βοηθάω μικρούς να περάσουν καμιά κασέτα να εξελίξουν έχω παίξει και γω τόσο σα τη Μίρκα έχω δει 3-4 ταινίες (τις άλλες όχι βαριέμαι). Επίσης μπορώ να σου πω ποιο είναι κάθε πόκεμον , να πάω μέχρι το πρωτάθλημα την Diamond και την Pearl (που τις εχω φρέσκιες) σε 2 μέρες(το χω κανει!)
16-04-2009, 06:33 PM
λοιπόν, εγώ έχω αρκετή εμπειρία και απο μάχες και γενικός απο το παιχνίδη, έχω δεί τις πρώτες 6 ταινίες μαζί με την 10η, στην Diamond πέρασα το πρωτάθλημα στις 30 περίπου ώρες (έχω ακόμα το πρώτο παιχνίδη της Diamond!) τώρα πιά την Saphire μου την περνάω σε λίγοτερο απο 10 ώρες (μιά φορά την πέρασα στις 7 και κάτι!), ξέρω σχεδόν όλα τα Pokemon (εκτός τα τελευταία της Sinnoh)... αυτά...
16-04-2009, 07:20 PM
Εγώ έχω αρκετή εμπειρία! Μετά τις μάχες μου με τον NM2 και τον ΒLUE, απέκτησα απίστευτη γνώση, η οποία μπορεί να «μεταφραστεί» και ως εμπειρία.
Συνολικά, έχω παίξει πάνω από 1000 ώρες. Στην Diamond έχω παίξει 550, ενώ στην Emerald κάπου στις 490.
Για να τερματίσω τη Diamond, μου πήρε κάπου 120 ώρες. Όχι επειδή ήταν δύσκολη, αλλά επειδή ήταν καινούργια κασέτα και ήθελα να την εξερευνήσω, καθώς επίσης και να εκπαιδεύσω τα Pokemon μου. Την Emerald, εάν ενθυμούμαι καλά, την τερμάτισα πολύ γρήγορα, επειδή είναι ίδια η Ruby, στην οποία είχα κάνει πάνω από 5 φορές New Game.
Συνολικά, έχω παίξει πάνω από 1000 ώρες. Στην Diamond έχω παίξει 550, ενώ στην Emerald κάπου στις 490.
Για να τερματίσω τη Diamond, μου πήρε κάπου 120 ώρες. Όχι επειδή ήταν δύσκολη, αλλά επειδή ήταν καινούργια κασέτα και ήθελα να την εξερευνήσω, καθώς επίσης και να εκπαιδεύσω τα Pokemon μου. Την Emerald, εάν ενθυμούμαι καλά, την τερμάτισα πολύ γρήγορα, επειδή είναι ίδια η Ruby, στην οποία είχα κάνει πάνω από 5 φορές New Game.
16-04-2009, 07:26 PM
εγω τι εμπειρια να εχω?οχι και πολυ μεγαλη αλλα αρκετη για να κερδιζω τους ''αδυναμους'' αλλα σχετικα δεν εχω αρκετη.
16-04-2009, 07:48 PM
Για μένα πείρα δεν είναι να έχω παίξει 1000000 ώρες η να έχω όλα τα ποκεμον.Πείρα είναι η συνισταμένη της τριβής σου από μάχες κτλ.Ο καλός ο παίκτης φαίνεται στη μάχη και στα stats των ποκεμον του.Eμένα μ΄αφήνει αδιάφοροn αν εσύ πχ έχεις παίξει 590040404043 ώρες,τη στιγμή που δεν έχεις τίποτα άλλο να επιδείξεις,όπως gold trainer card η 100 σερί νίκες στο wifi, h 2000 rating στο shoddy.Δε λέω,και τα προλεχθέντα είναι σωστά,αλλά το σπουδαιότερο δεν είναι τα in game επιτεύγματα σου,αλλά αυτά που πράττεις σε tour κτλ
16-04-2009, 08:18 PM
Το θέμα είναι να κερδίζεις τον σεβασμό των αντιπάλων σου ακόμα και αν χάνεις....Βσκ το πιο σημαντικό...Κάποιος που νικάει επειδή είναι τυχερός δεν μου λέει τίποτα...Από εμπειρία τώρα...Έχω παίξει γύρω στις 1500 ώρες υπολογίζω(λίγες λέω αλλά τέσπα)αλλά έχω καεί να διαβάζω διάφορα για τα Pokemon,είτε στρατηγικές είτε διάφορα άλλα στην bulbapedia,στο LP και σε άλλα μέρη...Και από μάχες καλά πάω οκ είμαι....Αυτά...
16-04-2009, 09:13 PM
εγω παντως παιζω ποκεμον πανω απο 2000 ωρες, τερματησα την diamond σε 8,50 ωρες και απο τοτε που εγινα μελος στο lp, εμαθα για natures, EVs, στρατηγικες κτλ, που με βοηθησαν στο να γινω ενας καλος εκπαιδευτης. με λιγα λογια, πιστευω οτι ειμαι αρκετα καλος και μπορω να γινω ακομα πιο καλυτερος στο μελλον...
17-04-2009, 12:48 AM
i can finish the game in 2 days also i know the most pokemon and i can tell their names if you show me their pictures
17-04-2009, 11:29 AM
(16-04-2009 08:18 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]...Κάποιος που νικάει επειδή είναι τυχερός δεν μου λέει τίποτα...Από εμπειρία τώρα..αλλά έχω καεί να διαβάζω διάφορα για τα Pokemon,είτε στρατηγικές είτε διάφορα άλλα στην bulbapedia,στο LP και σε άλλα μέρη...
άρα εγώ δε σου λέω τίποτα... ττέσπα δε σε νίκησα τελικά οπότε...δεν έχει σημασία. Back to the topic. Και γω έχω καεί διαβάζοντας άρθρα , συνολικά έχω αφιερώσει γύρω στις 1000 ώρες της ζωής μου , αξιοσέβαστο ποσό το οποίο ξεπερνά τις ώρες που έχω περάσει με το one piece...
21-04-2009, 11:35 AM
εγω εχω μια πολυ καλη εμπειρια στα ποκεμον και για να τερματισω την diamond μου μαζι και να πιασω τα θρυλικα μου πηρε 12 ωρες
21-04-2009, 02:20 PM
Καθολου καλη; I suck.xD
Νταξ πλακα κανω, το μονο κακο ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο 4η γενια ακομα, και πρεπει να αρχιζω να συμβουλευομαι οδηγους για IV'S, EV's και EV training και τα λοιπα. Θα βρω χρονο και θα αφιερωσω λιγον η και πολυ, που θα παει?
Νταξ πλακα κανω, το μονο κακο ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο 4η γενια ακομα, και πρεπει να αρχιζω να συμβουλευομαι οδηγους για IV'S, EV's και EV training και τα λοιπα. Θα βρω χρονο και θα αφιερωσω λιγον η και πολυ, που θα παει?
21-04-2009, 02:35 PM
Οχι να το παινευτω , αλλα απο εμπειρια αλλο τιποτα!
Ασχολουμε 9 χρονια με το θεμα " Ποκεμον " , απο 8 χρονων. Εχω παιξει ολες τις κασετες ( και μαλιστα παραπανω απο 2 φορες την καθεμια ) , εχω κανει 4-5 decks στο Pokemon Trading Card Game , ειχα ενα κουβα ταπες ( τις πουλησα! ) , αφισες , κουκλακια...
Απο μαχες , εχω παιξει παμπολες , για χρονια ολοκληρα μαζευομασταν με τη παρεα για να κανουμε καμια μαχουλα...ω ναι....
Ασχολουμε 9 χρονια με το θεμα " Ποκεμον " , απο 8 χρονων. Εχω παιξει ολες τις κασετες ( και μαλιστα παραπανω απο 2 φορες την καθεμια ) , εχω κανει 4-5 decks στο Pokemon Trading Card Game , ειχα ενα κουβα ταπες ( τις πουλησα! ) , αφισες , κουκλακια...
Απο μαχες , εχω παιξει παμπολες , για χρονια ολοκληρα μαζευομασταν με τη παρεα για να κανουμε καμια μαχουλα...ω ναι....
27-04-2009, 10:23 PM
E, νταξ εχω τερματισει ολες τις κασετες απο ρεντ/μπλου μεχρι d/p. Μιλαμε για απειρες ωρες παιχνιδιου συνολικα μιας και απο 5 χρονων μεσ' στα ποκεμον ειμαι. Εχω δει σχεδον ολες τις ταινίες μεχρι εκεινη του Λουκαριο (δεν εχει ερθει στην Ελλαδα). Ενταξει, σε wifi χανω συχνα δε λεω αλλα στη περιπετεια ουτε μια φορα... αυτα!