Πριν μπω στο part 1 της ιστορίας θα ήθελα να σας πω πως οι συγγένενειες μεταξύ των "ηθοποιών" είναι εντελώς τυχαίες και μη αληθινές. Ακόμα, μην σας φανεί περίεργο που δεν είμαι εγώ η κύρια πρωταγωνίστρια, δεν ήθελα να είμαι το επίκεντρο εγω... Ελπίζω να σας αρέσει η ιστορία...
PART 1
10 χρόνια μ.Α. (μετά Αsh), ένα αγόρι, ο Johan, γύρω στα 14 χρόνια του, ξεκίνησε από την πόλη όπου γεννήθηκε, την Twinleaf, στη Sinoh Region για να πάει στη γιαγιά του που μένει στην Snowpoint city γιατί, αυτή και τα πόκεμόν της, είχαν τραυματιστεί άσχημα μετά από ρίξη μολότοφ από μια πολύ γνωστή στη Sinoh περιοχή τρομοκρατική ομάδα την "Subartic". O Johan, δεν είχαι ούτε ένα pokemon και έτσι αναγκάστηκε να πάει με τα πόδια στη Snowpoint - πράγμα αδύνατο γιατί πρέπει κανείς να αντιμετωπίσει άγριες χιονοθύελλες για να φτάσει εκει- και μάλιστα χωρίς πόκεμον, είναι ακατόρθωτο!!!
συνεχίζεται...
Γιατί δεν το έβαλες ολόκληρο; τέσπα, χαίρομαι ξαναήρθες!
To υπολοιπο -οχι το part 2 και 3 αλλα το 4- έχει μεγαλύτερη φαση. Και δεν το έβαλα ολόκληρο γιατι βιαζομουν αλλά καλομελέτα....
PART 2
O Johan, ξεκίνησε γρήγορα γρήγορα για να φτάσει έγκαιρα στην γιαγιά του που είχε ανάγκη την βοήθειά του!! Από την βιασύνη του, ξέχασε πολλά από τα απαραίτητά του πράγματα και πήρε μόνο το backpack του με 2-3 Pecha berry και ένα κασκόλ για καλό και για κακό. Αποχαιρέτησε την μητέρα και την αδερφή του, την Latias και έφυγε. Όπως έφευγε, η μικρή του αδερφή, του φώναξε:
JOOOOOHAN!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ, ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
Johan: Eισαι πολύ μικρή για να έρθεις, μπορεί να χτυπήσεις -και δεν το θέλω καθόλου αυτό...
Latias: Χαχα! Γελάστηκες!! Εγώ, θα έρθω θες δεν θες!! Εγω και το Starly θα σου χρειαστούμε!!
Μόλις ακουσε για το Starly ξαφνιάστηκε !! Πως και η Latias θα έβαζε σε κίνδυνο το κακομαθημένο της Starly? Eτσι, αλλαξε γνωμη!
Johan: Ε... Latias, εισαι σιγουρη ??
Latias: Αμέ!
Johan: Aν είναι ετσι, οκ!!
Έτσι, ξεκινησανε... Καθώς πέρασαν έξω από την Twinleaf, είδαν δυο μονοπάτια. Αποφασισανε απο τα αριστερα... και αντικρίζουν ένα τοπίο καταπληκτικό!! Μια λίμνη, στη μεση ενα μικρο νησακι με μια σπηλίτσα!! Η Latias εμεινε με το στομα ανοιχτο ενω ο Johan, θαυμαζε το τοπίο!!
Latias: Ωστε αυτη είναι η λίμνη VAriety!!
O Johan, δεν είπε τίποτα και αφέθηκε στο κελάηδημα των πουλιων...
συνεχίζεται...
Αχα!!!ΤΕΛΕΙΟ!ακομα και στις λεπτομερειες αψογο!Συνεχισε θελω να δω την εξελιξη!
(20-04-2009 09:23 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Αχα!!!ΤΕΛΕΙΟ!ακομα και στις λεπτομερειες αψογο!Συνεχισε θελω να δω την εξελιξη!
Nαι, παω αμεσως να το συνεχισω... που να δεις σε λίγο που θα είσαι κι εσυ...!!
PART 3a'
"Charmander, θα πέσεις!!"
Latias: ??? Ποιος το είπε αυτό???
Johan: ... Μαλλον ξέρω ποιος αλλος ειναι εδώ...(ειπε κοιτώντας το δέντρο λιγο παραπέρα) βλέπεις εκείνο τον τύπο πάνω στο δεντρο μαζί με εκείνο το charmander που κυνηγα αυτό το caterpie? Aυτός πρέπει να φωναξε!
-Μπουουμ!- Ακουστηκε μόλις το Charmander επεσε κατω και μετά εκείνο το Caterpie σωριάστηκε πανω στο κεφαλάκι του Charmander. To αγόρι με μιας κατεβαίνει από το δέντρο για να δει αν το ποκεμον του είναι καλά -και ευτυχως ειναι- και ο johan με τη latias τον πλησιάζουν...
Johan: Γεια, είναι καλά το Charmander?
-ε, ναι, ευχτυχως ειναι μια χαρούλα!!
Latias: Ουφ, για μια στιγμη τρόμαξα!! Και... δεν μας είπες, πως σε λένε??
-Charizard the Dark αλλα οι φίλοι με φωναζουν Dark! Eσας?
L: Εγω, είμαι η Latias και απο 'δω, είναι το ποκεμον μου, η Starly.
J:Eγω, είμαι ο Johan, αδερφός της Latias. Χαιρω πολύ!
D: Παρομοίος! Μα.. δεν αφήνουμε λέω 'γω τα 'κιριλέ'? Για που πηγαίνατε?
J: Στη γιαγιά μας... είναι μεγάαλη ιστορία...
O Johan διηγείτε την ιστορία με τη γιαγιά του...
συνεχίζεται... στο PART 3b'!!
ω τα σπάει δεσποινίς μου!!!!!!
Εξαιρετικό για συνέχα...
Καλο!Αλλα προσπαθησε να τα μεγαλωσεις λιγο στην δοση τους!!!
ευχαριστωωωω....μετα τα αυτόγραφα... dark, μετα εχεις κατι μα κατι ατακες!!
Χρηστάκι, εγώ νομιζα πως βαριεστε αν ειναι μεγαλα αλλα αφου εχετε ορεξη να διαβαζετε, οκ!!
PART 3b'
Dark: Πωπω, δεν λες καλα που ζεί η καημενούλα η γιαγια -ευτχώς- γιατί είναι πολύ νεα για να πεθάνει!!
Johan+Latias:....????
D: Και τώρα θα πάτε στη Snowpoint, μονο με ενα Starly?? Xωρις παρεξηγηση(λεει κοιταζωντας την Starly που τον κοιταζε με μισο ματι μετα απο αυτο που ειπε).
Latias: Αχου, μη μιλάς έτσι για το Starly μου, γουτσου-γούτσου..(λεει αγκαλιαζοντας το σφιχτα!).
J:...
D:...
Mε αυτα και με εκεινα αφου εκαστος ειπε την ιστορία της ζωής του -και ο λουμίδης τον καφε του- ο Dark, λεει απαφασιστικά:
"Θα ερθω κι εγω! Δεν θα αφήσω καμία χαζή μολοτοφ να εμποδίσει μια νεα κοπέλα να ζήσει την ζωή της -οπως η γιαγια σας καλιωρα-!"
Ο johan ακούγοντας το νέο αυτό, χάρηκε και δεχτηκε. Έτσι, αφησαν τις λιμνούλες, τα νησακια και τα δεντρακια κι έφυγαν.
Πήγαν από τον δεξί δρόμο κΑι βρέθηκαν σε ενα τοπίο με πυκνή βλαστηση. Καθως περπατανε ακούγεται μια κραυγή και...
συνεχίζεται... στο PART 4!!
a big sorry for Christozz but I need to ask something first to continue it... sorry Chris!!
(20-04-2009 10:38 PM)Latias Wrote: [ -> ]Έτσι, αφησαν τις λιμνούλες, τα νησακια και τα δεντρακια κι έφυγαν.
καλά εδώ έσκασα στα γέλια! και Latias γράφε λίγο μεγαλύτερα Parts... να υπήρχε ακόμα η δικιά μου ιστορία να έβλεπες λίγο... καλά άστο αυτό, άντε και πρόσεξε μην κάνεις καμιά μα***ια με την ιστορία σου σαν κι εμένα γιατί θα σε γδάρω κακομοίρα μου!
βαλε κι εμενα στο στορυ σου! plz!
(21-04-2009 12:31 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]βαλε κι εμενα στο στορυ σου! plz!
αμε! Τι θες να είσαι καλός ή κακός? Απαντα μου pm ok?
Johan, πρωταγωνιστη μου, θα προσπαθήσω να μην κανω καμια ΒΛΑΚΕΙΑ και θα σου πω οτι ειπα και στον chris. Επρεπε να σε ρωτησω.. ξερεις εσυ τι! Αλλιως πως θα συνεχιζα, ε?
χαχαχα...τα σπάει , ειδικά εκεί με το λουμίδη.
Έχει πολύ πλάκα , συνεχισέ το!!
PART 4
Sno-sno-snooooruuut!!
ακούγεται μια γλυκιά φωνούλα μεσα από τα χόρτα-μην πάει ο νους σας στο κακο(χορτο)-
Η Latias, πετάγετε με μιας πισω και αρπάζει απο τα χόρτα-ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟ!!- ενα μικρό σνορατ. Το σφίγγει στην αγκαλιά της και το κανακευει-Γουτσου, γουτσου, ποιο ειναι το μικρό μου snorut??- ενώ το Στάρλυ κοιτα "το μικρό της " Σνορατ με μισο ματι. Οπως το κανανεύει, παρατηρει δεμενο στο ποδαράκι του ενα σημείωμα!! Λεει..
παιδια, για.. ελατε λιγο... έχει κατι στο ποδαράκι του...(το ανοιγει και το διαβαζει)
Αγαπητα μου εγγονια,
ελπιζω να είστε καλα. Το Σνορατ που κραταει η Latias στα χερια της (είμαι σιγουρη πως το εχει σχεδον πνιξει) είναι το μωρο της Φροσλας μου, η οποια ειναι ετοιμοθανατη. Παρακαλω, βιαστείτε!
Με αγάπη,
η Γιαγιά
συνεχίζεται...
(21-04-2009 02:13 PM)Latias Wrote: [ -> ] (21-04-2009 12:31 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]βαλε κι εμενα στο στορυ σου! plz!
αμε! Τι θες να είσαι καλός ή κακός? Απαντα μου pm ok
θελω να μαι ο καλος φυσικα!!!!
πολυ καλα μεχρι τωρα.Μονο αν τα εκανες μεγαλυτερα και προσθετες περισσοτερες λεπτομερειες θα ηταν καλυτερο ομως και παλι δεν πειραζει.Ξερω πως ειναι όταν γραφεις και ειναι λιγουλακι δυσκολο αλλα αν βελτιωθεις σε αυτα τα δυο θα σαι αψογη.