Legendary Pokémon

Full Version: Επιστροφη στις ριζες...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Στην εποχη των Diamond/Pearl και Platinum τα πραγματα ειναι αρκετα διαφορετικα απο τις αρχικες κασετες. Ομολογω πως το Metagame σημερα ειναι αρκετα πιο ελευθερο απο οτι ηταν στις R/S/E/FR/LG κατα τη γνωμη μου. Παντα ομως αναπολω τις μερες των Red/Blue και Gold/Silver οπου ελαχιστοι ηξερα τα Game Mechanics σε βαθος και ετσι το παιχνιδι ειχε πολυ μεγαλυτερο επιπεδο διασκεδασης και οχι αυστηρης υποταγης σε οτι προσταζουν οι "κανονες" του ανταγωνισμου καθε περιοδο. Ισως η απαιτηση τοσων ατομων για G/S Remake αντανακλα τις παραπανω σκεψεις μου. Βεβαια τωρα τα πραγματα θα ειναι αλλιως...
Απο καιρο ηθελα να ξεκινησω την Pokemon Blue απο την αρχη για να θυμηθω εκεινες τις εποχες. Ψαχνοντας ομως για μια δημιουργικη ιδεα, εκανα το εξης. Ξεκινησα την Leaf Green απο την αρχη προσπαθωντας να συνδιασω την παλια μου ιστορια με τα σημερινα δεδομενα. Αντι απλα να προσπαθω να την τερματισω, πιανω τα ιδια Pokemon που ειχα και τοτε αλλα προσπαθω να εχουν σωστο Nature ωστε στη συνεχεια να τα εκπαιδευσω συμφωνα με τα ανταγωνιστικα δεδομενα. Με λιγα λογια προσπαθω να δω αν η πρωτη ομαδα του Blue, θα μπορουσε να υπαρξει στις μερες μας. Ετσι, μεχρι τωρα εχω τα εξης:
Squirtle lvl 13 - Bold Nature - Met in Pallet Town
Pidgey lvl 11 - Jolly Nature - Met in Route 1
Butterfree lvl 11 - Hasty Nature - Met in Viridian Forest
Pikachu lvl 11 - Naive Nature - Met in Viridian Forest

Προφανως η ομαδα που θα φτιαχτει δεν θα ειναι η καλυτερη δυνατη αφου τα Pokemon ειναι απο UU μεχρι NU και χωρις Breeding (οποτε ο Pikachu πχ, δεν θα μαθει Volt Tackle) αλλα απο την αλλη ειναι απο τις ιδεες που μου αρεσουν περισσοτερο και ειναι η αιτια που ξαναρχισα να παιζω ενεργα Pokemon (πιο πριν επαιζα αραια και που). Εσεις εχετε καμια ιδεα για αναβιωση των παλιων καλων καιρων;
(21-04-2009 12:43 AM)BLUE Wrote: [ -> ]Εσεις εχετε καμια ιδεα για αναβιωση των παλιων καλων καιρων;

Χαχα, μας κάλυψες πλήρως. Κι εγώ αυτό έκανα όταν ήθελα να θυμηθώ τα παλιά. Αλλά δυστυχώς η κασέτα ήταν του φίλου μου. Τ_Τ

Χμμμ, τώρα μου το ξανασκέφτομαι, θα μπορούσες να παίξεις είτε Pokemon Stadium είτε να συνδέσεις την Blue/Red/Yellow στο Nintendo 64. Είχε ένα εξάρτημα μαζί με την Pokemon Stadium που σε άφηνε τα συνδέσεις τις παλαιές κασέτες στο Nintendo 64, εάν θυμάμαι καλά. Δυστυχώς, όμως, όντας μικρός δεν καταλάβαινα και πολλά από τέτοια πράγματα, και δεν κατάφερα ποτέ να συνδέσω την Yellow μου με το N64.

(21-04-2009 12:43 AM)BLUE Wrote: [ -> ]προσπαθω να εχουν σωστο Nature ωστε στη συνεχεια να τα εκπαιδευσω συμφωνα με τα ανταγωνιστικα δεδομενα.

Εδώ πάντως θα διαφωνήσω. Θα απολάμβανα περισσότερο το παιχνίδι εάν δεν προσπαθούσα να βρω τα σωστά Natures. Βέβαια, αυτό εξαρτάται από τον παίκτη.
Πολυ συχνα έως καθημερινά!Ηθελα και εγω πραγατικα εδω και καιρο να ζησω εκεινες τις ωραιες εποχες οπου δεν υπηρχαν αυτοι οι μεθοδοι που υπαρχουν σημερα(breedings,EVtrain κ.α)αλλα δεν μπορουσα και μπορω λογω διαβασματων.Θα προσπαθησω μες στο καλοκαιρι αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι ολα ιδια οπως εκεινα τα χρονια....διοτι εκεινα τα χρονια ηταν τα πρωτα σταδια μας οπου ανακαλυπταμε των κοσμο των pokemon και εγω προσωπικα χωρις να ξερω τα τελεια αγγλικα,με το που την τερματισα ενιωσα χαρουμενος και ανυπομονουσα να παω στα καταστηματα ωστε να αγορασω την επομενη που ειχε βγει (yellow).
Τωρα δεν εχω τοση αναγκη να παιξω την περιπετεια του Kanto μεσω των fr/lg αλλα αυτη του Johto που δεν προλαβα να την χαρω γιατι και η silver αλλα και η gold μου χαλασαν Sad
@fr3quency:
Οντως θα ηταν καλυτερο να μην τα λαμβανω υποψιν μου, αλλα απο την αλλη η ιδεα να χρησιμοποιω "τα πρωτα μου Pokemon" ειναι τοσο ελκυστικη που καθισα και επιανα Pikachu στο Viridian Forest (ειναι σπανια εκει και εχω μονο Pokeballs λιγα λεφτα και low level Pokemon) μεχρι να βρω καλο Nature!
Ξεκίνα την Blue ξανά ρε μεγάλε να έχουμε κι έναν τρίτο ο Βασίλης κι εγώ. Στις RBY οι μάχες κατα την ταπεινή μου γνώμη ήταν πολλές φορές πιο διασκεδαστικές από τις σημερινές σε DPP. Γιατί μπορεί να μην είχαμε Leftovers και Life Orb τότε, ωστόσο οι μάχες ήταν πάντα διαφορετικές. Και φυσικά, μπορεί να υπήρχαν και τότε κάποια standards, πχ Amnesia Mewtwo, αλλά μπορείς να τα νικήσεις με έξυπνο παιχνίδι χωρίς να έχεις το 100% counter τους στην ομάδα.

Εγώ προτείνω όσοι έχουν ακόμα τις RBY τους να ξεκινήσουν να παίζουν και σε μια μελλοντική συνάντηση να παίξουμε καμια μάχη.
Εμένα η πιο παλιά μου που λειτουργεί είναι η Ruby...Blue δεν είχα ούτε Red...Και ούτε GB παλιό μόνο DS Lite έχω..Οπότε βγάλτε βίντεο τις μάχες!Toungue
Συνηθως δεν περιφανευομαι για τα κατορθωματα μου αλλα αυτο πρεπει να το πω!
Η εξαδα μου συμπληρωθηκε πριν τη Misty με τα εξης δυο Pokemon:
Sandshrew Adamant Nature / Met in ROUTE 4 at lvl 8. Τωρα ειναι lvl 17
ΚΑΙ
Kadabra TIMID NATURE με SYNCHRONIZE!!!!!! / met in ROUTE 25 at lvl 11 πιασμενο με Pokeball. Μολις εξελιχθηκε και ειναι στο lvl 16.
Για να πιασω το Abra χρησιμοποιησα Butterfree και εκανα τον πρωτο γυρο sleep powder και το δευτερο Tackle προσευχομενος μην ξυπνησει και κανει Teleport! Ασε που μεχρι να εμφανιστει Abra περνουσε κανα τριλεπτο καθε φορα. Εφαγα πολυ χρονο αλλα νομιζω αξιζε τον κοπο!
Τωρα μολις εχω νικησει τη Misty και βρισκομαι στο δρομο για Vermilion.
Εγω ειχα ξεκινησει τη Fire Red μεσα στις διακοπες του Πασχα, ακριβως για το λογο οτι ηθελα να θυμηθω τα παλια. Πανω κατω εκανα αυτο που εκανε και ο Blue, με τη διαφορα βεβαιως οτι δεν καθομουν να βρω το σωστο nature για το καθε Pokemon. Δεν εχω τοσο μεγαλη υπομονη και απολαμβανω πολυ περισσοτερο το παιχνιδι μην εχοντας το μυαλο μου στα natures, IV's, EP's etc. Παραλληλα μου ηρθε και η τρελα να συμπληρωσω το Pokedex (τα πρωτα 150 τουλαχιστον), οποτε αρχισα να πιανω και να εξελισσω καθε Pokemon που εβρισκα, ανεξαρτητως αν θα τα χρησιμοποιησω στην εξαδα σε καποια φαση.... Στη φαση που βρισκεται τωρα η κασσετα, μου λειπουν ελαχιστα Pokemon απο το Kanto...
Εγω εκανα κι αλλη τρελα. Θυμηθηκα οτι δεν ειχα παρει το τριτο εμβλημα στην ωρα του, κι ετσι το αφησα πισω και παω για τα αλλαToungue Επισης δεν ειχα Bike και ουτε το χρησιμοποιω τωρα αν και οι μποτες αλλαζουν το πραγμα...Τελος ειπα να περασω και το Rock Tunel χωρις Flash οπως ειχα κανει τοτε αλλα τελικα δεν το εκανα γιατι θα μου επερνε χρονο και θελω να την τελειωσω γιατι εχω καποια σχεδια σχετικα με Platinum.
(07-05-2009 12:09 PM)BLUE Wrote: [ -> ]εχω καποια σχεδια σχετικα με Platinum.

και ποια ειναι αυτα?? μηπως ev training??
Απλα θελω να εχω φτασει ως καποιο σημειο την Leaf Green ωστε να μπορω να μεταφερω τα Pokemon σε Emerald και στη συνεχεια στην Platinum, ωστε να μην εχω δυο κασετες να εκκρεμουν. Μετα εχω σκεφτει να εκπαιδευσω διαφορα αλλα Pokemon και να προσπαθησω για πεντε αστερακια πρωτα στην Diamond και με το καλο στην Platinum. Για να πω την αληθεια δεν ξερω τι απο ολα αυτα θα καταφερω αλλα τελος παντων. Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη Leaf Green.
Λέω να κάνω και εγώ ένα new game την LG μετά τις εξετάσεις(αν και λογικά θα πάρω Plat οπότε...).Αλλά δν ξέρω,να πάρω Charizard ή Blastoise για Raikou?Λίγο μούφα το Blastoise την προηγούμενη φορά με το ζόρι πήρα πρωτάθλημα...
Μπορεις να παρεις Blastoise και να πιασεις καποια αλλα Pokemon που σου αρεσουν και μπορουν να καλυψουν τις αδυναμιες του. Κι εγω Blastoise πηρα στη FR κυριως γιατι ηθελα Raikou... Και μπορω να πω οτι το πηρα σχετικα ευκολα το πρωταθλημα...
Η μοναδική φορά που δεν εκπαίδευα μόνο το αρχικό μου(εκτός από τις 2ες και 3ες φορές π έπαιζα κασέτες τότε κάτι έκανα)ήταν στη Diamond που είχα και τα 3 αρχικά.Και δεν είναι ότι έχει αδυναμίες,άχρηστο είναι Toungue.
εγω τωρα, αρχιζω να παιζω pokemon ruby & sapphire (αφου τα εκανα νιου γκειμ, λογω των ελαχιστων ποκεμον που ειχα σ αυτες..), για να παρω μερικα αντικειμενα & ποκεμον που χρειαζομαι για την πλατινουμ.....
Pages: 1 2
Reference URL's