Το Blastoise μπορει ανετα να σταθει ακομα και σε OU Environment. Απλα δε σε βολευει in-game. Εγω παλι μια χαρα τα παω. Τωρα ανακοινωθηκαν και τα καινουρια Remakes
Ειναι σαν να ειμαι παλι στο δημοτικο και να ακουω γι αυτες τις νεες κασετες που θα βγουν ενω ακομα παιζω Red και Blue! Μου ηρθε κουτι αυτο το new game.
(07-05-2009 12:09 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Τελος ειπα να περασω και το Rock Tunel χωρις Flash οπως ειχα κανει τοτε
Χαχα, κι εγώ χωρίς Flash το είχα περάσει. Αλλά προσπαθούσα επί 3-4 ημέρες. Μόλις πήγαινα στις σκάλες μέσα στη σπηλιά και με έβγαζε κάπου ήμουν έτσι:
(08-05-2009 11:17 AM)BLUE Wrote: [ -> ]ανακοινωθηκαν και τα καινουρια Remakes
Για κάποιο λόγο, με έχει πιάσει άγχος. Εννοείται πως θα τις αγοράσω, αλλά και πάλι πιστεύω ότι δεν έπρεπε να βγει remake. Ή τουλάχιστον ήλπιζα να μην έβγαινε. Ελπίζω τα γραφικά να είναι ίδια με αυτά των DPPt. >_<
ΥΓ: Από ότι φαίνεται, όλα ρε remakes έχουν δύο λέξεις στον τίτλο τους.
(08-05-2009 01:10 PM)fr3quency Wrote: [ -> ] (07-05-2009 12:09 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Τελος ειπα να περασω και το Rock Tunel χωρις Flash οπως ειχα κανει τοτε
Χαχα, κι εγώ χωρίς Flash το είχα περάσει.
Όλοι το είχαν περάσει χωρίς Flash.
Η δικιά μου στρατηγική ήταν απλή. Προχωρούσα ευθεία μέχρι να σκάσω σε τοίχο, μετά άλλαζα κατεύθυνση και συνέχιζα το ίδιο. Eventually, θα έβρισκα τις σκάλες, ε τώρα αν έπαιρνε λίγο παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε, σιγά.
Και φυσικα νικουσα καθε Pokemon που εμφανιζοταν. Δεν υπηρχε η λεξη Run. Ηταν πολυ υποτιμητικη! Εγω ψαχνομουν μεχρι να βρω καινουριο εκπαιδευτη. Μολις εβρισκα σημαινε πως ημουν σε καλο δρομο. Να πω την αληθεια θεωρω τις Blue/Red πιο κοντα στην ενοια του RPG. Τα τελευταια παιχνιδια Pokemon ειναι μονοδρομος. Στις Red/Blue μπορουσες να βρεις το Flash αλλα επρεπε να ψαξεις λιγο. Δεν στο εδιναν με το ζορι. Επισης δε χρειαζοταν να εχω ντε και καλα το τριτο εμβλημα για να προχωρησω. Σε μερικες περιπτωσεις βεβαια καποια πραγματα ηταν απαραιτητα, αλλα γενικως μου εδινε την αισθηση του πιο ελευθερου. Τα τελευταια παιχνιδια ειναι πολυ πιο κατευθυνομενα.
Λοιπον,μιας και δεν ειχα τιποτα καλυτερο να κανω το μεσημερι,ξαναρχισα και εγω την Leaf Green μου(οντως Φιλλιπε ειναι διασκεδαστικη ιδεα)
Αρχισα με το κλασσικο μου starter,τον πολυαγαπημενο μου Charmander,αφου εκατσα κανα τεταρτο μεχρι να βρω Timid nature.
Δεν επαιξα παρα πολυ βεβαια,εφτασα μονο μεχρι την Pewter και εχω πιασει ενα Naive Caterpie και ενα Rash Pikachu
Τωρα,θελω να πιασω ενα Nidoran(m) που ειχε στα χορτα πριν την Pewter στις R/B/Y....ελπιζω να ισχυει και εδω,μην ψαχνω τσαμπα
Αυτα
Περιμενω μαχη μολις φτιαξουμε τις ομαδες!