18-05-2009, 12:08 PM
18-05-2009, 01:08 PM
(18-05-2009 12:08 PM)George7 Wrote: [ -> ]Τι στο.... Υπαρχει περιπτωση να την κανει ο Θανος ?
ηταν παραδειγμα στο ερωτημα μου... δεν θα φυγει....
18-05-2009, 01:48 PM
(30-04-2009 04:23 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Δηλαδή για να δούμε τρίτο μοντ να ξεπροβάλει θα πρέπει να μεγαλώσει λίγο ακόμα το site. Σε μέλη και θέματα.
Σωστα. Αλλα 3 υπαρχουν ετσι και αλλιως, αφου στην ουσια, εφ'οσον και οι αντμινς θεωρουνται διαχειριστες/μοντς των φορουμς, οι μοντερειτορς ειναι 6(αρκετοι κατα την γνωμη μου). Πανε φορουμ τιμ για τα σχετικα.
Edit:
#showteam.php
18-05-2009, 02:40 PM
υπαρχουν ομως 1 μοντ και 1 αντμιν που ειναι αμμετοχοι.... πιστευω οτι θα πρεπε καποιος να παρει τη θεση τους....
18-05-2009, 03:04 PM
Δεν θα ηθελα να αναφερω ονοματα(αν και ειναι προφανες το για ποιους μιλαμε), αλλα εχεις δικιο. Απλα ας θεωρησουμε πως αυτα τα δυο μελη του προσωπικου ειναι ακρως απασχολημενα αυτην την στιγμη και δεν μπορουν να απορριψουν την πραγματικη τους ζωη, με σκοπο να επιστρεψουν στο φορουμ και να συνεχισουν να κανουν το 'καθηκον' τους. Τωρα, το εαν και το ποιοι θα παρουν την θεση αυτων των δυο μελων, το αποφασιζει ιδιαιτερα ο Arty2 αλλα και το υπολοιπο προσωπικο.
18-05-2009, 03:56 PM
(18-05-2009 02:40 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]πιστευω οτι θα πρεπε καποιος να παρει τη θεση τους....
Το έχουμε ξαναπεί αυτό. Δεν είναι περισσότεροι mods αυτό που χρειάζεται. Απλά πρέπει να διαβάσετε εσείς αυτό και να (προσπαθήσετε να) τηρείτε αυτά που λέει. Το ότι γεμίζουμε με single-line posts, τα περισσότερα από τα οποία είναι ανούσια, συνεχώς υπάρχει μια συζήτηση κάπου σχετικά με το από πού κατεβάζουμε παράνομα τις ταινίες Pokémon, υπάρχουν παντού ερωτήσεις που απαντώνται από το Pokédex του site, βαριέστε να ψάξετε στο google, το μισό αγγλικό κομμάτι του forum έχει posts στα ελληνικά και τη μπαίνετε σε κάθε καινούριο μέλος δεν είναι λάθος μας. Θα μπορούσατε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας ελάχιστα παραπάνω για να δείτε αν το επόμενο σας post θα διαγραφεί έτσι όπως είναι.
Και γενικά, δεν έχω καταλάβει γιατί τόση φασαρία για έναν επιπλέον mod. Αντί να σβήνουμε post και να κράζουμε ο Ηρακλής, ο Φίλιππος, ο Βασίλης κι εγώ, θα σβήνει posts και θα κράζει κι ένας ακόμα, wow.
By the way. Όσα είπα παραπάνω, δεν τα είπα για να το παίξω ανώτερος και επειδή σας βλέπω σαν ζώα. Απλώς για να "ανέβει" λίγο η ποιότητα των forums, η συνάρτηση της οποίας τρέχει προς το -∞ γρηγορότερα κι από την f(x)=-(e^x)
Κι αυτό δεν ισχύει για όλους πάλι, υπάρχουν και υποδειγματικά μέλη, από τα οποία μπορείτε να παραδειγματιστείτε.
PS. Το να λέτε στα καινούρια μέλη "μη γράφεις με greeklish" ή "μην ανοίγεις polls" δεν θα σας κάνει mods, αντίθετα, θα πέσετε στην εκτίμηση των άλλων.
18-05-2009, 07:59 PM
(18-05-2009 03:56 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]By the way. Όσα είπα παραπάνω, δεν τα είπα για να το παίξω ανώτερος και επειδή σας βλέπω σαν ζώα.
By the way. Όσα είπα παραπάνω, τα είπα για να το παίξω ανώτερος και επειδή σας βλέπω σαν ζώα
Fix'd
19-05-2009, 02:21 PM
(18-05-2009 07:59 PM)Billaros Wrote: [ -> ](18-05-2009 03:56 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]By the way. Όσα είπα παραπάνω, δεν τα είπα για να το παίξω ανώτερος και επειδή σας βλέπω σαν ζώα.
By the way. Όσα είπα παραπάνω, τα είπα για να το παίξω ανώτερος και επειδή σας βλέπω σαν ζώα
Fix'd
Η αλήθεια να λέγεται!
Σχετικά με αυτό που λέτε για αντικατάσταση των mods: Δεν έχω να κρύψω κάτι, αλλά ούτε σκοπεύω να προσβάλω κάποιον, γι αυτό θα αναφέρω και ονόματα. Καταρχάς ο Eraleas, μπορεί να μην μπαίνει τώρα, αλλά το καλοκαιράκι, όταν όλοι οι άλλοι κάναν τα μπανάκια τους, αυτός καθόταν μέχρι τις δύο το πρωί και έλεγχε το forum. Εάν για άλλους λόγους (προσωπικούς και πολύ σεβαστούς) δεν μπορεί να μπει τώρα, δικαίομα του. Δεν νομίζω να υπάρχει και κάποιος άλλος τόσο άξιος ώστε να κάνει ότι κάνει αυτός αλλά και να μπαίνει καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Σαν ιδέα δεν φαντάζει δυνατή, αλλά στην πράξη είναι αδύνατο. Μπορεί στην αρχή να νομίζετε ότι θα μπαίνετε κάθε μέρα και θα ξέρετε όλα τα posts απ' έξω και ανακατωτά, αλλά μετά από δύο-τρεις μήνες, το πολύ, θα συνηδυτοποιήσετε πως ούτε και να σας πλήρωναν δεν θα το καταφέρνατε. Το να είσαι mod, εκτός απ' το κύρος, δεν σου προσφέρει τίποτα άλλο (α ναι, και αυτούς που θα σε κάνουν παρέα επειδή είσαι mod). Ενώ απ' την άλλη θυσιάζεις δεκάδες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, σβήνοντας την κάθε κοτσάνα που θα πετάξει ο καθένας όποτε του καπνίσει. Εκτός απ' τις γνώσεις για τα Pokemon, θέλει να έχεις και άλλα προσόντα, όπως τη δυνατότητα να παίρνεις αποφάσεις γρήγορα (να του χώσω ban η όχι; ), να είσαι φιλικός με ΟΛΟΥΣ ή τουλάχιστον ουδέτερος με αυτούς που δεν συμπαθείς τρελά, και όχι να βρίζεις αυτούς που σε βρίζουν, αλλά ούτε να τους χώνεις 100 ban για κάθε κουβέντα τους. Εάν σας πρότειναν να γίνετε mod, τι θα λέγατε; (Ιδού η απορεία, δεν έφτιαξα νέο θέμα επειδή θα ήταν Super Fail). Τώρα, για τον WhiteYoshi, δεν ξέρω τίποτα, άρα δεν εκφέρω άποψη. Ask The mods... Αυτά είχα να πω, και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος mod/admi που να διαφωνεί στο ότι έχει περάσει πολλές ώρες μπροστά στο pc. Δεν λέω πως ήταν όλες βαρετές, αλλά σίγουρα υπήρχαν και αυτές. Ενώ ένα απλό μέλος δεν έχει να σβήνει posts, να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια κ.τ.λ.
19-05-2009, 05:37 PM
ρε σεις!!! γιατι ολοι μας οι μοντς (εκτος whiteyoshi) εγιναν αντμινς!!!!???
19-05-2009, 05:57 PM
Αποφαση του Arty2. Απλό.
19-05-2009, 06:11 PM
δεν θα υπαρξουν ομως μοντς????
19-05-2009, 06:12 PM
πωωωωωωωωωω.Δεν καταλαβαινω.Την σε κεει τωρα εσενα?[spam]
19-05-2009, 09:19 PM
Δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η απορια με το θεμα των Admin/ Mod/ μπλα μπλα μπλα. Οταν χρειαστει Mod θα τον επιλεξουν. Τωρα με ποιον τροπο το ξερουν οι ιδιοι. Οχι ο καθενας απο μας. Το να καθεστε να κανετε εικασιες για το πως θα επιλεξουν καποιον οταν το χρειαστουν, ειναι απλα χασιμο χρονου. Εχω την εντυπωση οτι μπορειτε να βρειτε καλυτερα πραγματα να κανετε απο το να σπατε το κεφαλι σας για το τι και πως θα γινει με αυτο το θεμα.
Οσον αφορα τα παιδια που αναφερθηκαν πιο πανω, τους Whiteyoshi και Eraleas. Για τον Whiteyoshi νομιζω οτι ξερω το λογο που δεν μπαινει αν και δεν θα καθησω να το αναφερω σε καθε περιεργο που θελει να μαθει. O Eraleas εχει και την προσωπικη του ζωη παιδια. Σας αρεσει ή δεν σας αρεσει, ειναι 23 χρονων, εχει τις παρεες του, τις ασχολιες του και απλα μπορει να μην βρισκει χρονο να ειναι με τις ωρες στο φορουμ. Ή στην τελικη μπορει και να μην τον νοιαζει τοσο. Και δεν τον κατηγορω σε αυτο. Ισα ισα που το θεωρω απολυτα φυσιολογικο. Καθως μεγαλωνει ο ανθρωπος βαζει αλλες προτεραιοτητες στη ζωη του. Τα Pokemon για τον Αντωνη, εχουν δευτερευοντα ρολο πιστευω. Οπως εχουν και για μενα. Βαζω πρωτα τη ζωη μου και υστερα το φορουμ. Και οποτε εχω χρονο θα μπω. Τωρα αν μερικοι απο σας, πιστευετε οτι ενας Admin κανει δουλεια μονο οταν ειναι 24 ωρες το 24 ωρο online, ξανασκεφτειτε το. Και εν τελει, αν βρισκετε οτι το φορουμ ειναι λιγο "ακαταστατο", full of spam κι ετσι, απλα τηρηστε καποιους κανονες. Δεν ειναι τοσο δυσκολο. Ειναι πανω απ' ολα θεμα συνηθειας και σκεψης. Δεν χρειαζετε να απαντατε οπου να 'ναι και να δινετε μια οτι να 'ναι απαντηση...
Οσον αφορα τα παιδια που αναφερθηκαν πιο πανω, τους Whiteyoshi και Eraleas. Για τον Whiteyoshi νομιζω οτι ξερω το λογο που δεν μπαινει αν και δεν θα καθησω να το αναφερω σε καθε περιεργο που θελει να μαθει. O Eraleas εχει και την προσωπικη του ζωη παιδια. Σας αρεσει ή δεν σας αρεσει, ειναι 23 χρονων, εχει τις παρεες του, τις ασχολιες του και απλα μπορει να μην βρισκει χρονο να ειναι με τις ωρες στο φορουμ. Ή στην τελικη μπορει και να μην τον νοιαζει τοσο. Και δεν τον κατηγορω σε αυτο. Ισα ισα που το θεωρω απολυτα φυσιολογικο. Καθως μεγαλωνει ο ανθρωπος βαζει αλλες προτεραιοτητες στη ζωη του. Τα Pokemon για τον Αντωνη, εχουν δευτερευοντα ρολο πιστευω. Οπως εχουν και για μενα. Βαζω πρωτα τη ζωη μου και υστερα το φορουμ. Και οποτε εχω χρονο θα μπω. Τωρα αν μερικοι απο σας, πιστευετε οτι ενας Admin κανει δουλεια μονο οταν ειναι 24 ωρες το 24 ωρο online, ξανασκεφτειτε το. Και εν τελει, αν βρισκετε οτι το φορουμ ειναι λιγο "ακαταστατο", full of spam κι ετσι, απλα τηρηστε καποιους κανονες. Δεν ειναι τοσο δυσκολο. Ειναι πανω απ' ολα θεμα συνηθειας και σκεψης. Δεν χρειαζετε να απαντατε οπου να 'ναι και να δινετε μια οτι να 'ναι απαντηση...
22-05-2009, 03:57 PM
συγκινήθηκα , τα λες ωραία , μπράβο.
Αλλά και γω παραξενέφθηκα που τα ονόματα έγιναν Μπλε.
Δε με πηράζει , αλλά κουβέντα να γίνετε , θα γίνει κάποιος άλλος μοντ; Γιατί κάτι είχε πει ο Arty , ότι υπάρχουν κι άλλοι μοντς.
Και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιος μη Έλληνας μοντ.
that's all.
Αλλά και γω παραξενέφθηκα που τα ονόματα έγιναν Μπλε.
Δε με πηράζει , αλλά κουβέντα να γίνετε , θα γίνει κάποιος άλλος μοντ; Γιατί κάτι είχε πει ο Arty , ότι υπάρχουν κι άλλοι μοντς.
Και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιος μη Έλληνας μοντ.
that's all.
22-05-2009, 04:06 PM
(22-05-2009 03:57 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιος μη Έλληνας μοντ.
εχεις ενα μικρο δικιο σ αυτο. το προβλημα ομως ειναι oτι πρεπει να ναι αρκετα ενεργο μελος, σ αντιθεση με τον whiteyoshi....