Legendary Pokémon

Full Version: "Ιεραρχεια" του LP
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
(19-05-2009 05:37 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ρε σεις!!! γιατι ολοι μας οι μοντς (εκτος whiteyoshi) εγιναν αντμινς!!!!??? Huh

Γιατί είχε πέσει στη χύτρα όταν ήταν μικρός.

(19-05-2009 06:11 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]δεν θα υπαρξουν ομως μοντς????

Υπάρχει, ο WhiteYoshi.

(22-05-2009 04:06 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]το προβλημα ομως ειναι oτι πρεπει να ναι αρκετα ενεργο μελος, σ αντιθεση με τον whiteyoshi.... Confused

Είπαμε, είχε πέσει στη χύτρα όταν ήταν μικρός. Άμα φας kick από το site από τον WhiteYoshi, δεν θα μπορείς να ξαναμπείς στον ίντερνετ.
Βασικα ο Whiteyoshi ξεκινησε να μπαινει το 2006 και μετα τον προσελαβαν στη Nortec οποτε δεν μπορουσε να μπαινει εδω για να μας δινει πληροφοριες. Αυτη τη στιγμη δε δουλευει στη Nortec, αλλα προφανως θα εχει αλλες δουλειες να κανει γιατι ειναι λιιιιιγο μεγαλυτερος απο ολους μας(μην ρωτησετε ποσο). Ξεκαθαριστηκε μια και καλη.
Επίσης έπεσε στην χύτρα όταν ήτανε μικρός
Εντ οβ στόρυ
Βασίκα το να είσαι μοντ ή αντμιν δε σε κάνει να διαφέρεις απο τα άλλα μέλη, ισα ισα που τα μέλη φτιάχνουν το φόρουμ.
Παρακολουθώ μερικά μέλη που τους έχει πιάσει κριση γλυψιμομανίας να γινουν συντονιστές.
Μιας κι εχω μια μικρή πειρα απο τα ανιμε-φορουμς που σ'αλλα είμαι αντμιν και σ'αλλα μοντ το να διευθύνεις ένα σάιτ δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλα αντιθέτως σ' "αναγκαζει" (εντος εισαγωγικων) να προσέχεις την κοινοτητα.

Δηλαδη έλεος σε καποια φάση καταντάει και αηδια.
το ξέρω δε συμμετέχω πολυ στο φορουμ κι ελπιζω να μη πεταχτει κανενας εξυπνάκιας Toungue
Αντε πες τα Χρυσοστομε!
Αυτο το θεμα το χουμε κουρασει ΠΑΡΑΑΑ πολυ.Και ειμαι σιγουρος πως θα κουραστει και αλλο...και αλλο...και αλλο...
Αν και πολλα members ξεκαθαρισαν αυτο το θεμα καποιοι συνεχιζουν ακομηDodgy
Βρε παιδια κατα την αποψη μου δεν χρειαζομαστε mods.Ισως στο μελλον οταν και αν τα ατομα του προσωπικου ειναι απασχολημενα.Ομως και παλι ειναι δικη τους δουλεια και εκεινοι θα σκευτουν αν θα ορισουν νεο συντονιστη.Ομως αυτο δεν ειναι κατι που πρεπει να απασχολει τα μελη.
Και στο κατω κατω(για οσους θελουν να γινουν mods με τα γλυψηματα μιλαω) το να γινεις mod δεν ειναι και κατι το πολυ απλο.Εγω ας πουμε και να με πληρωναν δεν θα μουνα.Γιατι;Γιατι στο μελλον θα εχω αλλες δουλειες να κανω και δεν θα ειμαι τοσο ενεργο μελος.Και αν γινεις mod κουβαλας μια ευθηνη και ασε που πρεπει να κρινεις αν πρεπει να σβισεις αυτο το ποστ ή να του δωσω warn ή ban.
Και αν με το καλο οι admins θελουν εναν mod θα το ανακινωσουν οταν ερθει η ωρα και οταν τον χρειαζονται πολυ απλο.Δεν θελει πολυ φιλοσοφια.
/thread closed

Edit: Γεια στα χερια σου. Καθε μερα το σκεφτομουν και καθε μερα ελεγα "Αντε, αστο"
Blue
Pages: 1 2 3
Reference URL's