Legendary Pokémon

Full Version: Internet browsers
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Το πόστ του πόκεμαν τα είπε όλα.
pokeman, respect

Προσωπικά χρησιμοποιώ Opera εδώ και ~7 χρόνια και ελάχιστα τον Chrome αλλά λόγω αναγκών web-testing έχω επίσης FF και IE.

Επίσης το Youtube είναι θυγατρική της Google Toungue
Εγω παντα χρησιμοποιουσα Firefox γιατι ειναι πιο γρηγορος και μου αρεζε που μπορουσες να τον ντυσεις με τα slides κλπ.
Αλλα πλεον δεν μου ανοιγει [don't ask why == i dunno :/] και εχω τον σιχαμενο για μενα internet explorer .
(22-06-2009 09:53 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]για youtube μονο explorer μην διαλεξετε...

Εδώ θα συμφωνήσω.Περίμενα δέκα ώρες και τίποτα δεν εμφάνιζε -__-

(25-06-2009 11:38 AM)Dragar Wrote: [ -> ]Εγω παντα χρησιμοποιουσα Firefox γιατι ειναι πιο γρηγορος και μου αρεζε που μπορουσες να τον ντυσεις με τα slides κλπ.
Αλλα πλεον δεν μου ανοιγει [don't ask why == i dunno :/] και εχω τον σιχαμενο για μενα internet explorer .
γιατί δεν προσπαθείς να το κάνεις απεγκατάσταση και μετά να το ξαναεκγαταστήσεις;αυτό ίσως λύσει το πρόβλημα γιατί με τον explorer είσαι σε κίνδυνο...ή τουλάχιστον πάρε τον Opera που είναι καλύτερος από τον explorer....
Το εκανα απειρες φορες αλλα παλι δεν εγινε .Δεν ξερω τι παιζει.Μου διελυσε τα νευρα και τον παρατησα στην τελικη .
σταυρο, δεν μπορεις να παρατησεις τον firefox επειδη εγινε κατι και δεν σου ανοιγει. αν δεν γουσταρεις φασαριες, επεμεινε μεχρι να ανοιξει. αν ναι, προσπαθησε να τον απεγκαταστησεις οπως ειπε και ο torch, και εγκατεστησε την πιο καινουρια εκδοση. ε, αν δεν πετυχει ουτε αυτο, κατι θα φταιει με τον υπολογιστη σου. αλλα περα απο αυτο, πρεπει να μας πεις, σου εμφανιζει καποιο μηνυμα οταν προσπαθεις να τον ανοιξεις? γιατι πραγματικα αξιζει το software, αλλιως θα σου ελεγα 'κλαην...'.
Ρε το εκανα και το ξαναεκανα εγκατασταση/απεγκατασταση μεχρι που βαρεθηκα.
Αυτο μου βγαζει :

Ο Firefox αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και κόλλησε. Θα γίνει προσπάθεια επαναφοράς των καρτελών και των παραθύρων σας όταν ξαναξεκινήσει η εφαρμογή.

Για να μας βοηθήσετε να διαγνώσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα, στείλτε μας μια αναφορά του προβλήματος.


Kαι αναφορα εκανα και τα παντα.Τιποτα δεν εγινε.Δεν ξερω τι σκατα παιζεται ¨/
Δεν ξέρω τι φταίει.......λογικά αφού τα χες κάνει όλα θα έπρεπε να είχε γίνει.Αλλά εντάξει αφού δεν παίζει να λειτουργεί στο pc σου τότε βάλε καλύτερα κάναν Opera.Είναι το ίδιο καλός (σχεδόν) με τον firefox αλλα δεν έχει πολλά extras όσο εκείνος, όμως είναι καλύτερος από τον explorer.
η πιο προσφατη εκδοση του οπερα ειναι η 10.00b1. αφου δεν γινεται τιποτα με τον firefox, δοκιμασε το επομενο καλυτερο browser.Smile

edit:
dragar αν δεν θελεις την beta εκδοση, τοτε κατεβασε αυτη.
also, thanks for pointing out fr3.
Apology, αυτό είναι Beta, και ίσως θα του βγάζει σφάλματα.

@Dragar, κατέβασε CCleaner, και μετά προσπάθησε να το εγκαταστήσεις πάλι. Ή άνοιξε το 'Disc Cleanup", και επέλεξε τι θέλεις να σβήσεις. Και στην τελική, κάνε ένα format. Toungue
Λολ.
Thanks guyz Big Grin

Fr3 σιγα μην κανω ολοκληρο format για τον firefox xD

Edit : Το εβαλα το Opera.Πολυ καλο αν και μου την εδωσε με το fb γιατι δεν ηταν συμβατο.Αλλα το εκανα.
Επισης μου κοκκινιζει τα γραμματα οποτε γραφω ελληνικα :S Φαση εχει ομως χΔ
So, εγώ έχω Firefox, IE 8, Opera, Google Chrome και Safari(Τον οποίο δεν χρησιμοποιώ και πολύ.Πιο πολύ χρησιμοποιώ το Chrome γιατί είναι ο πιο γρήγορος browser που έχει περάσει ποτέ από τα χέρια μου(Big Grin).Τον ΙΕ τον μισώ(Angry) γιατί συμφωνώ με το fr3quency.
Ok εγω εχω σχεδον ολους τους browser. Χρησιμοποιουσα τον firefox αλλα οταν ανακαλυψα τον chrome, τον καταπροτιμησα! Ειναι αρκετα γρηγορος και απλος, καθως το τελευταιο πραγμαπου θελω για το υπερφορτωμενο PC μου ειναι ενας browser με extras. Μετα για να σπασει η μονοτονια χρησιμοποιω που και που το space time. Τι ειναι αυτο? Ουτε ο δημιουργος του δεν το ξερει! Ειναι ενας ωραιος τρισδιαστατος browser. Look here:
http://www.spacetime.com/home.php
εγω εχω τον Opera και εχω καταβολευτει με αυτον....Big Grin Ειναι ιδιαιτερα εξυπηρετικος ειδικα αμα μπορεις να βρεις και τις ωραιες του ημι-κρυφες ενεργειες
Εγώ σε όλη μου τη ζωή έχω χησιμοποιήσει μόνο Internet Explorer και τον Firefox.Βασικά,τον Explorer τον χρησιμοποίησα μόνο μια φορά,κι αυτό επειδή δεν είχα Firefox στο laptop μου (με το που το πήρα,μπήκα ίντερνετ με τον Εxplorer για να κατεβάσω τον Firefox,μόνο γι' αυτό).Ούτε που ήξερα τους Opera και Safari.Είναι επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.Πάντως,είμαι ικανοποιημένος από τον Firefox.Δεν νομίζω πως έχω λόγο να αλλάξω.Αλλά και να έχω,βαριέμαι να αλλάζω,αφήστε που έχω συνηθίσει τον Firefox.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's