Legendary Pokémon

Full Version: Internet browsers
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Google Chrome Big Grin
εγω οπερα αλλα σε καποιες περιπτωσεις το Chrome
I am using the safari browser for ths web site
Εγω παλια χρησιμοπουσα ΙΕ αλλα το αλλαξα γιατι μου εμπαιναν ευκολα οι ιοι και πολλες φορες κολλαγε.Αντικατεστησα τον ΙΕ με τον chrome και ειμαι ευχαριστημενος ειναι πιο γρηγορος απο ολους τους browser που εχω δοκιμασει (ΙΕ,chrome,mozilla firefox)εχει φοβερη ταχυτητα αλλα δεν ξερω αν ο οπερα ειναι καλος δηλαδη αν αξιζει να τον δοκιμασω να τον κανω install.
i am most recently usin the opera mini 5 mobile phone web browser.
Χρησιμοποιώ Google Chrome γιατί στο σαραβαλιασμένο pc μου κάθε χαμένη μονάδα επεξεργαστικής ισχύς είναι σημαντική.
Στην αρχή χρησιμοποιούσα Internet Exploder, αλλά μου κολούσε & μου απαγόρευε σε αρκετές ιστοσελίδες την πρόσβαση.Να μην θυμίσω ότι αργούσε πολύ.Μετά άλλαξα browser σε Mozilla Firefox που είναι γρηγορότερο & με τα spesial featurs που έχει, νομίζω ότι είναι το καλύτερο browsers.
Fierfox. Δεν γνοριζω τα αλλα αλλα εχω δοκιμασει Safari , Chrome και Opera.(μπορει σας παρακαλω καποιος να μου πει τι το διαφορετικο εχει το google chrome apo thn opera? Confused )

Ολα μου φανικαν πολυ σκετα , σε επιδοσεις δεν παρατηρησα τπτ διαφορετικο απο το μοζιλα εκτος απο το οτι δν με βολευαν καθολου επειδη ειχα σινιθισει μοζιλα.Επισεις δεν μου αρεσει ο διαφορετικος τροπος που διχνει τις ιστοσελιδες , το διαφορετικο συστημα scroll ( Δεν μπορω να το περιγραψω αλλα κουνιουνται με διαφορετικο τροπο αυτα τα 3 απο το firefox. Σαν τον IE.) kai δεν μπορεις να τα αλλαξεις και να τα κανεις οπως σου αρεσει οπως και στον firefox. (η αν μπορεις δν θα εχει νοημα γιατι....τωρα δν μπορω να το πω αυτο με λεξεις απλος δειτε.

Μοζιλα (Click to View)


Tωρα τα αλλα 2 τα εχω διαγραψει αλλα και τα 3 μοιαζουν μεταξυ τους οποτε αυτο νομιζω φτανει.
Βασικά, από ένα σημείο και μετά, είναι τι προτιμάει/έχει συνηθίσει ο καθένας.


Εγώ που έμαθα με το Chrome, το Firefox με φαίνεται πολύ μεγάλο, βαρύ στο μάτι, πολύ πράμα. Ξέρω ότι δεν έχει και πολύ βάση αλλά νιώθω ότι με το Chrome γίνεται σωστά η δουλειά στο internet. Μ' αρέσει το απλό στυλ του, χωρίς να έχω δοκιμάσει και πολλά άλλα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει και πάρα πολύ σημασία. Εκτός από τον IE που είναι πραγματικά λίγο πατάτα.
(30-10-2011 05:08 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Βασικά, από ένα σημείο και μετά, είναι τι προτιμάει/έχει συνηθίσει ο καθένας.


Εγώ που έμαθα με το Chrome, το Firefox με φαίνεται πολύ μεγάλο, βαρύ στο μάτι, πολύ πράμα. Ξέρω ότι δεν έχει και πολύ βάση αλλά νιώθω ότι με το Chrome γίνεται σωστά η δουλειά στο internet. Μ' αρέσει το απλό στυλ του, χωρίς να έχω δοκιμάσει και πολλά άλλα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει και πάρα πολύ σημασία. Εκτός από τον IE που είναι πραγματικά λίγο πατάτα.

Ε ναι δικιο εχεις και εμενα ο Chrome μου φενεται υπερβολικα το αντιθετο ακροιβος απο αυτο που ειπες Toungue

Παντος ολοι συμφονουμε σε ενα πραγμα.........
(30-10-2011 05:16 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Παντος ολοι συμφονουμε σε ενα πραγμα.........
[/align]
Ναι, το μόνο κοινό που συμφονούμε όλοι μας. Big Grin Toungue Big Grin Lightbulb
Μπα, πλέον το Ιnternet Explorer γίνεται πολύ καλό. ΕΙδικά με την 9η έκδοση. Και από εικόνες που έχω δει για το Developer Preview 10(δηλαδή ΙΕ10) τα πάει πολύ καλά στα τεστ(άκα acid και HTML5test). Τόσο καλά που σκοράρει τους ίδιους αριθμούς με το Firefox, Chrome και Opera. Smile Πάντως το design είναι κρίσιμος παράγοντας. Δεν μου αρέσει το design του ΙΕ9 για να πω την καθαρή μου αλήθεια. Αλλά έχει ΤΕΛΕΙΟ feature. ---> Pinning sites on superbar on Windows 7. Heart Heart Heart Θέλω να δω πότε θα το βάλουν οι άλλοι περιηγητές. Είχα δει κάτι για το Firefox, αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα.(είμαι σε Nightly 10)
Εγω χρησιμοποιω chrome μιας και μ'αρεσει πολυ το design και τα instant pages.
εγω οσο ειχα laptop χρησιμοποιουσα τον Firefox και κατεβαζα διαφορα personas, και τον Google Chrome για καποια χρησιμα apps απο το Chrome Market, αλλα περισσοτερο εμπαινα απο το Chrome. Τωρα που μπαινω απο android smartphone, χρησιμοποιω τον opera
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's