Εγώ προσωπικά πάντος όχι σε κάνα Thriller.Αν και μου αρέσουν δεν θα ήθελα να ζήσω κάτι τέτοιο.Από σειρά δεν ασχολούμε και δεν βλέπω πολλές.Όμως από Anime θα ήθελα να πάρω μέρος, να ζώ εκεί.Βέβαια εκεί είναι λίγο φανταστικά τα πράγματα αλλά είναι οκ.Θα ήθελα να πάρω μέρος λοιπόν στα Pokemon όπου πιστεύω και πως αρκετοί από εδώ θα το ήθελαν και εκείνοι.Δηλαδή θα ήθελα να είχα δικό μου Pokemon και να ταξίδευα σε όλον τον κόσμο για να ποιάσω πολλά Pokemon αλλά και να ζήσω μια ωραία περιπέτεια.
εγω θα προτιμουσα να ημουν σε ταινια επιστημονικης φαντασιας ή περιπετειας. απο ανιμε, οτι ειπε και ο τορτς.
με λιγα λογια, απο anime, εννοειται πως θα ηθελα να επαιρνα μερος στο well-known πλεον one piece. απο σειρες, θα προτιμουσα να επαιζα στο supernatural.
(02-07-2009 07:09 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]με λιγα λογια, απο anime, εννοειται πως θα ηθελα να επαιρνα μερος στο well-known πλεον one piece. απο σειρες, θα προτιμουσα να επαιζα στο supernatural.
βλεπεις supernatural ειναι πορωση
...εμ στο θεμα εγω θα ηθελα να ειμαι σε ενα manga anime le chevalier d'eon η final fantasy xii μια viera (μια race κουνελογυναικες γυναικες μα αυτια λαγου μακρια νυχια και ασυμενια μαλλια!)
Από anime φυσικά και θα διάλεγα bleach, μιας και μου αρέσει η ιδέα του να είσαι shinigami, να κυνηγάς hollows, να φωνάζεις bankai και να γίνεται το έλα να δεις.
Από ταινείες πάλι κάτι σαν harry potter θα μου άρεσε
Στο της ελλάδος τα παιδιά
(02-07-2009 08:39 PM)Billaros Wrote: [ -> ]Στο της ελλάδος τα παιδιά
Hahaha, ό,τι είπε ο Βασίλης! Δεύτερον αυτό.
Πρώτον, εντάξει, μη μου πείτε πως δεν περιμένετε την παρακάτω απάντηση...
Code Geass. Kostas of the Rebel- Lelouch of the Rebellion.
anime---great teacher onizuka
σειρα - earl
tainia- spongebob
Charmed!!!!Μια τελεια σειρα και με μπολικη δραση!!!
Χμμμ...Καλα για ανιμε εννοειται οτι θα ηθελα στα ποκεμον/dragonball/beyblade
Για ταινια κατι με μαγεια η ψυχολογικο θριλερ π.χ : Harry Potter,Long time dead,The rinG,final destination,the dark και ετσι
[Θα παρω μερος βεβαια σε κατι αναλογο (x faCtor) οποτε κανονιστε να με δειτε
]
λοιπόν, για έργο, θα έλεγα Έραγκον διότι έχει πολύ δράση(το βιβλίο, το έργο το έχουν *******), απο anime φυσικά DBZ(DragonBallZ) και απο σειρά τπτ
Pokemon/Dragonball/Digimon/One Piece/LotR/Harry Potter.Σε αυτά κυρίως γιατί μου αρέσει γενικά ο κόσμους τους και οι δυνάμεις τους.
Πέρα απ' αυτά στο Τελετάμπις και στους Power Ranger(ο πορδοροδοκόκινος).
Digimon/ LOTR/ Eragon/ Harry Potter/ Full Metal Alchemist. Ο λογος ειναι ο ιδιος με του G.S.
Αυτα ειναι τα βασικα. Περα απο αυτα θα μου αρεσε να επαιρνα μερος στο Supernatural και στο Smallville.
Ποκεμον,One Piece,Death Note να μουν για λίγο Light , να σκοτώσω κάτι τύπους και να φύγω, Code Geass ώστε να οδηγήσω ένα ρομπότ...=)
Και......Digimon Rofl.
συμφονω με τον FakeApology...supernatural